Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Sveiki,gal foto galima butu?paziurejau,kad ten daug panasiu yra,kuris pats geroausias?

As cia apie PC akiu krema su retinoliu klausiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JonVytė: 10 lapkričio 2016 - 16:54
QUOTE(fuchia @ 2016 10 21, 17:00)
As irgi ji isigijau susiviliojusi grazia sudetimi. Tikiuosi patiks  bigsmile.gif

Sakykit o koks jo poveikis? nes gundaus kadangi tas lancome pagaliau eina i pabaiga biggrin.gif bet skaiciau sephoroj atsiliepimus tai raso kad arba nejaucia poveikio arba dziaugiasi nes nezinau kaip cia lietuviskai issireikst sumazina maiselius po akim (de puffs) o kadangi pas mane po akim ir taip galima sakyt duobes tai man to visikai nereik rolleyes.gif tai bijau kad man jis bus per lengvas gal? mastau.gif nes pvz clinique all about eyes serumas su tuo rutuliu man visai nepatiko nes jis toks tik maiseliam mazintt sakyciau..bet net labai patike kaip turejau meginukus dior hydralife ir chanel hydra beauty gel irgi gan lengvi buvo hmm.gif
ar tas pep start nebus panasus i all about eyes serum? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 16 lapkričio 2016 - 13:10
QUOTE(mimi88 @ 2016 11 16, 14:04)
Sakykit o koks jo poveikis?
ar tas pep start nebus panasus i all about eyes serum? 4u.gif

Gali buti kad jus labai teisi 4u.gif man all about eyes irgi nepatiko, o pep start dar nebandziau smile.gif
Atsakyti
turi beda su pajuodusiais paakiais, mergaites koki krema patarsite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva25 @ 2016 12 14, 11:47)
turi beda su pajuodusiais paakiais, mergaites koki krema patarsite? 4u.gif

Netikiu, kad koks kremas pades. Ne bent problema laikina, neseniai atsiradusi (mano paakiai matyt genetiskai pajuode nuo vaikystes) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 12 14, 20:15)
Netikiu, kad koks kremas pades. Ne bent problema laikina, neseniai atsiradusi (mano paakiai matyt genetiskai pajuode nuo vaikystes)  smile.gif

supratau, o turejau vilties.....
Atsakyti
Yra kas balina. Turejau kazkoki Lancome. Tik po kurio laiko pradejo erzinti, lyg grauzimas toks atsirado.
Tikrai yra veiksmingu, bet siaip patariama ieskoti priezasciu.
Atsakyti
QUOTE(vaiva25 @ 2016 12 15, 09:39)
supratau, o turejau vilties.....

Nu kodel.. yra vilties.. kremai su svytejimu 4u.gif pvz Orgins Zin sing ar kaip jis biggrin.gif 4u.gif vizualiai pasviesina paakius.. Estee lauder panasu turi... Clinique.. lancome.. Biotherm
https://www.douglas....hing-eye-cream/
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 15, 17:31)
Nu kodel.. yra vilties.. kremai su svytejimu  4u.gif pvz Orgins Zin sing ar kaip jis  biggrin.gif  4u.gif vizualiai pasviesina paakius.. Estee lauder panasu turi... Clinique.. lancome.. Biotherm
https://www.douglas....hing-eye-cream/

tai cia tas pats, kas maskuokli uzsitept biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2016 12 15, 18:49)
tai cia tas pats, kas maskuokli uzsitept biggrin.gif

Nu maskuoklis yra kosmetikos priemone.. o cia odos prieziura, bet ji turi skaistinanciu daleliu, bet tai ne kosmetika.. nzn ar suprantat ka noriu pasakyt biggrin.gif genetinio tamsumo as irgi manau, kad nieks neisnaikins.. turbut.. bet jei jau naudot paakiu krema, tai kodel ne toki, kuris bent vizualiai suteiktu kazkoki pasviesejima ir butu kaip odos prieziura tiesiog smile.gif
Atsakyti
aš manau, kad Chloe norėjo pasakyti, kad tai yra tik vizualinis sprendimo būdas bet, problemos nepašalina todėl ir palygino su maskuokliu

Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 12 16, 13:53)
aš manau, kad Chloe norėjo pasakyti, kad tai yra tik vizualinis sprendimo būdas bet, problemos nepašalina todėl ir palygino su maskuokliu

Tai as sita suprantu biggrin.gif bet tai gal geriau nei nieko.. as tik siulau varijantus klausimo autorei.. o ji atsirinks kas jai tiks smile.gif
Atsakyti