Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Parekomenduokit kokia drekinancia paakiu kauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 04 16, 04:18)

Aha, man taip pat aktualu smile.gif
Atsakyti
As esu paakiu kremu manjake.. ligone.. siuo metu uzbaigiau du: rytui naudojau Clinique All about eyes rich formule.. man jis neblogai patinima mazindavo, drekindavo, greit susigeria.. man trys svarbiausi faktoriai rytams.. o nakciai naudodavau Estee lauder Night repair paakiam.. tiek clinque tiek EL turejau ne po pirma kart.. labai patiko, bet ilgainiui nusibodo.. tikslaiu manau Clinique pirksiu dar kazkada, o nakciai kazko kito vis noris.. siu0o metu pradejau rytui Biotherm aquasource naujaji paakiu krema, kuris atsaldo paakiu oda -2 laipsniais (ir tikrai, jaucias, kaip paakiai sala maloniai), jis su spindiniciom dallelem, kurios akimirksniu priduoda paakiam svytejimo, prabunda akys, nuo saldymo pamazeja paburkimai.. pasitempia toks jausmas net paakiai.. kaip uz tokia kaina kokybe superine thumbup.gif o nakciai nusipirkau ilgai noreta Shiseido 24 Benefiance.. laaabai riebus, bet labai malonus ant paakiu.. skalsus.. jautesi kazkoks net patempimas malonus, jau po 1k.. zesim kaip toliau.. kol kas labai wub.gif turbut vienas geriausiu mano turetu naktiniu paakiu kremu.. Esu nusipirkus Martos Gebahart ta isgirtaji kremuka.. bet man jis schmoll.gif laaaaaabai riebus.. puse veido issimmozoja juom.. smirda man kazkuom.. nzn.. nevykes pirkinys.. aciu die, kad nebrangus biggrin.gif Ateityje tikrai noresiu pabandyt Bobbi Brown ten toki riebu.. nakciai.
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Caridian @ 2015 04 16, 16:18)

Kas liecia kaukes, tai turiu ir naudojus daaaaaug.. Shiseido naudoju retinolines.. Filorgos turejus.. Talika.. patiko, bet.. labiausia patinka ir man must have tai Glamglow kaukes.. jau kartoju antra kart ir zn, kad naudosiu iki pensijos.. man jos labai wub.gif thumbup.gif Pries kazkokia proga, po progu, galu gale ryte, kai atsikeli uztinus ir baisiais paakiais.. jos man padaro tikrai efekta.. thumbup.gif Ziurint kokio efekto norit.. labai didelis pasirinkimas dabar.. bet efekta as matau po siu ir shiseido 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 12 rugsėjo 2015 - 21:55
Man patinka Decleor hydra floral eye and lip mask- lūpom ir akim,5 min uždedi, ir kažkaip pripildo drėgmės, labai gerai, kai reikia greitai pataisyti vaizdą smile.gif
user posted image
Atsakyti
Minetas Shiseido Benefiance wrinkle resist 24 paakiu kremas man irgi patinka, tik kiek riebokas/sunkokas mano i sausuma visai nelinkusiems paakiams, tad naudoju kelis kart per savaite tik tai, pakaitomis su kitais, ir daznai po serumo smile.gif
Atsakyti
nenaudoju paakių kaukės, tik kremą, mano atveju nematau prasmės. Dabar Uriage Isofill paakių kremą tepu, vėliau, kaip labiau atvės orai, pereisiu prie kokio nors kito.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2015 09 12, 22:58)
As esu paakiu kremu manjake.. ligone.. siuo metu uzbaigiau du: rytui naudojau  thumbup.gif o nakciai nusipirkau ilgai noreta Shiseido 24 Benefiance..  :wub
user posted image

kaip jums shiseido kremas? atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo macabee: 24 rugsėjo 2015 - 03:06
QUOTE(amberr. @ 2015 09 12, 22:58)
Kas liecia kaukes, tai turiu ir naudojus daaaaaug.. Shiseido naudoju retinolines.. Filorgos turejus.. Talika.. patiko, bet.. labiausia patinka ir man must have tai Glamglow kaukes.. jau kartoju antra kart ir zn, kad naudosiu iki pensijos.. man jos labai  wub.gif  thumbup.gif Pries kazkokia proga, po progu, galu gale ryte, kai atsikeli uztinus ir baisiais paakiais.. jos man padaro tikrai efekta..  thumbup.gif Ziurint kokio efekto norit.. labai didelis pasirinkimas dabar.. bet efekta as matau po siu ir shiseido 4u.gif
user posted image

Kuriam laikui pakanka šios kaukės? Nes jeigu vienam kartui, kaina tikrai didelė g.gif

Papildyta:
QUOTE(macabee @ 2015 09 24, 04:05)
kaip jums shiseido kremas? atsiliepimai? smile.gif

Turėjau Shiseido 24 Benefiance naktinį kremą, naudojau ir dienai, ir nakčiai, ir paakiams kampučiuose, tai pats geriausias kremas iš mano turėtų, oda skaisti, padrėkinta wub.gif Dėl raukšlių nežinau, nes neturiu. Tik taip ir nesupratau, nuo kokio amžiaus rekomenduojamas, konsultantė irgi nežinojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intrinsa: 10 spalio 2015 - 21:57
QUOTE(Intrinsa @ 2015 10 10, 21:54)
Kuriam laikui pakanka šios kaukės? Nes jeigu vienam kartui, kaina tikrai didelė g.gif

Papildyta:

Turėjau Shiseido 24 Benefiance naktinį kremą, naudojau ir dienai, ir nakčiai, ir paakiams kampučiuose, tai pats geriausias kremas iš mano turėtų, oda skaisti, padrėkinta wub.gif  Dėl raukšlių nežinau, nes neturiu. Tik taip ir nesupratau, nuo kokio amžiaus rekomenduojamas, konsultantė irgi nežinojo.

brandžiai odai.
Atsakyti
Užsukau į šią tema, nes pabaigiau savo paakių kremą Chanel Ultra Correction Line Repair Anti-Wrinkle Eye Cream. Nežinau, kažko super nebuvo, smulkios raukšlės paakiuose kaip buvo taip ir liko, tai gal tik šio kremo dėka jos dar labiau negilėjo? g.gif Bet noriu kažko kito ax.gif
Esu naudojusi Sensai kremuką, nepamenu tik katrą, tik pamenu, kad kaina buvo neadekvati kremuko jokio poveikio neturėjimui.
Pasiskaičiau gerus atsiliepimus apie Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Intensive Eye Contour Cream. Gal būt apsistosiu ties juo ax.gif
O gal kuri esat naudojusi kažką paakiams iš Sugiharoje esančio asortimento?
Atsakyti
Sveikos grazuoles. Persciau visa tema ir kelias pries tai buvusias.(sergu..guliu laiko yr biggrin.gif) .padariau isvadas kaip ir dauguma isbandziau visokiu priemoniu nuo pigiu iki brangiu ..rezultatas:, as vis dar gasdinu zmones savo paakiais doh.gif mano priezastis: jie tokie nuo vaikystes ,plius sena liga nemiga ..
Bendrai turiu grazia oda..labai svelnia..bet ir labai jautria kuriai netinka praktiskai NIEKAS.. taigi dabar pasidalinsiu savo partim ne apie kremukus (stebuklu neradau) o apie tai kas tikrai paliko mano veido odai ir paakiams gera rezultata uz labai prieinama kaina..
Taigi : keli lasiukai daigintu kvieciu aliejaus maisau su keliais laseliai saltalankiu aliejaus kuris turi lanolino rugsties (pagooglinkit ka ji daro odai) gaunasi tas pats vit a+e + kitu naudingu medziagu kokteiliukas.. pries tai oda pagarinu..jei neturiu laiko nupilinguoju ar siaip siltesniu vandienuku isplaunu..ir tada slapia oda itrinu situo muxu sukamais judesukais.. paakius..veiduka kakla.. kas lieka nagus..rankas.. na nemegsta mano oda jokiu alieju..o cia.. vos imasazavus matau kaip oda akyse skaisteja... naguciai atsigavo..blakstienos antakiai sureagavo.. jei supakuotu graziam buteliuke ir pardavinetu.. mokeciau 200 lt ir sakyciau wow verta smile.gif) neveltui ant daigintu kvieciu aliejaus buteliuko parasyta " eleksir molodosti"
Beja man 31m. Procedura darau valanda pries miega (2k i sav) kad geriau isigertu nenusitrintu i pagalve.ka erzina riebumo jausmas galima su servetele pries miega pasalint aliejuka . Taigi cia mano isbandytas veiksmingiausias budas sau padet. Gal jis pades ir jums ? smile.gifP.S Beja kieno oda linkus i sausuma dar lasiuka avokado aliejais ilasint galima .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opdum: 23 spalio 2015 - 22:56
Opdum, po jusu tokio posto susigundysiu ir as isbandyti aliejus siuos smile.gif
As paakiams atradusi irgi visai nebloga krema, toki riebala ir kaina nebloga, tik jo lt nera. tai tikrai primaitina oda saltuoju metu laiku
https://www.revivala...e-Cream-pv.html
Atsakyti