QUOTE(RitaRazi @ 2016 09 23, 22:41)
Exuviance age reverse sudėtis irgi ne kažką ką tik peržvelgiau įdomumo dėlei, tiesą sakant, to paties lizdo paukščai su Neostrata. Vien tik į abiejų sudėtį pažiūrėjusi nenuspręsčiau - kuris iš jų geresnis, nesu exuviance bandžiusi, net nežinau, ar yra LT. O su sviestmedžiu sudėtyje mano atveju dar ir atsargiai turiu elgtis.. Apskritai, kad į jį pridėta daug augalų ekstraktų ir aliejų - nebūtinai mano atveju geras dalykas aplink akis - alergizuoja..
Apie tuos pasirinkimus pagal sudėtį - mano kartoka patirtis sako, kad reikia dar ir išbandyti.. Daug pinigo vėjais paleidau Aišku, nereik visokio šlamšto ant veido tept, bet turiu mintyje - gaila, kad nėr galimybės Paulos Choice'o išbandyti - turėjau keletą produktų, tai net nežinau...
Apie tuos pasirinkimus pagal sudėtį - mano kartoka patirtis sako, kad reikia dar ir išbandyti.. Daug pinigo vėjais paleidau Aišku, nereik visokio šlamšto ant veido tept, bet turiu mintyje - gaila, kad nėr galimybės Paulos Choice'o išbandyti - turėjau keletą produktų, tai net nežinau...
Exuviance eye contour sudetis net labai gera. Ne aliejai ir ekstraktai cia veiksmingi, o rugstys, peptidai, vitaminai.
Paula's Choice esu isbandziusi beveik viska. Labai neblogos priemones uz logiska kaina