Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(amberr. @ 2016 08 07, 12:51)
Nu va idomu kaip patiks akiu/lupu..  4u.png as paprasiau drauges, kad is Dubajaus duty free parvestu arba ta zydra geli paakiam, arba sita, kur jus nusipirkot  smile30x30.png o veidui.. masazas dar padeda  4u.png
Nei butina nei ka, bet naudojant reguliariai, kaip pagalbine priemone jos tikrai veikia..as kaukiu manjake.. matau poveiki po Glamglow paakiu ir Shiseido retinolio kaukiu.. Persistengt nereikia, bet ne tada jau reik pradet naudot, kai 50 stuktelna ir viskas susiformave jau, ka taisyt reik..  smile30x30.png
Man sitam reikalui kis brangesiu patinka Shiseido retinolio kaukes, o is pigesniu poveiki matau po Algotherm eye relaxing mask..

Nesu nusistačiusi prieš kaukių naudojimą, o labiau prieš nesaikingą odos "pumpavimą"..
Algoterm mask irgi naudojau - nebloga, man patiko, bet nekartočiau - nematau reikalo. Filorga turiu beveik viską, patinka, bet...

reikia ne 50 laukt, bet nekrauti be saiko ir be laiko to, kas skirta 50-metėms.. Kai 25-30 metų kraunam ant veido 50-mečių kosmetiką, 50-ties geriau neatrodysim.. Serumas, kremas ir kaukė - tai jau brandžios odos priežiūra..

Glamglow - be poveikio man, beje, ir dėl tos pačios priežasties - stipriai finansiškai pervertintas dalykas, kitaip tariant - labiau mada ir glam.. guli ir dabar Galmglow purvo apdžiūvusi kaukė namie kaip gyvas priekaištas - Kvapų namų molis su hidrolatu daro tą patį.. cool30x30.png

Čia ne priekaištas - kas naudojat ir matot poveikį, viskas gerai, tiesiog kas liečia mane ir kiek stebiu aplinką, priėjau prie tokių išvadų ir pastebėjimų. Per daug visko perkam ir naudojam.
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2016 08 07, 12:19)
o poveikis ilgalaikis, ar tik kol naudojat?  4u.png

as tai realiste, netikiu jokiom priemonem smile30x30.png

sunku pasakyti tuo ilgalaikiškumu - nes jau nebenustoju naudoti biggrin30x30.png atgal laiko mašina nebesugrįšiu ir kaip -niolikinės paakiai nebebus. Ir nebereikia biggrin30x30.png kaip palyginti - ilgalaikis ar trumpalaikis?

Žinot, kažkaip kitaip mąstau - poveikis yra dabar ir tai yra geriausia, o kai oda ir šiaip linkusi ne jaunėti, tai jau ir yra poveikis. Nemanau, kad rezultatas išsilaikys ilgai nustojus naudoti - bet to ir negalima tikėtis.. Bet visur taip yra, pvz., ar mes perkame patogius ir gerus batus tam, kad būtų ilgalaikis poveikis kojų sveikatai ar poveikis bus kol naudojam?

Gal tada ir reikia gerus tinkamus dalykus naudoti nuolat?!

Bet tuo pačiu metu - nedramatizuoju, yra kaip yra. Susimoku, veikia - ir to gana. Bet suprantu, kad tai yra brangu ir galbūt visai nebūtina.. labiau tikiu reguliaria ir teisinga, gerai profesionaliai parinkta veido priežiūra, masažu, o ne gausia krūva buteliukų. Kurių paskutiniu metu gausiai apmažinau cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 07, 16:11)
Nesu nusistačiusi prieš kaukių naudojimą, o labiau prieš nesaikingą odos "pumpavimą"..
Algoterm mask irgi naudojau - nebloga, man patiko, bet nekartočiau - nematau reikalo. Filorga turiu beveik viską, patinka, bet...
reikia ne 50 laukt, bet nekrauti be saiko ir be laiko to, kas skirta 50-metėms.. Kai 25-30 metų kraunam ant veido 50-mečių kosmetiką, 50-ties geriau neatrodysim.. Serumas, kremas ir kaukė - tai jau brandžios odos priežiūra.. 

Is kur tokios zinios? biggrin30x30.png Taigi visokiu tu serumu ir kaukiu yra.. niekas nekalba apie pacias stipriausias, skirtas brandziai odai.. bet yra serumai, kurie skirti odai nuo 30m.. tas pats su kaukem smile30x30.png 4u.png juk ne sovietu laikai.. ivairiems metu tarpsniams ju dabar yra sukurta.. 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 07 rugpjūčio 2016 - 16:50
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 08 06, 19:44)
Pas vokiečius daug pigiau, siunčia i LT už 10 eur, puslapis patikimas ir ne kartą prekės išbandytos
https://www.easycosm...cream-50ml.aspx

Jo.. tik aš mokėjau 98 dolerius už jį.. Tačiau nedžiūgauju, pala ką gausiu, pasidalinsiu patirtim.

QUOTE(amberr. @ 2016 08 07, 11:51)
Nu va idomu kaip patiks akiu/lupu..  4u.png

Tikrai geras. Aš jį bandžiau. Labiausiai erzina veido ovalo kritimas- nuo nosies link lūpų ir nuo lūpų kampučių žemyn. Paakiai pas mane idealūs, nieko nereik. Tai tepiau tik prie lūpų tas vietas. Nu sunku ką tiksliai pasakyt, bet lyg vaizdas geresnis.
Bijau garantuoti, kad nebūtų, jog matau ką noriu matyti. Kai kasdien save žiūrim, sunku pastebėt.
Iš esmės, manau, labiausiai akivaizdų rezultatą padarytų patempimas. Visa kita- savęs paguoda labiau, nors gal ten kažkiek ir veikia. Gal smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Jindi @ 2016 08 07, 19:01)
Tikrai geras. Aš jį bandžiau. Labiausiai erzina veido ovalo kritimas- nuo nosies link lūpų ir nuo lūpų kampučių žemyn. Paakiai pas mane idealūs, nieko nereik. Tai tepiau tik prie lūpų tas vietas. Nu sunku ką tiksliai pasakyt, bet lyg vaizdas geresnis.
Bijau garantuoti, kad nebūtų, jog matau ką noriu matyti. Kai kasdien save žiūrim, sunku pastebėt.
Iš esmės, manau, labiausiai akivaizdų rezultatą padarytų patempimas. Visa kita- savęs paguoda labiau, nors gal ten kažkiek ir veikia. Gal smile30x30.png

Aa.. supratau smile30x30.png nu.. blogiau tikrai nebus.. o poroje su masazu veido reguliariu manau is vis butu geras rezultatas.. smile30x30.png gravitacija veikia visas.. nieko cia nesustabdysi, bet suletint galima manau tam tikrais budais smile30x30.png Smagu, kad kazka darot.. o ne numojat ranka ir paliekat kaip Dievas duos.. biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 07, 09:33)
būtent iš kaukės kokio stebuklo tikitės? Ar reikia tik dėl to, kas būtina kaukes naudoti?  rolleyes.png

geras serumas ir paakių kremas/gelis, reguliariai naudojami, yra pagrindiniai dalykai.. O tai prasideda - kaukė veidui, kaukė dekolte, kaukė paakiams, kaukė dar kokiai vietai.. Jei jums ne 50+ - tikrai nereikia persistengti.

Kodel nusprendete, kad laukiu "stebuklo" is kaukes, ir aplamai neprasiau patarimo naudoti ar nenaudoti, man virs 30m ir as jau puikiai suprantu ko man reikia, ir ko as noriu, o noriu 1-2 kartus per savaite intensyvesnes paakiu prieziuros, drekinimo, stangrinimo, nes jau atsiranda pirmos rauksles. wink.png Kai uztepu kauke veidui, kodel ne tuo paciu metu pasirupinti ir paakiu oda wink.png

QUOTE(amberr. @ 2016 08 07, 11:51)
Man sitam reikalui kis brangesiu patinka Shiseido retinolio kaukes, o is pigesniu poveiki matau po Algotherm eye relaxing mask.. Glamglow paakiu kauke man nepakeiciama rytais,kai atsikeliu uztinus ir staigiai reik svieziu paakiu.. paskaistina, nuima patinima.. turejus Talika paakiu patchus.. nepatiko, nemaciau efekto.. Filorgos turejau.. fainos kaukes, bet pakuote s.. kol isimi is pakuotes tas gelinis patchas suplysta  :oh

Aciu, pasidomesiu Shiseido! Turejau Sisley, patiko, bet kainele irgi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mivida: 07 rugpjūčio 2016 - 21:25
QUOTE(amberr. @ 2016 08 07, 21:15)
Aa.. supratau smile30x30.png nu.. blogiau tikrai nebus.. o poroje su masazu veido reguliariu manau is vis butu geras rezultatas.. smile30x30.png gravitacija veikia visas.. nieko cia nesustabdysi, bet suletint galima manau tam tikrais budais smile30x30.png Smagu, kad kazka darot.. o ne numojat ranka ir paliekat kaip Dievas duos.. biggrin30x30.png

Aš veido jogą praktikuoju, ja labiau nei masažais tikiu...
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2016 08 07, 22:24)
Kodel nusprendete, kad laukiu "stebuklo" is kaukes, ir aplamai neprasiau patarimo naudoti ar nenaudoti, man virs 30m ir as jau puikiai suprantu ko man reikia, ir ko as noriu, o noriu 1-2 kartus per savaite intensyvesnes paakiu prieziuros, drekinimo, stangrinimo, nes jau atsiranda pirmos rauksles. wink.png Kai uztepu kauke veidui, kodel ne tuo paciu metu pasirupinti ir paakiu oda wink.png

Labai teisingas poziuris.. 4u.png Deja siais laikais oda sensta daug greiciau.. Ir reikia ja rupintis jau dabar. Ner ka lygint, kaip buvo seniau.. pazekit i dabartines 20metes.. suvytusios visos nuo gyvenimo budo ir soliko..
Joa.. tikiu.. Shiseido irgi ner tos pigios, bet ner ir tokios brangios kaip Sisley.. O koki krema paakiams naudojat? As naudoju tos pacios linijos Shiseido benefiance24 krema.. labai atmaitina rauksleles mimikos.. bet rytam jo man too much.. tik nakciai.
Papildyta:
QUOTE(Jindi @ 2016 08 07, 22:43)
Aš veido jogą praktikuoju, ja labiau nei masažais tikiu...

Tai dar geriau smile30x30.png reiks ir man pasidomet. Nors as kazkada maciau kaip japone pati sau daro liftinguojanti veido masaza.. tai vaaaaau.. efektu buvau suzaveta.. blink30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 07 rugpjūčio 2016 - 21:45
QUOTE(amberr. @ 2016 08 07, 21:44)

Tai dar geriau smile30x30.png reiks ir man pasidomet. Nors as kazkada maciau kaip japone pati sau daro liftinguojanti veido masaza.. tai vaaaaau.. efektu buvau suzaveta..  blink30x30.png

Esu girdėjusi nuomonę, kad visgi masažai nėra labai gerai veido odai, ypač beglembančiai, mat jų metu, vistiek yra tampoma kažkiek ta oda.. O va veido joga- odą palieka ramybėj, tvirtinami raumenys, odos niekas nė neliečia. Beje, ši nuomonė labai kompetetingo asmens, nenoriu tik pavardžių minėti viešai.
Atsakyti
QUOTE(Jindi @ 2016 08 07, 22:49)
Esu girdėjusi nuomonę, kad visgi masažai nėra labai gerai veido odai, ypač beglembančiai, mat jų metu, vistiek yra tampoma kažkiek ta oda.. O va veido joga- odą palieka ramybėj, tvirtinami raumenys, odos niekas nė neliečia. Beje, ši nuomonė labai kompetetingo asmens, nenoriu tik pavardžių minėti viešai.

Logikos yra.. bet ir tu masazu dabar visokiu yra.. bet sitoj vietoj as nelabai kompetetinga biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2016 08 07, 22:24)

na, patarimo galit atsisakyti, žinoma smile30x30.png jei norisi - vadinasi, reikia biggrin30x30.png dabar kaukes paakiams tik kosmetologė uždeda, kai ateinu, pati tik šaltu alijošiaus geliu tepu ir palieku trumpam..

O iš naudotų kaukių (daugiausiai jų sunaudojau po trečiojo vaiko gimimo, kai atsikeldavau visa ištinusi nuo miego trūkumo arba visai netekdavo ilsėtis...) - buvo Estee Lauder paakių kaukė ir Clarins Mask contour des yeux. Bet man jos veikdavo geriau šaltos, iš šaldytuvo.. smile30x30.png tamsių paakių neturiu, tad niekad nieko tam reikalui nenaudojau specialiai.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 07, 10:33)
būtent iš kaukės kokio stebuklo tikitės? Ar reikia tik dėl to, kas būtina kaukes naudoti?  rolleyes.png

geras serumas ir paakių kremas/gelis, reguliariai naudojami, yra pagrindiniai dalykai.. O tai prasideda - kaukė veidui, kaukė dekolte, kaukė paakiams, kaukė dar kokiai vietai.. Jei jums ne 50+ - tikrai nereikia persistengti.
Papildyta:
nežinau, ką jie ten įdeda - bet bent jau akivaizdžiai veikia  biggrin30x30.png stebuklais netikiu, bet tikiu realiais rezultatais ant savo veido.. nu vat yra poveikis, o dauguma kremukų-serumiukų-vandenukų-geliukų po 25-30 Eur - kaip tuščia vieta ant mano 39 m. odos.. paskutiniu metu pasidariau linkusi permokėti  biggrin30x30.png  biggrin30x30.png

o be to - ir pigiais stebuklais nebetikiu.. Ai tuoj išvis realistė pasidarysiu, nebetikiu išvis beveik jokiomis priemonėmis, tikiu tik genais ir teisinga priežiūra, kai mažiau - tai daugiau.

Sveiki, gal galite placiau apie ta krema, kiek naudojat, ka konkreciai jums daro, po kiek laiko pasimate rezultatas. Gal galit palygint su antistress kremu.Dekoju.
Man paakiu kremas su auksiniu ziedeliu ipalkavimas nedare nieko, na , bet vaizdo ir nepagadino. Kol ismokau juo naudotis, tai 20 proc.kremo sugadinau, nes per daug imasazuoti negalima, nes susimeta i tokius siuliukus, taip pat negalima ant sensai emulsijos tepti, jei nors kiek papuola irgi susimeta ir sutraukia krema. Nu tikrai ilgai zaidziau kol ismokau teptis, nes net su tuo paciu pirstu antros akies negalima tept, nes irgi susimesdavo kremas.
Atsakyti