Labai efektyvi Algotherm EYE Relaxing kaukė. Vos užtepus labai atgaivina, kaip po gero miego. Vėsina, drėkina, patempia odą. Šaltymečiu piktnaudžiauju- beveik kas vakarą ji ant mano paakių
QUOTE(Malena @ 2016 01 06, 15:44)
Labai efektyvi Algotherm EYE Relaxing kaukė. Vos užtepus labai atgaivina, kaip po gero miego. Vėsina, drėkina, patempia odą. Šaltymečiu piktnaudžiauju- beveik kas vakarą ji ant mano paakių
kur sita geri perkat ir kiek kainuoja?
QUOTE(Malena @ 2016 01 06, 16:44)
O tai aciu.. ainu pirkt..
nieks nenaudojat kremo su ikru ekstraktu?
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 01 03, 05:24)
kosmetologė labai rekomendavo ir gyrė Maria Galland ENRICHED EYE CREAM priešraukšlinis, stangrinantis kremas odai apie akis
Aplamai viską iš šios firmos.
Kainos nėra mažos. Įdomu iš tiesų atsiliepimai, gal yra bandžiusių ?
Aplamai viską iš šios firmos.
Kainos nėra mažos. Įdomu iš tiesų atsiliepimai, gal yra bandžiusių ?
Kosmetologes biznis .
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 01 08, 23:20)
Man sitas patiko
http://groziologika....ingo-gelis.html
nemegstu riebiu paakiu kremu
QUOTE(Malena @ 2016 01 06, 16:44)
Na ka.. bandziau jau 2k ir galiu parasyt pirma ispudi.. LABAI PATIKO.. tikrai maciau efekta poto. Labai palygejo mimikos rauksleles.. kaip rase Malena maloniai vesina.. drekina... nuima paburkima akiu.. tik galvoju, jei daznai tepsiu, kad nepriprastu paakys ir nebus veliau tokio efekto bet siaip suuuuuuper..
Tai isduokit paslapti kur perkat ir kiek kainuoja Algotherm EYE Relaxing kauke?
QUOTE(accessories @ 2016 01 10, 12:35)
Eurovaistinej 23 eur.
Ji nedrekina, o labiau paburkimui salinti, atgaivinti skirta?
QUOTE(accessories @ 2016 01 10, 13:35)
As pirkau eurovaistines internetiniame psl
QUOTE(Jokubauskaite @ 2016 01 10, 16:04)
Eurovaistinej 23 eur.
Kodel nedrekina? Gi parasyta net dvejuose postuose apie ja, kad drekina Aprasyme apie ja neakcentuoja, kad ji drekinanti, bet kadangi ieina dumbliai, tai jau automatiskai suteikia dregmes.. man akimirksniu sumazino mimikos rauksleles.. atpalaiduoja oda, to pasekoje paakio odele ir pasilygina.. aisku, nereik tiketis efekto kazkokio stebuklingo uz tokia kaina, bet man lb patiko.. Ir ateityje pirksiu drekinanti seruma veidui, atsiminiau, kad viena ponicka ji lb gyre..
QUOTE(amberr. @ 2016 01 10, 16:23)
As pirkau eurovaistines internetiniame psl
Kodel nedrekina? Gi parasyta net dvejuose postuose apie ja, kad drekina Aprasyme apie ja neakcentuoja, kad ji drekinanti, bet kadangi ieina dumbliai, tai jau automatiskai suteikia dregmes.. man akimirksniu sumazino mimikos rauksleles.. atpalaiduoja oda, to pasekoje paakio odele ir pasilygina.. aisku, nereik tiketis efekto kazkokio stebuklingo uz tokia kaina, bet man lb patiko.. Ir ateityje pirksiu drekinanti seruma veidui, atsiminiau, kad viena ponicka ji lb gyre..
Pagal aprasyma sprendziau, nes ten kitas savybes akcentuoja labiau gal galit nufotografuoti is naudojanciu kazkas sudeti sitos kaukes? Internete nerandu