Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Gabre* @ 2015 11 21, 21:03)
o sakykit merginos, kurios minejote, kad dedat i paakiu kremus laseli vit. A+E, arba juo grynu patepat paakius, tai kokio pavidalo tas vitaminas? ar perkat lyg geriamas kapsules ir praduriat jas? ar kaip tepaliuka? blush2.gif

aš perku kapsulėse ir praduriu su adata. patogiau būtų buteliuke, bet neturi vaistinėse tokių. gyvenu ne LT.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2015 11 22, 13:51)
aš perku kapsulėse ir praduriu su adata. patogiau būtų buteliuke, bet neturi vaistinėse tokių. gyvenu ne LT.

O GERIAU TEPT GRYNA AR PAMAISYT SU KOKIU ARGANO ALIEJUMI AR SIAIP PAAKIU KREMUKU KOKIU..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2015 11 22, 15:18)
O GERIAU TEPT GRYNA AR PAMAISYT SU KOKIU ARGANO ALIEJUMI AR SIAIP PAAKIU KREMUKU KOKIU..? g.gif

o šito jau nežinau. vienos vienaip daro, kitos kitaip. gal pabandykit abu variantus, pažiūrėsit kaip jums geriau.
Atsakyti
Gal turite patirties su priaugintom blakstienom ir raukslem aplink akis. Ar blakstienu priauginimas neskatina rauksliu atsiradima aplink akis?
Atsakyti
Patinka Derma E kremo drėkinimasuser posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos tikrai idomu buvo skaityti Jusu isbandytu priemoniu patirti. Zinau, kad pries genus nepapusiu mociute buvo labai rauksleta mama taipogi. Gal odos prieziuroje spragu buta, bet mane domintu labiau mimikos rauksliu priemones. Tik neisjuokit, bet kaip Jums sis dalykas ar vertas isbandyti? blush2.gif
Lizz Velform
Instantly Ageless
Atsakyti
kosmetologė labai rekomendavo ir gyrė Maria Galland ENRICHED EYE CREAM priešraukšlinis, stangrinantis kremas odai apie akis ax.gif
Aplamai viską iš šios firmos.
Kainos nėra mažos. Įdomu iš tiesų atsiliepimai, gal yra bandžiusių ?
Atsakyti
Aš esu bandžiusi (davė mėginuką kokių 5 ml) Maria Galland šviesinantį paakius. Davė konsultantė, sakė, turėtų padėti. Bet nebuvo jokio poveikio ir aplamai net nepaliko gero įspūdžio.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 01 03, 19:28)
Aš esu bandžiusi (davė mėginuką kokių 5 ml) Maria Galland šviesinantį paakius. Davė konsultantė, sakė, turėtų padėti. Bet nebuvo jokio poveikio ir aplamai net nepaliko gero įspūdžio.

ačiū už info 4u.gif
Buvau besigundanti, nes ja pasitikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 01 03, 18:32)
ačiū už info  4u.gif
Buvau besigundanti, nes ja pasitikiu  ax.gif

Jūsų vietoje aš paprašyčiau pamėginti. Gal kartais turi mėginuką ar gali nupilti mažą kiekį pabandymui.
Dabar jau net nepamenu kodėl, bet pagal kosmetologės (kuri dirba su šia kosmetika ir ja prekiauja) pasakojimus kažko tikrai daugiau iš tos kosmetikos tikėjausi. Davė ji man du mėginukus, nepamenu, koks kitas. Ir jau buvau atsiradusi, ką pirksiu, jei mėginukai patiks. Bet deja nei vienas iš jų lūkesčių nepateisino ir noro pirkti nesukėlė. O kaina tai nėra maža, jei pirkti aklai.
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2015 12 22, 14:53)
Sveikos merginos tikrai idomu buvo skaityti Jusu isbandytu priemoniu patirti. Zinau, kad pries genus nepapusiu mociute buvo labai rauksleta mama taipogi. Gal odos prieziuroje spragu buta, bet mane domintu labiau mimikos rauksliu priemones. Tik neisjuokit, bet kaip Jums sis dalykas ar vertas isbandyti? blush2.gif
Lizz Velform
Instantly Ageless

tik ne antras variantas, turejau nusipirkus, jis ale tinka kaktos raukselms, paakiams. Pasitepus efektas stebuklingas, dingsta visos rauksles, bet tada turi buti kaipm lele nei juoktis nei verkt negali, nes kaim pradesi raukytis dar daugiau surunka biggrin.gif . ir toj vietoj oda palieka jautri ta diena. Didziausias s...s koks begali but. Apgaule ir tiek, nepirkit ne is ka.
Atsakyti
Kiehl's Powerful Wrinkle Reducing paakių kremas
Konsistencija kaip kambario temperatūros sviesto, atrodo lyg būtų silikoninis, kabinasi lengvai, tapšnojasi labai maloniai, labai skalsus, greitai susigeria, nelipnus, neriebus, puikiai ant jo tepasi kreminė pudra, nedirgino nei paakių, nei akių. Naudojau pavasarį-vasarą-rudenį, tai drėkinimo užteko. Be mimikos raukšlelių paakiuose raukšlių neturiu. Mimikos raukšleles lygu šiek tiek aplygino.
Iš esmės jis man patiko, kartotinas.
user posted image
Atsakyti