Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Sveikos, tik pasakau, kad atėjo mano siuntinukas, viskas gerai, puslapį tikrai rekomenduoju, kainos fantastiškai palankios, nuskanavus barkodą- meta kaip La prairie produktą, tad neturiu abejonės, jog bus atėjęs padirbinys. Nors kaip ir sakiau, pasianalizavus puslapį dvejonių sumažėjo ir iki užsakymo gavimo smile30x30.png
O man kolkas labai labai patinka tas Eye and lip kremas. Tikrai jaučiasi poveikis odoj aplink lūpas ir nosį... (bandžiau mėginuką, jo labai nedaug tereikia, tai ilgam užteko, tikrai manau verta įsigyti, naudosit pusę metų mažiausiai)
Anti stress kolkas poveikio dar nesuprantu, reikia ilgiau panaudot.
Esu Filorgos visą eilę produktų išbandžius ir dar spintelėj turiu, reik subaigt kažkaip, bet apart Meso mask, visi kiti sakyčiau labai vidutiniai produktai.
Dar patiko "Kitsinger" ar kaip ten rašosi kremai, tikrai verti dėmesio.
"Lierac" patiko geriau nei išreklamuota "Filorga". Nors prisiminiau, kad Filorgos Sleep and peel dar geras kremas, o pvz serumas, veido putos, Time filler, Hydro filler- nieko ypatingo, jau geriau pasitaupyt ir La prairie atsisiųsti. LTU aišku, kainos neadekvačios. Beveik 150 eur sutaupiau pirkdama iš JAV, apmaudu sad.png
Atsakyti
QUOTE(Jindi @ 2016 08 21, 00:04)
Sveikos, tik pasakau, kad atėjo mano siuntinukas, viskas gerai, puslapį tikrai rekomenduoju, kainos fantastiškai palankios, nuskanavus barkodą- meta kaip La prairie produktą, tad neturiu abejonės, jog bus atėjęs padirbinys. Nors kaip ir sakiau, pasianalizavus puslapį dvejonių sumažėjo ir iki užsakymo gavimo smile30x30.png

Nu thumbup2.png wub30x30.png o muitinei nezukliuvo? Man baisoka del muitu, perkant uz didesne suma.. unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 08 21, 11:17)
Nu thumbup2.png  wub30x30.png o muitinei nezukliuvo? Man baisoka del muitu, perkant uz didesne suma..  unsure30x30.png

Matot, man vežė per pažįstamus, manau, arba per tarpininkes ar draugus reik vežt, su muitine nerizikuočiau..
Atsakyti
QUOTE(Jindi @ 2016 08 21, 15:49)
Matot, man vežė per pažįstamus, manau, arba per tarpininkes ar draugus reik vežt, su muitine nerizikuočiau..

Nu jo.. nebent per tarpininkes tada
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2016 08 20, 11:45)
O jei norite efekto naudokite profesionalia kosmetika smile30x30.png

Kokia butent jus turite omenyje?

QUOTE(amberr. @ 2016 08 20, 20:25)

Amberr as tai dekinga kad pasidalinate savo nuomone 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 08 22, 10:52)
Kokia butent jus turite omenyje?

Esu parodoje atradusi Dr.belter produkcija. geros ju taip pat ir ampules veidui pasilepinimui ir atgaivinimui smile30x30.png
O kas del paakiu tai esu isbandziusi ir maitinamaji-nakciai, nes jis riebus labiau saltajam sezonui, ir ta lengvesni prie mimikos rauksleles tai man jie abu labai neblogi smile30x30.png
http://www.sgklinika...eziuros-linija/
Yra ir Annos lotan. na man si izraelio kosmetika patinka visa, tiek kremai ir kaukes, pilingai superiniai.
http://www.sgklinika...onturo-balzamas
sis ryte tinka, nuima uzburkima ir susvelnina odele, galima drasiai pries makiaza naudoti.
Ir kas patinka Klapp kauke drekinanti pries koki rengini tobulas dalykas, atgaivina tobulai odai, toks gaivumas jauciamas. geresnes kaukes nesu atradusi.
gal kas kokiu kaukyciu esat taip geru atradusios?
Atsakyti
Dar vienas pabaigtukas- Filorga Time Filler eye, na nesužavėjo tiek, kad kartočiau. Sunkiai tepėsi į pakuotės pabaigą, kažkokia struktūra pakitusi pasidarė. Stebuklu nedarė, toks visai eilinis. Kol ieškosiu kuo save nustebint šioje srityje naudosiu Rasa paakių kremą drėkinantį. Vis dar paiškose veiksmingo kremo, svarstau bandyt gal ką nors su retinoliu g.gif
Lauksiu pasisakymų ir rekomendacijų apie retinolio paakių kremus. Dėkoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 13 rugsėjo 2016 - 14:35
QUOTE(baggio @ 2016 09 13, 15:28)
Dar vienas pabaigtukas- Filorga Time Filler eye

Filorgą myliu, bet dėl šito kremo pilnai pritariu - nesužavėjo ir manęs, išskyrus drėkinimą visai jokio poveikio, o ir baigėsi lb lb greitai, lyginant su kitais kremais.
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2016 09 13, 18:51)
Filorgą myliu, bet dėl šito kremo pilnai pritariu - nesužavėjo ir manęs, išskyrus drėkinimą visai jokio poveikio, o ir baigėsi lb lb greitai, lyginant su kitais kremais.

O kokius realiai veiksmingesnius už šį esate naudojusi? Domiuosi shiseido, sensai ir chanel sublimage g.gif
Pasidalinkit prašau 4u.gif
Atsakyti
O kokie jūsų lūkesčiai?

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 09 13, 20:49)
O kokie jūsų lūkesčiai?

Prevencija raukšlių, drėkinimas, maitinimas,regeneracija.
Atsakyti
Ir visko norit iš vieno vienintelio kremo? g.gif
Atsakyti