Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(amberr. @ 2016 07 31, 21:37)
Jauciuosi pribrendus La Prarie paakiu kremui.. esu bandzius ta zydra geli, labai patiko.. bet noreciau kremo.. renkuosi tarp anti aging ir eye cellular.. tas pigiausias ju turbut.. gal bandet kazkuri?  :hm ar verti savo kainos? Aisku lietuvoj pirkt neplanuoju  :mmm  biggrin30x30.png

Gal jau gavote? smile30x30.png

Gal kas naudojote ir patarsit kuris labiausiai vertas demesio pavargusiems paakiams?

la prairie eye contour cream, la prairie anti aging eye cream, la prairie caviar eye cream ar dar gal koki tikrai gerai veikianti rekomenduotumete? Aciu smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 08 19, 11:50)
Gal jau gavote? smile30x30.png
Gal kas naudojote ir patarsit kuris labiausiai vertas demesio pavargusiems paakiams?

Ne.. as neuzsisakinejau.. prasiau drauges, kad parvestu is duty free, bet sake ten nepigiau nei is tu psl.. tai panasu, kad teks siustis.. bet kol kas dar neskubu smile30x30.png
Jusu atveju, jei neturejusi is La prarie nei vieno paakiam, as su ikrais neskubeciau naudot.. pradeciau nuo silpnesnio.. man tai labai atgaivindavo tas geliukas.. paburkimus nuimdavo, patemdavo, atgaivindavo, nes salde lyg taip.. tas zydras gelis. Dbar pati testuoju, nes turiu megini ta su spf anti aging.. fainas dienai, bet labiausia toks matomas atgaivinimo efektas, tai buvo nuo sio.. bet kam ka gaivint reik bigsmile.png man su paburkimu buna bedu rytais. Sitas dar labai patempia, paskaistina paaki.. bet nzn ar is vieno jo dregmes uztenka..
La Prairie Essence of Skin Caviar Eye Complex with Caviar Extracts
http://www.johnlewis...?navAction=jump
Ziauriai skalsus reikalas, tas kur man patiko.. geliukas
La Prairie Cellular Revitalizing Eye Gel
http://www.johnlewis...el-15ml/p195652
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 rugpjūčio 2016 - 12:45
QUOTE(amberr. @ 2016 08 19, 12:45)

Aciu 4u.png

O tarkim is siek tiek pigesniu esat bande kokiu su geru efektu ar vistik sita Prairie geliuka isskirtumet kaip geriausia?
P.S Bandziau kazkada rekomenduota Estee Lauder tai netiko, labai sudirgino paakius sad.png
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2016 08 15, 19:24)
Sveiki, gal galite placiau apie ta krema, kiek naudojat, ka konkreciai jums daro, po kiek laiko pasimate rezultatas. Gal galit palygint su antistress kremu.Dekoju.
Man paakiu kremas su auksiniu ziedeliu ipalkavimas nedare nieko, na  , bet vaizdo ir nepagadino. Kol ismokau juo naudotis, tai 20 proc.kremo sugadinau, nes per daug imasazuoti negalima, nes susimeta i tokius siuliukus, taip pat negalima ant sensai emulsijos tepti, jei nors kiek papuola irgi susimeta ir sutraukia krema. Nu tikrai ilgai zaidziau kol ismokau teptis, nes net su tuo paciu pirstu antros akies negalima tept, nes irgi susimesdavo kremas.

Tikslinu kremo pavadinima- La Prairie cellular radiance eye cream.
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2016 08 19, 15:31)
Tikslinu kremo pavadinima- La Prairie cellular radiance eye cream.

Baggio jus taip pat gal ka efektyvaus rekomenduosit, kazka gal dar kito bandzius gero, tik noreciau tiplt iki plius minus £100, sitas La Prairie cellular radiance eye cream man jau per brangus smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 08 19, 12:57)
Aciu  4u.png
O tarkim is siek tiek pigesniu esat bande kokiu su geru efektu ar vistik sita Prairie geliuka isskirtumet kaip geriausia?

Hm.. is pigesniu, tai man lb patiko Clinique all about eyes rich (riebesnis toks) ir geliukas irgi all about eyes tas.. Estee lauder jus ta su spalva bandet ir netiko? As daug kartu esu turejus ju ta Night advanced paakiu krema ar kaip jis.. bet po kurio laiko nebemaciau efekto.. Bet kokio jum atgaivinimo reikia? Ar patinimui nuimti, tam rytiniam tokiam efektui nuimti, paskaistin patemti ar dregmes truksta, mimikos rauksles palyginti? Kazkuriuo laiku norejau Orgins sita isbandyt.. jis su svytinciom dalelem dar toks.. su kofeinu, kuris patinima nuima.. lengas gan. Aaaaaaaaaaai pamirsau savo meile biggrin30x30.png Tikrai labai labai patiko ir sakyciau kazkuooooooooooom panausus i La prarie, tik 100k pigesnis Biotherm geliukas.. omg koks fainas buvo.. 30e kazkur tik, atsaldo paakiu oda -2 laipsniais, nes ieina Arkties planktonas ten kazkoks.. is kart paskaistina paaki, atgaivina ji, suteikia tokio sviezumo, nes turi svytinciu daleliu.. rytams, tai kaaaaifas jis buvo.. ir padrekina gerai. Sita manau tikrai galima drasiai bandyt.. uz tokia kaina jei ir nepatiks, tai.. gal labai nemusit biggrin30x30.png Va, net ir vadinas gaivinantis paakiu gelis smile30x30.png
https://www.douglas....ye-revitalizer/
http://www.lookfanta...l/11138331.html
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 08 19, 17:56)

Aciu 4u.png

Ieskau kad nuimtu patinima Nr. 1, paskaistintu ir nuo pirmu rauksliu, zodziu visko viename biggrin30x30.png
Gal ta bioderma bandyt, gal nesokt iskart ant la Prairie. Nezinau ka daryt dabar nes turiu 20% nuolaida La Prairie siandien bet vistiek butu nemaza suma..
Jusu nuomone kas geriausias variantas kainos ir efektyvumo santykiu?
Clinique, Bioderma ar La Prairie?

Tas Estee Lauder advanced ir netiko labai man..

Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 08 19, 18:24)
Aciu  4u.png
Tas Estee Lauder advanced ir netiko labai man..

Pagal tai ko jus norit tikrai siulyciau Biotherm ta geliuka, kur imeciau nuoroda.. buvau ji pamirsus.. man jis nerealus buvo.. tikrai neblogas atitikmuo La prarie.. aisku, ner 100% to efekto ir but negali uz tokia kaina, bet imant jo kaina ir poveiki, tai man labai patiko.. patinimus pamazindavo tikrai, paskaistindavo, svytejimo paakiam suteikdavo, padrekindavo gerai.. nes ieina tie terminiai planktonai, kurie lb gerai drekina.. labai patikdavo, kad tas saltukas toks jausdavosi.. tiikrai pasaldo paakius, o jei dar i saldytuva idet, tai is vis thumbup2.png.. TIK minusas, kad nlb skalsus.. bet as ir negailedavau.. tikrai pabandykit! O greitam rezultatui man lb Glamglow paakiu kaukes..
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 08 19, 18:40)
Pagal tai ko jus norit tikrai siulyciau Biotherm ta geliuka, kur imeciau nuoroda.. buvau ji pamirsus.. man jis nerealus buvo.. tikrai neblogas atitikmuo La prarie.. aisku, ner 100% to efekto ir but negali uz tokia kaina, bet imant jo kaina ir poveiki, tai man labai patiko.. patinimus pamazindavo tikrai, paskaistindavo, svytejimo paakiam suteikdavo, padrekindavo gerai.. nes ieina tie terminiai planktonai, kurie lb gerai drekina.. labai patikdavo, kad tas saltukas toks jausdavosi.. tiikrai pasaldo paakius, o jei dar i saldytuva idet, tai is vis thumbup2.png.. TIK minusas, kad nlb skalsus.. bet as ir negailedavau.. tikrai pabandykit! O greitam rezultatui man lb Glamglow paakiu kaukes..

nepykit, bet man atrodo jus per daug sureiksminat kaina ir tuos kazkokius planktonus smile30x30.png cia kaip pavyzdys kito kremo, bet esme ta pati http://www.kosmetiko...-platinum-rare/ ir ypac man istrigo si dalis "Sudėtis niekuo nesiskiria nuo įprasto kremo, išskyrus… kreme neįprastai daug žėručio. Šis natūralus pigmentas yra atsakingas už matomą kremo „poveikį“. Pigmentas suteikia odai šviesinantį ir švytintį efektą, bet tai tik apgaulingas dekoratyvinis poveikis."
Nebandet Paulos Choice nieko? As kazkaip ja labiau pasitikiu, ka ji deda i kremus, kaip vit C, A, E, niacinamidas, hialuronas ir kitos mediazgos, kurios istirta, kad teigiamai itakoja odos bukle 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Chloe-: 20 rugpjūčio 2016 - 10:17
As esu turejusi Biotherm krema ir veidui ir si paakiams, man jie nekartotini produktai.
Jeigu norite gero rezultato tai siulyciau naudoti kosmetika kuria naudoja kosmetologes, nes tie vardiniai brandai man nepateisino lukesciu. esu turejusi ir chanel ir dior, givenchy. nu nezinau stebuklo nebuvo tikrai. tik vienintelis dior paakiu patiko, lengvas drekiklis vasarai.tai kaina tikrai nepateisina lukesciu, esu isbandziusi ir pigiu, kurie nelabai skiriasi kokybe mirksiukas.png
O jei norite efekto naudokite profesionalia kosmetika smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 08 19, 19:40)

amberr, tikrai manai, kad nuo kainos priklauso poveikis?
suprantu, smagu naudot visus tuos kristianinius, bet nu... nevisi gali, o jei negali, vadinasi, būsi su pabrinkusiais, suglebusiais ir sausias paakiais?
kur ta žemiška amberr user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2016 08 20, 16:22)
amberr, tikrai manai, kad nuo kainos priklauso poveikis?
suprantu, smagu naudot visus tuos kristianinius, bet nu... nevisi gali, o jei negali, vadinasi, būsi su pabrinkusiais, suglebusiais ir sausias paakiais?
kur ta žemiška amberr user posted image

Jei manyciau, kad tik kaina lemia viska tikrai nesiulyciau Biotherm uz 30e.. smile30x30.png bigsmile.png tiesiog norejau pasakyt, kad nu poveikis tikrai ne kaip La prarie.. nes bandzius esu ir ta ir ta.. kad zmogus poto nesijaustu apgautas, kad uz 30e gaus 120e poveiki(nors kartais buna ir taip, bet ne sitoj situacijoj, kalbant apie siuos du kremus).. La prarie beja as tikrai neaukstinu ir aplamai pas juos daug produktu man pervetinti.. bet tas gelinis paakiu kremas, kur bandziau tikrai manau vertas savo kainos.. bet paskolos jam neverta imt..jei turi galimybe - lepinies La prarie.. jei ne - puiki alternatyva Biotherm tas geliukas.. issipleciau smile30x30.png Labai jau tu cia iskraipei mano zodzius rolleyes.png Lyg buciau kokia asaba, naudojanti tik tukst kainuojancius kremus biggrin30x30.png niekada taip nebuvo, nera ir nebus..
Papildyta:
QUOTE(-Chloe- @ 2016 08 20, 11:16)
nepykit, bet man atrodo jus per daug sureiksminat kaina ir tuos kazkokius planktonus smile30x30.png cia kaip pavyzdys kito kremo, bet esme ta pati http://www.kosmetiko...-platinum-rare/ ir ypac man istrigo si dalis "Sudėtis niekuo nesiskiria nuo įprasto kremo, išskyrus… kreme neįprastai daug žėručio. Šis natūralus pigmentas yra atsakingas už matomą kremo „poveikį“. Pigmentas suteikia odai šviesinantį ir švytintį efektą, bet tai tik apgaulingas dekoratyvinis poveikis."
Nebandet Paulos Choice nieko? As kazkaip ja labiau pasitikiu, ka ji deda i kremus, kaip vit C, A, E, niacinamidas, hialuronas ir kitos mediazgos, kurios istirta, kad teigiamai itakoja odos bukle 4u.png

Jus cia idejot La prarie kremuka.. planktonai ieina i ta, kur 30e kainuoja, Biotherm smile30x30.png ne visuose tie terminiai planktonai ieina ir ne visi atsaldo oda -2laipsniais.. o kad atsaldo tikrai zinau ir pati pajauciau.. nes naudojau smile30x30.png Kad la prarie kremu kaina perspausta as pripazystu ir net nesigincyju.. nei as agituoju juos pirkt nei ka.. tiesiog pasakoju ka pati bandzius , kas patiko , kas ne.. dabar turiu galimybe pasilepint brangesniu kremu, ta ir planuoju padaryt.. ir noriu isbandyt La prarie.. kiekviena renkasi pagal savo norus ir galimybes ... as is vis esu paakiu kremu manjake.. esu isbandzius nuo Nivea iki tos pacios La prarie.. tikrai nespjaunu i pigius ir ju nenuvertinu.. cool30x30.png p.s is Paula Choice nebandziau,bet tikrai kazka pabandysiu.. smile30x30.png koks paakiu krmas jums patiko is jos?

QUOTE(Tresor @ 2016 08 20, 11:45)
As esu turejusi Biotherm krema ir veidui ir si paakiams, man jie nekartotini produktai.
Jeigu norite gero rezultato tai siulyciau naudoti kosmetika kuria naudoja kosmetologes, nes tie vardiniai brandai man nepateisino lukesciu. esu turejusi ir chanel ir dior, givenchy. nu nezinau stebuklo nebuvo tikrai. tik vienintelis dior paakiu patiko, lengvas drekiklis vasarai.tai kaina tikrai nepateisina lukesciu, esu isbandziusi ir pigiu, kurie nelabai skiriasi kokybe  mirksiukas.png
O jei norite efekto naudokite profesionalia kosmetika smile30x30.png

Savaime aisku, kad negali tikt visiem.. esu ir as pirkus kur vienai stebuklas, o man buvo paskutinis s.. tiesiog zmogaus kls buvo koks kremas man panasiausias pagal pveiki i ta La prarie geliuka, tai as ir ivardinau ta Biotherm.. nes man jis buvo panasiausias is to ka turejau ir bandziau smile30x30.png del prof kosmetikos as manau, kad ji turi but naudojama kosmetologijos kabinetuose..o ne kasdiena.. nes ji yra zymiai labiau koncentruota ir stipresne.. nebent jus turit labai kompetetinga kosmetologe, kuri tikrai jums 100% parinks jusu odai tinkancias priemones, o ne iteigs naudot tai, kas jai naudinga parduot ir su kuo ji pati dirba..
Moterys, as tikrai neagituoju pirkti La prarie.. bigsmile.png as esu paprasta moteriske naudojanti viska! Jei zinot krema uz 10e, kuris tikrai efektyvus, prasau parasykit pav, ir as tikrai ji isbandysiu.. biggrin30x30.png bet neslepsiu, kad man asmeniskai malonu kartais save palepinti ir kazkuo brangesniu.. seniau taupydavau.. gailedavau.. o perzengus 30 m slenktsi isijunge toks: o ka.. negaliu as sau leist kartais pasilepint? biggrin30x30.png nu va ir lepinuos, kai galiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 20 rugpjūčio 2016 - 19:54