Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

o kur perkat tuos aliejus? kad butu nerafinuoti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tresor @ 2015 10 24, 09:54)
Opdum, po jusu tokio posto susigundysiu ir as isbandyti aliejus siuos smile.gif
As paakiams atradusi irgi visai nebloga krema, toki riebala ir kaina nebloga, tik jo lt nera. tai tikrai primaitina oda saltuoju metu laiku
https://www.revivala...e-Cream-pv.html

o sitas gal panasus i garsuji Martina Gebhard? savo konsistencija?
Atsakyti
Daigintu kvieciu alieju pirkau kazkokioje rusu kosmetikos parduotuvyteje turgeli, bet maciau berods camelijos vaistineje yra kaip ir saltalankiu, bet saltalank. naudoju kapsules..nes pirkau teciui gert jis nesugere tai sunaudoju sau kitais tikslais smile.gif o neraso man ar rafinuotas ar ne..parasyta "kosmetinis aliejus" .. kainavo apie 3€ .
Jei netenkintu kvieciu aliejus jums veidui..sunaudosit plaukams..nagams..ar suskilinejusiom pedom... tikrai kazkur pritaikysit..nes man veikia visur smile.gif karves nekainuoja tad pabandyk tikrai verta. Turint laiko alieju galima pasildyt efektas bus geresnis , svarbu ant slapios odos tepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2015 10 24, 10:46)
Daigintu kvieciu alieju pirkau kazkokioje rusu kosmetikos parduotuvyteje turgeli, bet maciau berods camelijos vaistineje yra kaip ir saltalankiu, bet saltalank. naudoju kapsules..nes pirkau teciui gert jis nesugere tai sunaudoju sau kitais tikslais smile.gif o neraso man ar rafinuotas ar ne..parasyta "kosmetinis aliejus" .. kainavo apie 3€ .
Jei netenkintu kvieciu aliejus jums veidui..sunaudosit plaukams..nagams..ar suskilinejusiom pedom... tikrai kazkur pritaikysit..nes man veikia visur smile.gif karves nekainuoja tad pabandyk tikrai verta. Turint laiko alieju galima pasildyt efektas bus geresnis , svarbu ant slapios odos tepti smile.gif

aciu, bandysiu ieskot 4u.gif o kai tepat tuo misinuku, daugiau jokiu kremu nebenaudojat? parasykit, kokia jusu oda, ar nepastebejot kimsimo nuo tu alieju?
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 10 24, 12:03)
aciu, bandysiu ieskot 4u.gif o kai tepat tuo misinuku, daugiau jokiu kremu nebenaudojat? parasykit, kokia jusu oda, ar nepastebejot kimsimo nuo tu alieju?

Mano oda i sausuma linkusi.. o dabar veidui naudoju eucerin su helioronu.. naktini ir dienini.. o aliejukai cia vietoje kaukiu sakyciau.. nes tik du kart i savaite.. nagams dazniau.. netrpu kremo tada kai uzsitepu aliejuku (nakciai) o ryte kaip iprasta pasitepu.. bet kam atrodo per mazai galima kai susigers aliejus iprastu kremu pasitept. Man tikrai nieko nekemsa..asmeniskai man tai tik teigiamas efektas..
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2015 10 24, 10:54)
As paakiams atradusi irgi visai nebloga krema, toki riebala ir kaina nebloga, tik jo lt nera. tai tikrai primaitina oda saltuoju metu laiku
https://www.revivala...e-Cream-pv.html

Mane kažkas alergizuoja iš šio kremo, jaučiu bičių vaškas. Kelis rytus atsikeliau su paraudusiomis akimis ir jau iškart pasitepus toks kaip burkimas paakių jautėsi. Su kitu šios firmos paakių kremu taip nebuvo.
QUOTE(-Chloe- @ 2015 10 24, 11:16)

Martina Gebhard man žymiai riebesnis buvo.
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 10 24, 13:03)

jūs gi kitoj temoj sakėt, kad nuo aliejų atsibundat uždusinta oda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2015 09 14, 01:16)
Minetas Shiseido Benefiance wrinkle resist 24 paakiu kremas man irgi patinka, tik kiek riebokas/sunkokas mano i sausuma visai nelinkusiems paakiams, tad naudoju kelis kart per savaite tik tai, pakaitomis su kitais, ir daznai po serumo smile.gif

Visgi atsiimu savo zodzius. Nepatinka man jis. Ieskosiu toliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 10 24, 19:11)
jūs gi kitoj temoj sakėt, kad nuo aliejų atsibundat uždusinta oda...  g.gif

tas tai taip. bet man asmeniskai labai patiko aliejuko a+e poveikis, noreciau rasti analoga jam, pasitepliot paakius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2015 09 14, 01:16)
Minetas Shiseido Benefiance wrinkle resist 24 paakiu kremas man irgi patinka, tik kiek riebokas/sunkokas mano i sausuma visai nelinkusiems paakiams, tad naudoju kelis kart per savaite tik tai, pakaitomis su kitais, ir daznai po serumo [/quote]
*

QUOTE(fuchia @ 2015 10 24, 22:27)
Visgi atsiimu savo zodzius. Nepatinka man jis. Ieskosiu toliau doh.gif

Nepirkau ir aš jo schmoll.gif atkalbėjo konsultantė - sakė, kad jis tinka nuo 50 m. esant jau gilioms raukšelėms paakiuose. Pas mane tokių dar nė iš tolo nėra, tad pasiūlė lengvesnį bet neprastesnį Bio-Performance Super Corrective Eye Cream. Po pirmo pasitepimo nakčiai likau patenkinta - ryte paakiai atrodė gerai pailsėję ir ratilai po akimis ne tokie ryškūs. Žiūrėsiu toliau kaip veiks. Tai jis bus naudojamas nakčiai, o dienai atšalus orams manau puikiai tiks Martinos Gerbhardt kremas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marijaj: 25 spalio 2015 - 13:49
QUOTE(-Chloe- @ 2015 10 24, 11:16)
Papildyta:

Martinos kremo nesu bandziusi, bet sis Reviva nera labai sunkus, neuzdeda pleveles, man alergijos nesukelia, as ji po 20min su servetele nusausinu, bet man jis tobulas vakarinis kremas, kol kas jam analogo neradau smile.gif
Atsakyti
Aš jau kuris laikas naudoju tokį: http://www.forestess...ra-eye-gel.html
Nu super dalykas thumbup.gif Pirkdavau amazonėj, bet dabar, mačiau, jau ir Lietuvoj atsirado, pigiau netgi, reiks ten pirkt. Apskritai dabar tik šią kosmetikos liniją naudoju. Sumoki pinigus, bet negaila nei kiek: ilgam užtenka, labai skalsūs, o kai sudėtį paskaitau, tai valgyt norisi lotuliukas.gif Man labai tinka, kas iš pažįstamų naudoja, dar negirdėjau blogų atsiliepimų ax.gif

Atsakyti
o sakykit merginos, kurios minejote, kad dedat i paakiu kremus laseli vit. A+E, arba juo grynu patepat paakius, tai kokio pavidalo tas vitaminas? ar perkat lyg geriamas kapsules ir praduriat jas? ar kaip tepaliuka? blush2.gif
Atsakyti