paemiau priespaskutine is cocoon. Dar paakiu serumu gundziausi..bet tiek to, pirma viena produkta isbandysiu
QUOTE(moocho @ 2016 01 15, 19:57)
ne nu tai ka, ispirkta
o kaip kiti sitos firmos produktai, kas nors gal naudojat? man ji negirdeta, nematyta. Kazi kaip akiu kremas, serumai?
o kaip kiti sitos firmos produktai, kas nors gal naudojat? man ji negirdeta, nematyta. Kazi kaip akiu kremas, serumai?
vasarą naudojau serumą, drėkinantį kremą ir BB kremą - visus su spf30 (pirkau iš jų viską, ką turėjo su SPF 30 - reikėjo didesnės apsaugos) - buvo tikrai kokybiški ir mano odai vasarą buvo pats tas. Tada ir gavau kitų produktų mėginių - man patiko. Sudėtis, sakyčiau, normali.. Bet vat kaina tai šiaip sau, na, bet bent jau geras rezultatas.
QUOTE(Malena @ 2016 01 16, 17:59)
Į sveikatą O žinok man dar Derma E kremas patinka Irgi gyriau šioje temoje
Girdejus as sita.. mano mylima youtubere naudoja bet kol kas sunauosiu sita. As baigineju db Biotherm saldanti toki turiu, ir stos i jo vieta Vichy (gavus dovanu).. o nakciai tepu lb negausiai (nes lb riebus) Shiseido Benefiance 24.. uuuu kaip atmaitina gyvate..
O kaip jus ta kauke nuvalot? Plaunat ar valot? nes ji labai prilimpa prie odos, neiseina svelniai nuvalyt
QUOTE(-Chloe- @ 2016 01 17, 12:03)
O kaip jus ta kauke nuvalot? Plaunat ar valot? nes ji labai prilimpa prie odos, neiseina svelniai nuvalyt
Gal per plonu sluoksniu tepat ir lb susigeria, uz tai atrodo, kad prilimpa.. as uztepu storesniu sluoksniu, palaikau iki 10-15min ir tada su vatos diskeliu, suvildytu miceliar vandeniu svelniai nuvalau.. ka as zn.. man normaliai Galima ir nuplaut, bet automatiskai, jei su prausikliu, tai gausis meskos paslauga, nes uzdejot kauke, padrekinot ir t.t o nuprausdama prausikliu pasausinsit paaki.. tai kaip ir nauda sumazeja
QUOTE(amberr. @ 2016 01 17, 12:25)
Gal per plonu sluoksniu tepat ir lb susigeria, uz tai atrodo, kad prilimpa.. as uztepu storesniu sluoksniu, palaikau iki 10-15min ir tada su vatos diskeliu, suvildytu miceliar vandeniu svelniai nuvalau.. ka as zn.. man normaliai Galima ir nuplaut, bet automatiskai, jei su prausikliu, tai gausis meskos paslauga, nes uzdejot kauke, padrekinot ir t.t o nuprausdama prausikliu pasausinsit paaki.. tai kaip ir nauda sumazeja
nu nezinau, kad gan storai uztepu, gaunas riebus baltas sluoksnis, bet vis tiek kazkaip susigeria, sudziuna. Gal paakiai mano labai sausi, tai sugeria aprasyme raso su vata nuvalyt, tai nusivalo sunkiai, aisku jei dar suvilgyt miceliniu, tai jau kitas reikalas. O plaut, tai tik su vandeniu plaunu, jei dar su prausikliu, tai isvis beprasmiska butu ta kauke det
QUOTE(-Chloe- @ 2016 01 17, 14:12)
nu nezinau, kad gan storai uztepu, gaunas riebus baltas sluoksnis, bet vis tiek kazkaip susigeria, sudziuna. Gal paakiai mano labai sausi, tai sugeria aprasyme raso su vata nuvalyt, tai nusivalo sunkiai, aisku jei dar suvilgyt miceliniu, tai jau kitas reikalas. O plaut, tai tik su vandeniu plaunu, jei dar su prausikliu, tai isvis beprasmiska butu ta kauke det
aš vandeniu ramiai sau nuploviau, jei mes čia apie Algoterm,.. Micelinio irgi nemėgstu tokiems dalykams, nes po to vis tiek vandeniu reikėtų plaut. Apskritai man micelinis tik sunkiam makiažui nuimt.
QUOTE(-Chloe- @ 2016 01 17, 13:12)
Kai jau džiūsta tai valykit drėgnu vatos diskeliu suvilgytu toniku. Nelaikykit uždiūvusios ant odos.
QUOTE(RitaRazi @ 2016 01 17, 15:38)
aš vandeniu ramiai sau nuploviau, jei mes čia apie Algoterm,.. Micelinio irgi nemėgstu tokiems dalykams, nes po to vis tiek vandeniu reikėtų plaut. Apskritai man micelinis tik sunkiam makiažui nuimt.
pervertinti tie miceliniai vandenys - dauguma nemoka jais naudotis. Blogiausia kai spaudoj pasirodo "dermatologės" reklamuojančios micelini
QUOTE(Vai2lka @ 2016 01 19, 11:37)
Kuris?
Netingim- temą pasivartom.
Visgi nusprendziau, kad man ta kauke Algotherm nieko ypatingo
pervertinti tie miceliniai vandenys - dauguma nemoka jais naudotis.
kaip reikia ji naudoti?
QUOTE(-Chloe- @ 2016 01 19, 19:46)
Visgi nusprendziau, kad man ta kauke Algotherm nieko ypatingo
Galima placiau, kodel?