QUOTE(Vitulka @ 2016 08 20, 16:22)
amberr, tikrai manai, kad nuo kainos priklauso poveikis?
suprantu, smagu naudot visus tuos
kristianinius, bet nu... nevisi gali, o jei negali, vadinasi, būsi su pabrinkusiais, suglebusiais ir sausias paakiais?
kur ta žemiška amberr
Jei manyciau, kad tik kaina lemia viska tikrai nesiulyciau Biotherm uz 30e..
tiesiog norejau pasakyt, kad nu poveikis tikrai ne kaip La prarie.. nes bandzius esu ir ta ir ta.. kad zmogus poto nesijaustu apgautas, kad uz 30e gaus 120e poveiki(nors kartais buna ir taip, bet ne sitoj situacijoj, kalbant apie siuos du kremus).. La prarie beja as tikrai neaukstinu ir aplamai pas juos daug produktu man pervetinti.. bet tas gelinis paakiu kremas, kur bandziau tikrai manau vertas savo kainos.. bet paskolos jam neverta imt..jei turi galimybe - lepinies La prarie.. jei ne - puiki alternatyva Biotherm tas geliukas.. issipleciau
Labai jau tu cia iskraipei mano zodzius
Lyg buciau kokia asaba, naudojanti tik tukst kainuojancius kremus
niekada taip nebuvo, nera ir nebus..
Papildyta:
QUOTE(-Chloe- @ 2016 08 20, 11:16)
nepykit, bet man atrodo jus per daug sureiksminat kaina ir tuos kazkokius planktonus
cia kaip pavyzdys kito kremo, bet esme ta pati
http://www.kosmetiko...-platinum-rare/ ir ypac man istrigo si dalis "Sudėtis niekuo nesiskiria nuo įprasto kremo, išskyrus
kreme neįprastai daug žėručio. Šis natūralus pigmentas yra atsakingas už matomą kremo poveikį. Pigmentas suteikia odai šviesinantį ir švytintį efektą, bet tai tik apgaulingas dekoratyvinis poveikis."
Nebandet Paulos Choice nieko? As kazkaip ja labiau pasitikiu, ka ji deda i kremus, kaip vit C, A, E, niacinamidas, hialuronas ir kitos mediazgos, kurios istirta, kad teigiamai itakoja odos bukle
Jus cia idejot La prarie kremuka.. planktonai ieina i ta, kur 30e kainuoja, Biotherm
ne visuose tie terminiai planktonai ieina ir ne visi atsaldo oda -2laipsniais.. o kad atsaldo tikrai zinau ir pati pajauciau.. nes naudojau
Kad la prarie kremu kaina perspausta as pripazystu ir net nesigincyju.. nei as agituoju juos pirkt nei ka.. tiesiog pasakoju ka pati bandzius , kas patiko , kas ne.. dabar turiu galimybe pasilepint brangesniu kremu, ta ir planuoju padaryt.. ir noriu isbandyt La prarie.. kiekviena renkasi pagal savo norus ir galimybes ... as is vis esu paakiu kremu manjake.. esu isbandzius nuo Nivea iki tos pacios La prarie.. tikrai nespjaunu i pigius ir ju nenuvertinu..
p.s is Paula Choice nebandziau,bet tikrai kazka pabandysiu..
koks paakiu krmas jums patiko is jos?
QUOTE(Tresor @ 2016 08 20, 11:45)
As esu turejusi Biotherm krema ir veidui ir si paakiams, man jie nekartotini produktai.
Jeigu norite gero rezultato tai siulyciau naudoti kosmetika kuria naudoja kosmetologes, nes tie vardiniai brandai man nepateisino lukesciu. esu turejusi ir chanel ir dior, givenchy. nu nezinau stebuklo nebuvo tikrai. tik vienintelis dior paakiu patiko, lengvas drekiklis vasarai.tai kaina tikrai nepateisina lukesciu, esu isbandziusi ir pigiu, kurie nelabai skiriasi kokybe
O jei norite efekto naudokite profesionalia kosmetika
Savaime aisku, kad negali tikt visiem.. esu ir as pirkus kur vienai stebuklas, o man buvo paskutinis s.. tiesiog zmogaus kls buvo koks kremas man panasiausias pagal pveiki i ta La prarie geliuka, tai as ir ivardinau ta Biotherm.. nes man jis buvo panasiausias is to ka turejau ir bandziau
del prof kosmetikos as manau, kad ji turi but naudojama kosmetologijos kabinetuose..o ne kasdiena.. nes ji yra zymiai labiau koncentruota ir stipresne.. nebent jus turit labai kompetetinga kosmetologe, kuri tikrai jums 100% parinks jusu odai tinkancias priemones, o ne iteigs naudot tai, kas jai naudinga parduot ir su kuo ji pati dirba..
Moterys, as tikrai neagituoju pirkti La prarie..
as esu paprasta moteriske naudojanti viska! Jei zinot krema uz 10e, kuris tikrai efektyvus, prasau parasykit pav, ir as tikrai ji isbandysiu..
bet neslepsiu, kad man asmeniskai malonu kartais save palepinti ir kazkuo brangesniu.. seniau taupydavau.. gailedavau.. o perzengus 30 m slenktsi isijunge toks: o ka.. negaliu as sau leist kartais pasilepint?
nu va ir lepinuos, kai galiu..