Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(kumiko @ 2016 09 20, 13:30)
tai,kas,kad sudetis grazi,o poveikis ar matosi ....
man is ekologisku sis geras,nors raso brandziai odai,bet pagal sudeti manau gali naudoti ir 25 + mergina http://www.eurovaist...reg...26m[]=237
o siaip jau pradedu apskritai abejoti paakiu kremu spec nauda ,anakarta pasitepiau savo veido kremu is neostratos ir paakius ,rezultatas nustebino geraja prasme...

na ju reikia ir nauda tikrai yra. Tik reikia su metais imt stipresnius.
Tepliojimas silpnais jokio efekto neduos.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 09 20, 16:26)
na ju reikia ir nauda tikrai yra. Tik reikia su metais imt stipresnius.
Tepliojimas silpnais jokio efekto neduos.

O kokie tie stipresni? Brangesni? Man idomu pagal ka jus matuojat stipruma? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2016 09 20, 13:30)
tai,kas,kad sudetis grazi,o poveikis ar matosi ....
man is ekologisku sis geras,nors raso brandziai odai,bet pagal sudeti manau gali naudoti ir 25 + mergina http://www.eurovaist...reg...26m[]=237
o siaip jau pradedu apskritai abejoti paakiu kremu spec nauda ,anakarta pasitepiau savo veido kremu is neostratos ir paakius ,rezultatas nustebino geraja prasme...

Nevertas demesio. Sudetis absoliuciai eiline, o kaina per didele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 09 21, 21:25)
O kokie tie stipresni? Brangesni? Man idomu pagal ka jus matuojat stipruma? smile.gif

Papildyta:

Nevertas demesio. Sudetis absoliuciai eiline, o kaina per didele  smile.gif

o kokie jusu favoritai?
Atsakyti

O jums visi vienodi paakių kremai? Pagal veikliąsias medžiagas.

Atsakyti
Nevertas demesio. Sudetis absoliuciai eiline, o kaina per didele  smile.gif

jūs kažkaip keistai kalbat - nevertas dėmesio, sudėtis eilinė, kaina per didelė... g.gif tai dabar jau niekam nebeverta pirkt? biggrin.gif Ne visos čia ieško tik absoliučiai natūralių sudėčių ir organikų, kai kurioms svarbu - poveikis, kaina, prieinamumas.

O kas yra verta dėmesio? Pateikite saviškius favoritus 4u.gif

Man Neostrata - viena iį geresnių firmų už priimtiną kainą turinti gerą juntamą poveikį, galima nusipirkti vaistinėje, nereikia siųstis. Sunaudojau tūtelę Bionic paakių kremuko praeitą žiemą ar ankstyvą pavasarį- normalus kremas, sakyčiau, net visai neblogas.
O kodėl jau ta sudėtis turėtų būti neeilinė? Esmė tik ta - vienam tinka ir patinka, kitam ne. O jei tinka - valio ir pirmyn, neišlaidaujant ir neieškant šventųjų gralių..
Bet su Neostrata vaistinėje tik tokia bėdelė - nėr kaip pabandyti to kremo... Keliskart skirtingose vaistinėse prašiau - neturėjo testerių. Pirkau aklai, ko šiaip niekam pati nerekomenduoju daryti.. biggrin.gif
Atsakyti
Man paakiams pati geriausia priemonė- ricinos aliejus. Taip pat ir plaukams, ir antakiams, ir blakstienoms smile.gif

Kodėl ricinos aliejus – grožio šaltinis?
• Ricinos aliejus maitina ir palaiko odos drėgmę
• Ricinos aliejus lygina smulkias raukšleles aplink akis ir lūpas
• Ricinos aliejus padeda atsikratyti pigmentinių dėmelių
• Ricinos aliejus lygina randelius
• Ricinos aliejus nedirgina jautrios odos
• Ricinos aliejus užkerta kelią strijoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrėjabree: 22 rugsėjo 2016 - 15:03
QUOTE(Andrėjabree @ 2016 09 22, 16:01)
Man paakiams pati geriausia priemonė- ricinos aliejus. Taip pat ir plaukams, ir antakiams, ir blakstienoms smile.gif

Vasara buvau prisiauginus blakstienas, dabar nuemiau ir atstatineju su ricinos aliejum. Vakarais patepu pries miega, ir tikrai rytais pastebejau, kad paakiai kazkokie lygus, sviesus smile.gif)) aisku, paakiu krema naudoju ir toliau, ir tos naturalios priemones, mano veidui netinka, per daug jautrus visiems aliejams ir tt., bet kad ricina kazkiek padeda, drisciau pritart;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanteleee: 22 rugsėjo 2016 - 18:05
QUOTE(Andrėjabree @ 2016 09 22, 16:01)

man netinka ricinos aliejus paakiams - bandžiau, per sunkus..
iš aliejų naudoju argano ir vynuogių kauliukų aliejus paakiam. Esu bandžiusi daug aliejų - ricinos, sakyčiau, paakiams vienas iš patčių netinkamiausias man.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 09 22, 14:20)
jūs kažkaip keistai kalbat - nevertas dėmesio, sudėtis eilinė, kaina per didelė...  g.gif tai dabar jau niekam nebeverta pirkt?  biggrin.gif  Ne visos čia ieško tik absoliučiai natūralių sudėčių ir organikų, kai kurioms svarbu - poveikis, kaina, prieinamumas.

O kas yra verta dėmesio? Pateikite saviškius favoritus 4u.gif

Man Neostrata - viena iį geresnių firmų už priimtiną kainą turinti gerą juntamą poveikį, galima nusipirkti vaistinėje, nereikia siųstis. Sunaudojau tūtelę Bionic paakių kremuko praeitą žiemą ar ankstyvą pavasarį- normalus kremas, sakyčiau, net visai neblogas.
O kodėl jau ta sudėtis turėtų būti neeilinė? Esmė tik ta - vienam tinka ir patinka, kitam ne. O jei tinka - valio ir pirmyn, neišlaidaujant ir neieškant šventųjų gralių..
Bet su Neostrata vaistinėje tik tokia bėdelė - nėr kaip pabandyti to kremo... Keliskart skirtingose vaistinėse prašiau - neturėjo testerių. Pirkau aklai, ko šiaip niekam pati nerekomenduoju daryti.. biggrin.gif

Su ekologiskom priemonem as nieko bendro neturiu ir nenoriu tureti (nepasiteisines reikalas), tad ne apie naturaluma kremo as kalbu. Perzvelkit sudeti, pamatysit, kad sudetyje drekiklis, aliejai, alkoholis, kvepalai... Kas nori tegu perka, o man toks paakiu kremas nevertas demesio ir liks smile.gif
Mano kol kas geriausi bandyti yra exuviance age reverse eye contour ir Estée Lauder advanced night repair eye. Kitas issirinktas pagal sudeti bus Paula's Choice. Tai va cia kremai verti demesio, pabandymo, savo kainos ir pakartojimo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2016 09 22, 14:02)
O jums visi vienodi paakių kremai? Pagal veikliąsias medžiagas.

Ne, man tikrai ne vienodi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 23 rugsėjo 2016 - 17:59
QUOTE(fuchia @ 2016 09 23, 19:01)
Su ekologiskom priemonem as nieko bendro neturiu ir nenoriu tureti (nepasiteisines reikalas), tad ne apie naturaluma kremo as kalbu. Perzvelkit sudeti, pamatysit, kad sudetyje drekiklis, aliejai, alkoholis, kvepalai... Kas nori tegu perka, o man toks paakiu kremas nevertas demesio ir liks smile.gif
Mano kol kas geriausi bandyti yra exuviance age reverse eye contour ir Estée Lauder advanced night repair eye. Kitas issirinktas pagal sudeti bus Paula's Choice. Tai va cia kremai verti demesio, pabandymo, savo kainos ir pakartojimo mirksiukas.gif
Papildyta:

Ne, man tikrai ne vienodi smile.gif

Exuviance age reverse sudėtis irgi ne kažką smile.gif ką tik peržvelgiau įdomumo dėlei, tiesą sakant, to paties lizdo paukščai su Neostrata. Vien tik į abiejų sudėtį pažiūrėjusi nenuspręsčiau - kuris iš jų geresnis, nesu exuviance bandžiusi, net nežinau, ar yra LT. O su sviestmedžiu sudėtyje mano atveju dar ir atsargiai turiu elgtis.. Apskritai, kad į jį pridėta daug augalų ekstraktų ir aliejų - nebūtinai mano atveju geras dalykas aplink akis - alergizuoja..

Apie tuos pasirinkimus pagal sudėtį - mano kartoka patirtis sako, kad reikia dar ir išbandyti.. Daug pinigo vėjais paleidau unsure.gif Aišku, nereik visokio šlamšto ant veido tept, bet turiu mintyje - gaila, kad nėr galimybės Paulos Choice'o išbandyti - turėjau keletą produktų, tai net nežinau... unsure.gif
Atsakyti
Prieš kelias savaites pradėjau naudoti Mad Hippie paakių kremą ir kol kas esu labai patenkinti smile.gif
Rinkausi dėl to, jog sukurtas niacinamido pagrindu. Niacinamidas didesnėmis koncentracijomis šviesina, stiprina odą, gali padėti turint pigmentinių dėmių. Taip pat įdėta odos atsinaujinimą skatinančių peptidų ir t.t. Gal kada tinklaraštyje išsamią apžvalgą parašysiu, bet jei trumpai rekomenduočiau ieškantiems naujo kremo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2016 09 24, 13:12)
Prieš kelias savaites pradėjau naudoti Mad Hippie paakių kremą ir kol kas esu labai patenkinti  smile.gif
Rinkausi dėl to, jog sukurtas niacinamido pagrindu. Niacinamidas didesnėmis koncentracijomis šviesina, stiprina odą, gali padėti turint pigmentinių dėmių. Taip pat įdėta odos atsinaujinimą skatinančių peptidų ir t.t. Gal kada tinklaraštyje išsamią apžvalgą parašysiu, bet jei trumpai rekomenduočiau ieškantiems naujo kremo smile.gif

kuri konkreciai? ju keletas yra.
Atsakyti