Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Smilga* @ 2016 09 25, 16:36)
Išbandyta nemažai visokių paakių kremų - šis iš bandytų pats efektyviausias ir skalsiausias buvo. Kartosiu.

http://www.clinique....cting-Eye-Cream

o aš jokio poveikio nepastebėjau sunaudojus jį unsure.gif tiesa kad skalsus tai tikrai ir konsistencija maloni,puikiai paruosia paakiu oda pvz pries tepant maskuokli, bet kad rauksleles apmazeja bent kiek tai man ne
iš vsų naudotų man pats pačiausias buvo sitas
user posted image
tamsus ratilai gyvenime nebuvo taip nusvieseje, paakiu oda svelni kaip silkas ir patempta (nu tai ir tu raukslyciu vizualiai nesimatydavo) deja baigus naudot pasibaige ir poveikis biggrin.gif noreciau kartot bet kaina neleidzia smile.gif
dabar naudoju
user posted image
tai tas pats kas nieko, ar tu tepsi ar netepsi, absoliuciai jokio efekto ir tas aplikatorius visikas sh, nepatogu juo naudotis, tai naudoju tik tam kad sunaudot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 18 spalio 2016 - 07:50
QUOTE(mimi88 @ 2016 10 18, 08:47)
iš vsų naudotų man pats pačiausias buvo sitas
user posted image
tamsus ratilai gyvenime nebuvo taip nusvieseje, paakiu oda svelni kaip silkas ir patempta (nu tai ir tu raukslyciu vizualiai nesimatydavo) deja baigus naudot pasibaige ir poveikis biggrin.gif noreciau kartot bet kaina neleidzia smile.gif
dabar naudoju
user posted image
tai tas pats kas nieko, ar tu tepsi ar netepsi, absoliuciai jokio efekto ir tas aplikatorius visikas sh, nepatogu juo naudotis, tai naudoju tik tam kad sunaudot

esu turejusi ne viena, kuriu poveikis kol naudoji. Ir Dior ir Lancome. Baigus naudot, oda reikalauja vel kazko panasaus blink.gif
Atsakyti
Visiskai sutinku del Lancôme Genifique eyes. Absoliuciai nieko gero unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 18, 11:39)
esu turejusi ne viena, kuriu poveikis kol naudoji. Ir Dior ir Lancome. Baigus naudot, oda reikalauja vel kazko panasaus  blink.gif

na jo bet bent jau tas poveikis yra ir yra labai akivaizdus (cia apie mineta dior), o daugumos deja net ir to laikino kol naudoji poveikio nera jokio absoliuciai unsure.gif
Atsakyti
Visai neblogas naujas Clinique Pep Start su peptidais, net Paula's Choice savo beautypedijoj ji pagyre, kas retai buna biggrin.gif Sakyciau, jei man butu iki 30, tai butu idealus kremas. Dabar kai esu 35, kaip ir norisi kazko daugiau, tik kuo toliau vis labiau prieinu prie isvados kad tas "kazkas daugiau" nelabai gal ir egzistuoja, nebus nuo jokio kremo stebuklo unsure.gif
P.S. jei kam reikia, turiu keleta atliekamu meginuku sito kremo
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2016 10 20, 01:20)
Visai neblogas naujas Clinique Pep Start su peptidais, net Paula's Choice savo beautypedijoj ji pagyre, kas retai buna  biggrin.gif

Man irgi sitas Pep Start paakiu kremukas patiko, man kaip tik 30 smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2016 10 20, 01:20)
Visai neblogas naujas Clinique Pep Start su peptidais, net Paula's Choice savo beautypedijoj ji pagyre, kas retai buna  biggrin.gif  Sakyciau, jei man butu iki 30, tai butu idealus kremas. Dabar kai esu 35, kaip ir norisi kazko daugiau, tik kuo toliau vis labiau prieinu prie isvados kad tas "kazkas daugiau" nelabai gal ir egzistuoja, nebus nuo jokio kremo stebuklo  unsure.gif 
P.S. jei kam reikia, turiu keleta atliekamu meginuku sito kremo

Nebandet tos pacios Paulos serumu su retinoliu/ vit. C/niacinamidu? Manau sitie ingridientai yra tas "kazkas daugiau" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2016 10 21, 18:09)
Nebandet tos pacios Paulos serumu su retinoliu/ vit. C/niacinamidu?  Manau sitie ingridientai yra tas "kazkas daugiau"  smile.gif

As paakiams naudoju su retinoliu is PC. Na man labai patinka kaip pakaitine priemone ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2016 10 20, 11:28)
Man irgi sitas Pep Start paakiu kremukas patiko, man kaip tik 30 smile.gif)

As irgi ji isigijau susiviliojusi grazia sudetimi. Tikiuosi patiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2016 10 21, 18:09)
Nebandet tos pacios Paulos serumu su retinoliu/ vit. C/niacinamidu?  Manau sitie ingridientai yra tas "kazkas daugiau"  smile.gif

nesu bandzius, aciu, reikes atkreipti demesi 4u.gif
Atsakyti
Žinau, kad ne į temą, bet jau tos clinique pep start produktų linijos pakuotės tai siaubas kažkoks, dizainas toks kažkoks lyg ir paauglėm biggrin.gif žinau, kad svarbiausia priemonės efektyvumas, na bet juk norisi, kad ir pakuotė akiai maloni būtų - o šios tai man tokios atbaidančios biggrin.gif pirmiausia akis užkliuvo už to paakių kremo, kuris labiau primena priemonės nuo saulės pakuotę, o paskui dar kažkas įmetė nuorodą su kitom linjos priemonėm- viena geltona, kita ruzava, trecia melyna
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 10 25, 15:02)
Žinau, kad ne į temą, bet jau tos clinique pep start produktų linijos pakuotės tai siaubas kažkoks, dizainas toks kažkoks lyg ir paauglėm  biggrin.gif žinau, kad svarbiausia priemonės efektyvumas, na bet juk norisi, kad ir pakuotė akiai maloni būtų - o šios tai man tokios atbaidančios biggrin.gif  pirmiausia akis užkliuvo už to paakių kremo, kuris labiau primena priemonės nuo saulės pakuotę, o paskui dar kažkas įmetė nuorodą su kitom linjos priemonėm- viena geltona, kita ruzava, trecia melyna

Tas tai teisybe biggrin.gif
Atsakyti
Galiu pasidalinti savo paskutiniai ispudziais.. niekad pas mane paakiai nebuvo probleminiai.. ta prasme ner rauksleliu kazokiu daug ar pan.. BET visada turejau polinki tinti.. tino paakiai tiksliau.. visada del to lb kompleksavau ir pergyvenau.. bet genetiskai tai yra, tai supratau, kad nieko negaliu padarytii.. BET.. turbut siek tiek klydau.. nezinau kiek cia sito kremo kaltes yra, gal taip ir sutapo, bet ji gerokai ipusejus pastebejau, kad paakiai daaaaug graziau atrdo ir daug maziau tynsta.. tiksliau visai nepatine beveik bigsmile.gif maiseliai net daznai budavo tokie.. Dabar, kai atsale orai as pries ji dar tepu toki stangrinanti Ana lotan gali lb lengva ir tada to kremo lasiuka.. lb idomi konsistencija.. tikrai kartosiu dar.. nes tikrai matau efekta.. o gal ir Ana lotan tas siek tiek prisideda arba gal abu jie duete gerai veikia.. nzn biggrin.gif Zodziu kalbu apie Skinseuteculs paakiu geli .. tik as pirkau is amazon su akcija.. pilna kaina jo ner lb draugiska.. unsure.gif Va ir dabar skaitau viena is jo f-ju, kad kovoja su patinimu ir paakiu maiseliais.. tai dabar esu tikra, kad 95% cia jo deka
http://www.skinceuti...3140004356.html
Ir dar situs pleistriukus noriu rekomenduot..is iherb papigiia, bet rytais, tai nepamainomas dalykas.. tik tiek, kad atidarius reik per 2men sunaudot.. bet, kai uz tokia kaina, tai nlb ir baisu.. rolleyes.gif
http://www.iherb.com...0-Patches/69148
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 29 spalio 2016 - 17:45