Sveikos! Siandien norejau nusipirkti isgirtaji Martinos paakiu krema http://www.livinn.lt...dinaminis_15_ml
norejau tepti nakciai, kadangi skaiciau kad jis stipresnis, riebesnis. Bet pardaveja paaiskino, kad jo nakti negalima tepti, nes nakti oda ilsisi, atsinaujina, o sis kremukas privers ja dirbti ir taip gali tik pakenkti. Ryte netgi gali atsikelt isburkusiais paakiais. Ka jus manot, tos kurios naudoja jautet ka nors panasaus? Taip ir nenusipirkau susibalamutinus
Aš galiu pasakyti vieną, ten dirba nekompetentingos konsultantės. Mano odai į sausumą siūlė kremą su moliu
QUOTE(Vitulka @ 2015 01 28, 23:17)
Aš galiu pasakyti vieną, ten dirba nekompetentingos konsultantės. Mano odai į sausumą siūlė kremą su moliu
dekui. Del kompetencijos nezinau, bet ir mandagumo reiketu pasimokyti.
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 01 28, 14:48)
Sveikos! Siandien norejau nusipirkti isgirtaji Martinos paakiu krema http://www.livinn.lt...dinaminis_15_ml
norejau tepti nakciai, kadangi skaiciau kad jis stipresnis, riebesnis. Bet pardaveja paaiskino, kad jo nakti negalima tepti, nes nakti oda ilsisi, atsinaujina, o sis kremukas privers ja dirbti ir taip gali tik pakenkti. Ryte netgi gali atsikelt isburkusiais paakiais. Ka jus manot, tos kurios naudoja jautet ka nors panasaus? Taip ir nenusipirkau susibalamutinus
naudoju nakciai ir vargo nejauciu. Man jis kaip tik tai, ko reikia mano paakiu odai intensyviai padrekinti,ypac saltuoju sezonu.. Diena su tokiu riebaliuku paakiuose tikrai . Jokiu pabirkimu nepastebejau
Visokius kremus nuo raukšlių išbandžiau ir paakiams, ir veidui. bet stebuklą padarė tik NATURA SIBERICA..... thumbup.gif
QUOTE(vaičičeku @ 2015 02 26, 23:49)
Visokius kremus nuo raukšlių išbandžiau ir paakiams, ir veidui. bet stebuklą padarė tik NATURA SIBERICA..... thumbup.gif
Oho, o kuris butent?
As turiu kazkoki zeles konsistencijos
Gal esate bandžiusios paakių kremus su vitaminu K - ar veiksmingi?
Ar gali hialuronas pasviesinti paakius? Pastebejau, kad maniskiai labai pasitaise, bet nesurisu, ar cia paakiu rutuliuko efektas, ar kazkas kito
QUOTE(dominica @ 2015 04 06, 21:20)
Ar gali hialuronas pasviesinti paakius? Pastebejau, kad maniskiai labai pasitaise, bet nesurisu, ar cia paakiu rutuliuko efektas, ar kazkas kito
ka naudojat?
Sveikos, gal kuri naudojate ir pasidalinsite įspūdžiais apie FILORGA paakių kremus?
QUOTE(-Chloe- @ 2015 04 06, 21:48)
ka naudojat?
Piguti eveline biohyaliron 4d rutuliuka kai nusipirkau, savaite panaudojus nukisau i tolimiausia spinteles kampa, nes lyg grauze oda.. Dabar issitraukiau pribaigimui ir visai patinka
QUOTE(Joviva @ 2015 04 07, 14:27)
Sveikos, gal kuri naudojate ir pasidalinsite įspūdžiais apie FILORGA paakių kremus?
tik šitą turiu - http://www.filorga.c...iller-eyes.html
susigundžiau tuo tripeptidu, kurio poveikis panašus į botokso ir kad stiprina blakstienas
reikalas toks - kremas tikrai veikia, tik aš galvoju, kad man per stiprus, nes akivaizdus poveikis jau po poros dienų .Tad teplioju tokiais kursais - 10 dienų tepu, paskui kišu į šaldytuvą ir "užmirštu" mėnesiui.. Va dabar trečiąkart trauksiu iš šaldytuvo..
Man 38 metai, paakių būklė nebloga, tik raukšlelės kampučiuose akių pradeda formuotis.. Gal šiek tiek paskubėjau su tuo kremuku.. Nu bet efektas "na lico"