Nusipirkau tris kremus Bijau ir džiaugiuosi
Ten galima american express atsiskaityt, o tai jay parodo, kad puslapis pakankamai rimtas turi būt, nes jei kažkas netaip, AE apsiima gražinti pinigus, tai jie irgi rizikuoja atatinkamai.
Aš AE neturiu, pirkau paprasta MC kortele.
Kokias paakiu kaukes rekomenduotumėte? Domina gylus drekinimas ir/ar nuo pirmuju rauksliu
QUOTE(Mivida @ 2016 08 05, 10:46)
Kokias paakiu kaukes rekomenduotumėte? Domina gylus drekinimas ir/ar nuo pirmuju rauksliu
Sitas labai patinka
QUOTE(Jindi @ 2016 08 04, 23:15)
Nusipirkau tris kremus Bijau ir džiaugiuosi
Ten galima american express atsiskaityt, o tai jay parodo, kad puslapis pakankamai rimtas turi būt, nes jei kažkas netaip, AE apsiima gražinti pinigus, tai jie irgi rizikuoja atatinkamai.
Kokius pirkot? nu lauksim ispudziu..
QUOTE(amberr. @ 2016 08 05, 17:04)
Kokius pirkot? nu lauksim ispudziu..
Anti stress, akių/lūpų kontūro ir naktinį
Šiaip bijau, kad vien kremo jau negana.. Labiausiai erzina veido kritimas, prie lūpų kampų jau matosi, žiūrint iš šono...man 37m. Patempimo daryt dar nesinori, o ką dar padaryt, kad veidas atrodytų mažiau nukritęs, nežinau...
QUOTE(Jindi @ 2016 08 01, 21:39)
Ačiū, už žinutę.. Pudrą jau Kristianoj nusipirkau, siaubas kaip visgi permokėjau
Bet pažiūrėkit va čia kokios kainos: www
Bet pažiūrėkit va čia kokios kainos: www
Pas vokiečius daug pigiau, siunčia i LT už 10 eur, puslapis patikimas ir ne kartą prekės išbandytos
https://www.easycosm...cream-50ml.aspx
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 08 06, 19:44)
Pas vokiečius daug pigiau, siunčia i LT už 10 eur, puslapis patikimas ir ne kartą prekės išbandytos
galvoju, koks stebuklas idetas i ta krema, kad tokia kaina?
QUOTE(Vai2lka @ 2016 08 05, 10:49)
Aciu, bet cia kremas, ieskau kaukes
QUOTE(Mivida @ 2016 08 07, 10:10)
Aciu, bet cia kremas, ieskau kaukes
būtent iš kaukės kokio stebuklo tikitės? Ar reikia tik dėl to, kas būtina kaukes naudoti?
geras serumas ir paakių kremas/gelis, reguliariai naudojami, yra pagrindiniai dalykai.. O tai prasideda - kaukė veidui, kaukė dekolte, kaukė paakiams, kaukė dar kokiai vietai.. Jei jums ne 50+ - tikrai nereikia persistengti.
Papildyta:
QUOTE(-Chloe- @ 2016 08 07, 09:49)
galvoju, koks stebuklas idetas i ta krema, kad tokia kaina?
nežinau, ką jie ten įdeda - bet bent jau akivaizdžiai veikia stebuklais netikiu, bet tikiu realiais rezultatais ant savo veido.. nu vat yra poveikis, o dauguma kremukų-serumiukų-vandenukų-geliukų po 25-30 Eur - kaip tuščia vieta ant mano 39 m. odos.. paskutiniu metu pasidariau linkusi permokėti
o be to - ir pigiais stebuklais nebetikiu.. Ai tuoj išvis realistė pasidarysiu, nebetikiu išvis beveik jokiomis priemonėmis, tikiu tik genais ir teisinga priežiūra, kai mažiau - tai daugiau.
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 07, 09:33)
nežinau, ką jie ten įdeda - bet bent jau akivaizdžiai veikia stebuklais netikiu, bet tikiu realiais rezultatais ant savo veido.. nu vat yra poveikis, o dauguma kremukų-serumiukų-vandenukų-geliukų po 25-30 Eur - kaip tuščia vieta ant mano 39 m. odos.. paskutiniu metu pasidariau linkusi permokėti
o be to - ir pigiais stebuklais nebetikiu.. Ai tuoj išvis realistė pasidarysiu, nebetikiu išvis beveik jokiomis priemonėmis, tikiu tik genais ir teisinga priežiūra, kai mažiau - tai daugiau.
o poveikis ilgalaikis, ar tik kol naudojat?
as tai realiste, netikiu jokiom priemonem
QUOTE(Jindi @ 2016 08 06, 13:29)
Anti stress, akių/lūpų kontūro ir naktinį
Šiaip bijau, kad vien kremo jau negana.. Labiausiai erzina veido kritimas, prie lūpų kampų jau matosi, žiūrint iš šono...man 37m. Patempimo daryt dar nesinori, o ką dar padaryt, kad veidas atrodytų mažiau nukritęs, nežinau...
Nu va idomu kaip patiks akiu/lupu.. as paprasiau drauges, kad is Dubajaus duty free parvestu arba ta zydra geli paakiam, arba sita, kur jus nusipirkot o veidui.. masazas dar padeda
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 07, 10:33)
būtent iš kaukės kokio stebuklo tikitės? Ar reikia tik dėl to, kas būtina kaukes naudoti?
geras serumas ir paakių kremas/gelis, reguliariai naudojami, yra pagrindiniai dalykai.. O tai prasideda - kaukė veidui, kaukė dekolte, kaukė paakiams, kaukė dar kokiai vietai.. Jei jums ne 50+ - tikrai nereikia persistengti.
Nei butina nei ka, bet naudojant reguliariai, kaip pagalbine priemone jos tikrai veikia..as kaukiu manjake.. matau poveiki po Glamglow paakiu ir Shiseido retinolio kaukiu.. Persistengt nereikia, bet ne tada jau reik pradet naudot, kai 50 stuktelna ir viskas susiformave jau, ka taisyt reik..
QUOTE(Mivida @ 2016 08 05, 10:46)
Man sitam reikalui kis brangesiu patinka Shiseido retinolio kaukes, o is pigesniu poveiki matau po Algotherm eye relaxing mask.. Glamglow paakiu kauke man nepakeiciama rytais,kai atsikeliu uztinus ir staigiai reik svieziu paakiu.. paskaistina, nuima patinima.. turejus Talika paakiu patchus.. nepatiko, nemaciau efekto.. Filorgos turejau.. fainos kaukes, bet pakuote s.. kol isimi is pakuotes tas gelinis patchas suplysta
Papildyta:
O sito reikalo nei viena neturejot? Esu bandzius kelis kart.. hm.. nzn.. efekta is kart pamaciau, nes samoningai tepiau tik 1 paaki pradzioj.. tai is kart paskaistejo, pasitempe, pasviezej, zodziu pagerejo kokybe BET.. man jis vienas kazko.. nzn.. gal psichologiskai, kad skystas.. norisi kremo ant virsaus.. Bet poveikis jo labai patiko..
https://www.easycosm...mplex-15ml.aspx
QUOTE(Vai2lka @ 2016 08 05, 11:49)
Sita as turiu kremuka, bet jis labai lengvas. stebuklu tikrai nedarantis, toks vasarai lenvai isigeriantis. ir nekartotinas man jis