Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(RitaRazi @ 2016 09 23, 22:41)
Exuviance age reverse sudėtis irgi ne kažką  smile.gif ką tik peržvelgiau įdomumo dėlei, tiesą sakant, to paties lizdo paukščai su Neostrata.  Vien tik į abiejų sudėtį pažiūrėjusi nenuspręsčiau - kuris iš jų geresnis, nesu exuviance bandžiusi, net nežinau, ar yra LT. O su sviestmedžiu sudėtyje mano atveju dar ir atsargiai turiu elgtis.. Apskritai, kad į jį pridėta daug augalų ekstraktų ir aliejų - nebūtinai mano atveju geras dalykas aplink akis - alergizuoja..

Apie tuos pasirinkimus pagal sudėtį - mano kartoka patirtis sako, kad reikia dar ir išbandyti.. Daug pinigo vėjais paleidau  unsure.gif Aišku, nereik visokio šlamšto ant veido tept, bet turiu mintyje - gaila, kad nėr galimybės Paulos Choice'o išbandyti - turėjau keletą produktų, tai net nežinau...  unsure.gif

Exuviance eye contour sudetis net labai gera. Ne aliejai ir ekstraktai cia veiksmingi, o rugstys, peptidai, vitaminai.
Paula's Choice esu isbandziusi beveik viska. Labai neblogos priemones uz logiska kaina smile.gif
Atsakyti
Išbandyta nemažai visokių paakių kremų - šis iš bandytų pats efektyviausias ir skalsiausias buvo. Kartosiu.

http://www.clinique....cting-Eye-Cream
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga*: 25 rugsėjo 2016 - 17:36
QUOTE(Smilga* @ 2016 09 25, 18:36)
Išbandyta nemažai visokių paakių kremų - šis iš bandytų pats efektyviausias ir skalsiausias buvo. Kartosiu.

efektas koks ?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 09 26, 12:23)
efektas koks ?

Faktas - tikrai sumažėjo smulkių raukšlelių, paakiai pasitepus išsilygina, labai gerai ir greitai susigeria, gaivumo pojūtis ir labai skalsus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2016 09 26, 21:13)
Faktas - tikrai sumažėjo smulkių raukšlelių, paakiai pasitepus išsilygina, labai gerai ir greitai susigeria, gaivumo pojūtis ir labai skalsus. 4u.gif

Šios firmos prieš kelis metus turėjau paakių gelį. Bet kai jaunesnė buvau biggrin.gif Tai labai patiko man jis. Ir tikrai skalsus buvo.

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga* @ 2016 09 25, 18:36)

įdomu kodėl neberodo man jo g.gif ?
Atsakyti
Uriage Isolift Eye Contour Cream buvo tobulas, gaila dingo is prekybos arba gamybos
Atsakyti
[quote=def Fox,2016 10 03, 14:59]
Uriage Isolift Eye Contour Cream
Papildyta:
Gal dabar vadinasi Isofill uriage, palyginkit aprašymus, nes dažnai taip buna, kad keičia pakuote, įdeda kokį naują ingredientą ir pavadinimas pakinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 04 spalio 2016 - 16:27
Sveikos,
o aš grįžtu su įspūdžiais apie La Prairie.
Paskutiniu metu daug info apie tai, kad kremas iš Lidlo toks pats ar geresnis nei brangieji... nu tai džiaugėsi tos, kurioms tokios info pakako tikėti, kad taip ir yra, bet ištiesų išbandžius daug ką (Filorga man nepatiko visiškai visgi, kai palyginu su La Prairie), galiu nuoširdžiai pasakyti: kremas akivaizdžiai veikia. Oda ne tik skaistesnė, lygesnė, bet visas veido ovalas pagražėjo, šonu stovint veidas nebėra toks nudribęs ties nosimi lūpomis žemyn... Kaina, taip, didelė, bet poveikis yra neabejotinai.
Dar nusipirkau tokią mentelę- veido masažuoklį, ištepu veidą kremu ir pamasažuoju tais ratukais- susiaktyvina kraujotaka, kremas geriau įsisavinamas. O neseniai įsigijau rollerį su adatėlėm, vakarais pervarau kelis kart per veidą, tikiu, kad irgi gerina odos būklę.
Atsakyti
Gal galima pamatyt tą mentelę ir rollerį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2016 10 07, 14:21)
Gal galima pamatyt tą mentelę ir rollerį  4u.gif

Su adatėlėm.

Masažuoklis.
Atsakyti
QUOTE(Jindi @ 2016 10 07, 15:53)

Sakykite, o kur pirkote ta veido masazuokli ir kiek jis kainavo? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jindi @ 2016 10 07, 15:53)