QUOTE(Juodoji Pantera @ 2016 04 06, 12:02)
Gal kas nors gali rekomenduoti akių srities kremą arba serumą iki 30 metų? Kad būtų nuo raukšlių ir stangrintų odą...
Sitas pats paciausias
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 06, 14:41)
as irgi situo domejausi, bet radau nelabai geru atsiliepimu. ta prasme, kad ne blogas jis, bet kad nieko ypatingo.
http://www.paulascho...Hyaluronic-Acid
Jauciuosi pribrendus La Prarie paakiu kremui.. esu bandzius ta zydra geli, labai patiko.. bet noreciau kremo.. renkuosi tarp anti aging ir eye cellular.. tas pigiausias ju turbut.. gal bandet kazkuri? ar verti savo kainos? Aisku lietuvoj pirkt neplanuoju
QUOTE(amberr. @ 2016 07 31, 20:37)
Jauciuosi pribrendus La Prarie paakiu kremui.. esu bandzius ta zydra geli, labai patiko.. bet noreciau kremo.. renkuosi tarp anti aging ir eye cellular.. tas pigiausias ju turbut.. gal bandet kazkuri? ar verti savo kainos? Aisku lietuvoj pirkt neplanuoju
O kur pirkti žadat? Gal galim kooperuotis?
QUOTE(Jindi @ 2016 07 31, 22:21)
O kur pirkti žadat? Gal galim kooperuotis?
Kad zinokit is ten kur planuoju pirkti ir taip nemokamas siuntimas buna uz tam tikra suma perkant.. o nelabai noriu kooperuotis, nes maza ka dings siuntinys neduok die ar ka.. nenoriu atsakomybes pirkt planuoju is cia: bet manau sm atsirastu norinciu p.s kuri pirksiu dar nzn.. noriu arba gelio to arba anti aging.. idealiausia abieju bet ner finansu tiek..
i | Nuoroda į el. parduotuvę ištrinta narės prašymu |
QUOTE(amberr. @ 2016 08 01, 19:10)
Kad zinokit is ten kur planuoju pirkti ir taip nemokamas siuntimas buna uz tam tikra suma perkant.. o nelabai noriu kooperuotis, nes maza ka dings siuntinys neduok die ar ka.. nenoriu atsakomybes pirkt planuoju is cia: bet manau sm atsirastu norinciu p.s kuri pirksiu dar nzn.. noriu arba gelio to arba anti aging.. idealiausia abieju bet ner finansu tiek..
Ačiū, už žinutę.. Pudrą jau Kristianoj nusipirkau, siaubas kaip visgi permokėjau
Bet pažiūrėkit va čia kokios kainos: www
QUOTE(Jindi @ 2016 08 01, 21:39)
Ačiū, už žinutę.. Pudrą jau Kristianoj nusipirkau, siaubas kaip visgi permokėjau
O cia patikimas psl? Pirkot kada is ten? Nes labai itartinai pigu.. gali but pigu, bet kai ant tiek, tai man neramu..
QUOTE(amberr. @ 2016 08 01, 20:56)
O cia patikimas psl? Pirkot kada is ten? Nes labai itartinai pigu.. gali but pigu, bet kai ant tiek, tai man neramu..
SM prie berods tarpininkės Meistro margarita ji nurodyta kaip patikima e-parduotuvė.. tai ir man neramu
virš milijono FB sekėjų turi... neturėtų turbūt, jei apgavikai būtų...
QUOTE(Jindi @ 2016 08 01, 22:03)
SM prie berods tarpininkės Meistro margarita ji nurodyta kaip patikima e-parduotuvė.. tai ir man neramu
Hm.. randu pas ja tik lb panasu psl.. bet ne si www.fragranceshop.com pas ja nurodyta, arba as nematau..
Aš kažkada ieškojau tos info, tai radau prie patikimų parduotuvių bet kažkokurioj kvepalų temoj ir kad Meistro margarita per ją gali atsiųst.. Bet atmetus tai, vien tos parduotuvės FB virš milijono sekėjų, nuolat komenduojančių, nugi nebus apgavikai
Rašo ir kad garantuoja autentiškumą ir gražinti galima... Žiauriai gundausi, nes kainos juokingos. Už vieną kremą LTU ten du nusipirktum..
Papildyta:
Radau:
My WebpagePatikimos parduotuvės
Rašo ir kad garantuoja autentiškumą ir gražinti galima... Žiauriai gundausi, nes kainos juokingos. Už vieną kremą LTU ten du nusipirktum..
Papildyta:
Radau:
My WebpagePatikimos parduotuvės
QUOTE(Jindi @ 2016 08 01, 20:39)
Lietuviška kortele atsisakyti galima? jau vakaras mano užimtas šiandien