Sveikos,
Kokie atsiliepimai butu apie si?
http://www.sugiharap...-PHA-15-ml.html
Gal kuri bandet?
Merginos ar esate naudojusios TBS NUTRIGANICS SMOOTHING EYE CREAM? Kokie butu atsiliepimai ?
Siuo metu naudoju ir baigineju Clinique all about eyes kremuka. Labai malonus ir lengvas, tik norisi kazko kito.
TBS psl apie si krema puikus atsiliepimai.
Man 28 yra tik mimikos rauksles, tad nieko rimto dar neieskau. Aciu
Siuo metu naudoju ir baigineju Clinique all about eyes kremuka. Labai malonus ir lengvas, tik norisi kazko kito.
QUOTE(*yummy*mummy* @ 2016 02 15, 16:29)
Merginos ar esate naudojusios TBS NUTRIGANICS SMOOTHING EYE CREAM? Kokie butu atsiliepimai ?
siandien kaip tik nusipirkau. as skundziuosi ikritusiais ir kartais patamsejusiais paakiais. ypac po vakareliu butent sita rekomendavo, stangrina jis gerai sake.
bet irgi butu idomu atsiliepimu is bandziusiu isgirst.
As naudoju Aquatonale krema paakiams. Dienai jis man labai patinka, lengvas, nealergizuoja akiu, greitai susigeria, atrodau pailsejusi, na pagrazina paakius
http://monostilius.l...-eye1-dcream100
Nusipirkau dideli kieki tai naudosiu ilgai ir nuobodziai.
http://monostilius.l...-eye1-dcream100
Nusipirkau dideli kieki tai naudosiu ilgai ir nuobodziai.
QUOTE(hereja @ 2016 01 24, 14:11)
As kaip tik dabar ji isigijau (kol kas naudojau tik pora dienu, tai sunku spresti apie jo 'geruma'), bet kosmetologe man ji rekomendavo nuo paburkusiu paakiu ir smulkiu rauksleliu
QUOTE(hereja @ 2016 01 24, 13:11)
Jokio matomo poveikio nepastebejau.
QUOTE(Jokubauskaite @ 2016 02 18, 21:49)
Jokio matomo poveikio nepastebejau.
o nuo kurio pastebejot?
QUOTE(kumiko @ 2016 02 26, 11:32)
o nuo kurio pastebejot?
Cerave pm kremo (skirtas veidui, bet ir paakiams naudoju), gerai drekino, tikrai geriau nei sis. Dar ersketroziu aliejus labai patiko, laukiu, kada galesiu pakartoti.
QUOTE(Jokubauskaite @ 2016 02 27, 09:15)
Cerave pm kremo (skirtas veidui, bet ir paakiams naudoju), gerai drekino, tikrai geriau nei sis. Dar ersketroziu aliejus labai patiko, laukiu, kada galesiu pakartoti.
O kokia Jūsiškė paakių oda ir kokio poveikio siekiate?
Mano amžinai pajuodę paakiai, dabar naudoju Sesderma paakių rinkinį. Vienas kremas su vitaminu C, kitas su vitaminu K. Labai patinka
Pirkau Estetus klinikoje
Pirkau Estetus klinikoje
Jamaica 06, turbūt apie šį rinkinį rašėte? Kokia jo kaina "Estetus" klinikoje?
Dar kosmetologių temoje Jums klausimą uždaviau.
Dar kosmetologių temoje Jums klausimą uždaviau.