Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Jokubauskaite @ 2016 01 11, 07:06)
Pagal aprasyma sprendziau, nes ten kitas savybes akcentuoja labiau smile.gif gal galit nufotografuoti is naudojanciu kazkas sudeti sitos kaukes? Internete nerandu sad.gif

Ant dezutes trb sudetis buvo.. as jos nebeturiu, o ant pakuotes ner 4u.gif Tai zinot, aprasymas viena, o praktika kita 4u.gif man tikrai jaucias, kad padrekina, bet mimikos rauksleliu palyginime manau lb dideli vaidmeni atlieka ir tai, kad ji atpalaiduojanti.. 4u.gif kaip bebutu, man kol kas tikrai patinka.. juk ne karve kainuoja 4u.gif kam tiek gilintis ax.gif biggrin.gif.p.s nuo tada, kai ja gavau dedu kiekviena diena.. omg.. nu kaip ji man patinka bigsmile.gif Dar siandien pastebvejau, kad labai paskaistina, pasviesina paaki, kam aktualu.. ka raso, ta tikrai daro bent jau mano paakiam.. nuima nuovargio, apsimiegojimo zymes, paburkima, paskaistina ir palygina paaki.. ko daugiau reikia.. ACIU MALENA!! Jauciu, kad cia bus mano must have biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 11 sausio 2016 - 10:18
QUOTE(amberr. @ 2016 01 11, 11:11)
Ant dezutes trb sudetis buvo.. as jos nebeturiu, o ant pakuotes ner  4u.gif Tai zinot, aprasymas viena, o praktika kita 4u.gif man tikrai jaucias, kad padrekina, bet mimikos rauksleliu palyginime manau lb dideli vaidmeni atlieka ir tai, kad ji atpalaiduojanti..  4u.gif kaip bebutu, man kol kas tikrai patinka.. juk ne karve kainuoja 4u.gif kam tiek gilintis ax.gif  biggrin.gif.p.s nuo tada, kai ja gavau dedu kiekviena diena.. omg.. nu kaip ji man patinka  bigsmile.gif Dar siandien pastebvejau, kad labai paskaistina, pasviesina paaki, kam aktualu.. ka raso, ta tikrai daro bent jau mano paakiam.. nuima nuovargio, apsimiegojimo zymes, paburkima, paskaistina ir palygina paaki.. ko daugiau reikia.. ACIU MALENA!! Jauciu, kad cia bus mano must have biggrin.gif

Po tokio posto reta kuri atsilaikys nepabandzius biggrin.gif artimiausiu pirkiniu sarase thumbup.gif
Atsakyti
Manes tai nesugundo, kol nepamatau sudeties lotuliukas.gif
O be to, pirminis ispudis daznai buna klaidingas. Ilgiau panaudojus galima spresti apie rezultatus ir kazkoki poveiki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 01 12, 16:46)

Aqua (Water), Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Citrate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Isopropyl Isostearate, Cetearyl Glucoside, Chorella Vulgaris Extract, Escin, Ruscus Aculeatus Root Extract, Vitis Vinifera, (Grape) Leaf) Extract, Ammonium Glycyrrhizate, Centella Asiatica Extract, Hydrolyzed Yeast Protein, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Panthenol Tocopherol, Chondrus Crispus Extract, Glucose, Capryloyl Glycine, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dimethicone, Hydrogenated Palm Glycerides, Xanthan Gum, Stearic Acid, Alcohol, Silica, Polyhydroxystearic Acid, Undecylenoyl Glycine, Alumina, Caprylyl Glycol, Sodium Citrate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Disodium Edta
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2016 01 12, 00:22)
Po tokio posto reta kuri atsilaikys nepabandzius biggrin.gif artimiausiu pirkiniu sarase  thumbup.gif

biggrin.gif biggrin.gif tikiuosi ir jums patiks..

QUOTE(fuchia @ 2016 01 12, 16:46)
O be to, pirminis ispudis daznai buna klaidingas. Ilgiau panaudojus galima spresti apie rezultatus ir kazkoki poveiki ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as kazkaip i sudeti nlb kreipu demesio, atvirai pasakius.. man svarbu efektas..
As naudoju dabar nu kiek.. 5ta diena kasdien.. ir vis tiek labai patinka.. aisku, bus matyt.. veliau gal pripras paakiai ir nebus tokio efekto
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 01 13, 00:01)
biggrin.gif  biggrin.gif tikiuosi ir jums patiks..
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as kazkaip i sudeti nlb kreipu demesio, atvirai pasakius.. man svarbu efektas..
As naudoju dabar nu kiek.. 5ta diena kasdien.. ir vis tiek labai patinka.. aisku, bus matyt.. veliau gal pripras paakiai ir nebus tokio efekto

aš buvau gavusi nemenką šios kaukės mėginuką, kai pirkau kitą Algoterm kremą. Man irgi šita kaukė patiko - kadangi mėginukas buvo nemažas, ne kasdien naudojant man jos užteko gan ilgai - efektas tikrai neblogas, atgaivindavo paakį, tikrai buvo drėkinamasis efektas. Sakyčiau - tikrai neblogas daiktas. Viso dydžio nepirkau, nes aš paakių kaukių kaip tokių nenaudoju..
Aš manau, kad Eurovaistinėj galima paprašyti mėginuko, jei yra noras išbandyti g.gif

Aš dabar naudoju Norevos Noveane 3D Roll'on contour yeux et levres (cellular anti-ageing eye and lip cream). Pradžioj gavau mėginuką, išbandžiau, visai neblogai - nusipirkau pilną dydį. Man patinka tai, kad pilnai įsigeria produktas ir nepalieka jokių plėvelių, riebalo ir pan. Nes mano oda,nors jau ir amžius ne paaugliškas, yra linkusi likti riebi ir net vokai doh.gif tad dienai jokių riebesnių produktų ni ni..
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 01 12, 16:22)
Aqua (Water), Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Citrate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Isopropyl Isostearate, Cetearyl Glucoside, Chorella Vulgaris Extract, Escin, Ruscus Aculeatus Root Extract, Vitis Vinifera, (Grape) Leaf) Extract, Ammonium Glycyrrhizate, Centella Asiatica Extract, Hydrolyzed Yeast Protein, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Panthenol Tocopherol, Chondrus Crispus Extract, Glucose, Capryloyl Glycine, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dimethicone, Hydrogenated Palm Glycerides, Xanthan Gum, Stearic Acid, Alcohol, Silica, Polyhydroxystearic Acid, Undecylenoyl Glycine, Alumina, Caprylyl Glycol, Sodium Citrate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Disodium Edta

Idomu, kaip ekspertes pakomentuotu sudeti smile.gif mano neprofesionalia akim yra neblogu dalyku, bet nieko stebuklingo, kad turetu ilgalaiki poveiki. Ir truputis alkoholio, kas yra minusas, bet sudeties pabaigoj, tai gal nieko tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2016 01 13, 19:39)
Idomu, kaip ekspertes pakomentuotu sudeti smile.gif mano neprofesionalia akim yra neblogu dalyku, bet nieko stebuklingo, kad turetu ilgalaiki poveiki. Ir truputis alkoholio, kas yra minusas, bet sudeties pabaigoj, tai gal nieko tokio g.gif

Tikrai kad nieko ypatingo smile.gif rauksleliu tikrai nepanaikins, nesitikekit nei viena lotuliukas.gif bet nera ir bloga sudetis. Sakyciau atitinka kaina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 14 sausio 2016 - 15:41
QUOTE(fuchia @ 2016 01 14, 16:39)
Tikrai kad nieko ypatingo  smile.gif rauksleliu tikrai nepanaikins, nesitikekit nei viena lotuliukas.gif  bet nera ir bloga sudetis. Sakyciau atitinka kaina thumbup.gif

O kas gali panaikinti rauksle? bigsmile.gif parodykit man toki krema 4u.gif Bet si kauke atpalaiduojanti, todel mimikos rauksleles palygina akivaizdziai.. bent jau man, tai tikrai.. As isbandzius patikekt laaaaaaabai daug.. nuo La prarie uz kelis tukst iki olay uz kelis desimt litu.. bet si kauke paliko tikrai gera ispudi.. uz tokia kaina, tai nevarykit D i medi 4u.gif Man Glamglow paakiu kaukytes ir si, tai must have thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(-Chloe- @ 2016 01 13, 19:39)

As is vis nemanau, kad kaukes tai yra tie produktai, kurie suteikia ilgalaiki poveiki.. neturiu tokios. Momentinis daugiau man.. bet tai ner blogai.. jos kaip pagalba prie kasdienines odos prieziuros priemoniu smile.gif siaip kiek permeciau sudetis labai nebloga.. dar brangiu firmu produktam kai kuriem reiktu pavydet tokios sudeties..
Nenoriu pasirodyt, kad aukstinu ta kauke (nors jau trb per velu lotuliukas.gif ), bet siaip tikrai faina , nebrangi kaukyte..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 15 sausio 2016 - 09:03
ne nu tai ka, ispirkta blink.gif unsure.gif
o kaip kiti sitos firmos produktai, kas nors gal naudojat? man ji negirdeta, nematyta. Kazi kaip akiu kremas, serumai?
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2016 01 15, 19:57)
ne nu tai ka, ispirkta blink.gif  unsure.gif
o kaip kiti sitos firmos produktai, kas nors gal naudojat? man ji negirdeta, nematyta. Kazi kaip akiu kremas, serumai?

blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu geras.. o siaip, man si firma girdeta.. ir dabar atsiminiau, kad kazkada pagyriau vienos ponios oda ir paklausiau ka naudoja, ir jei nesumeluosiu, ji issitrauke sios firmos drekinanti seruma.. 4u.gif viso kito nebandziau.. sunku ka pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 01 11, 10:11)
ACIU MALENA!! Jauciu, kad cia bus mano must have biggrin.gif

Į sveikatą 4u.gif O žinok man dar Derma E kremas patinka biggrin.gif Irgi gyriau šioje temoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(moocho @ 2016 01 15, 18:57)
ne nu tai ka, ispirkta blink.gif  unsure.gif

Gal čia turėtų? Bet brangu kaip unsure.gif
http://www.algotherm...ti-paakiu-kauke
Atsakyti