Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Sveikos! Siandien norejau nusipirkti isgirtaji Martinos paakiu krema http://www.livinn.lt...dinaminis_15_ml
norejau tepti nakciai, kadangi skaiciau kad jis stipresnis, riebesnis. Bet pardaveja paaiskino, kad jo nakti negalima tepti, nes nakti oda ilsisi, atsinaujina, o sis kremukas privers ja dirbti ir taip gali tik pakenkti. Ryte netgi gali atsikelt isburkusiais paakiais. Ka jus manot, tos kurios naudoja jautet ka nors panasaus? Taip ir nenusipirkau susibalamutinus biggrin.gif
Atsakyti
Aš galiu pasakyti vieną, ten dirba nekompetentingos konsultantės. Mano odai į sausumą siūlė kremą su moliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 01 28, 23:17)
Aš galiu pasakyti vieną, ten dirba nekompetentingos konsultantės. Mano odai į sausumą siūlė kremą su moliu doh.gif

biggrin.gif dekui. Del kompetencijos nezinau, bet ir mandagumo reiketu pasimokyti.
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 01 28, 14:48)
Sveikos! Siandien norejau nusipirkti isgirtaji Martinos paakiu krema http://www.livinn.lt...dinaminis_15_ml
norejau tepti nakciai, kadangi skaiciau kad jis stipresnis, riebesnis. Bet pardaveja paaiskino, kad jo nakti negalima tepti, nes nakti oda ilsisi, atsinaujina, o sis kremukas privers ja dirbti ir taip gali tik pakenkti. Ryte netgi gali atsikelt isburkusiais paakiais. Ka jus manot, tos kurios naudoja jautet ka nors panasaus? Taip ir nenusipirkau susibalamutinus biggrin.gif

naudoju nakciai ir vargo nejauciu. Man jis kaip tik tai, ko reikia mano paakiu odai intensyviai padrekinti,ypac saltuoju sezonu.. Diena su tokiu riebaliuku paakiuose tikrai schmoll.gif . Jokiu pabirkimu nepastebejau 4u.gif
Atsakyti
Visokius kremus nuo raukšlių išbandžiau ir paakiams, ir veidui. bet stebuklą padarė tik NATURA SIBERICA..... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaičičeku: 26 vasario 2015 - 22:50
QUOTE(vaičičeku @ 2015 02 26, 23:49)
Visokius kremus nuo raukšlių išbandžiau ir paakiams, ir veidui. bet stebuklą padarė tik NATURA SIBERICA..... thumbup.gif

Oho, o kuris butent?

As turiu kazkoki zeles konsistencijos g.gif
Atsakyti
Gal esate bandžiusios paakių kremus su vitaminu K - ar veiksmingi? 4u.gif
Atsakyti
Ar gali hialuronas pasviesinti paakius? Pastebejau, kad maniskiai labai pasitaise, bet nesurisu, ar cia paakiu rutuliuko efektas, ar kazkas kito g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 04 06, 21:20)
Ar gali hialuronas pasviesinti paakius? Pastebejau, kad maniskiai labai pasitaise, bet nesurisu, ar cia paakiu rutuliuko efektas, ar kazkas kito  g.gif

ka naudojat? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri naudojate ir pasidalinsite įspūdžiais apie FILORGA paakių kremus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 04 06, 21:48)
ka naudojat?  bigsmile.gif

Piguti eveline biohyaliron 4d rutuliuka biggrin.gif kai nusipirkau, savaite panaudojus nukisau i tolimiausia spinteles kampa, nes lyg grauze oda.. Dabar issitraukiau pribaigimui ir visai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2015 04 07, 14:27)
Sveikos, gal kuri naudojate ir pasidalinsite įspūdžiais apie FILORGA paakių kremus? 4u.gif

tik šitą turiu - http://www.filorga.c...iller-eyes.html

susigundžiau tuo tripeptidu, kurio poveikis panašus į botokso ir kad stiprina blakstienas bigsmile.gif

reikalas toks - kremas tikrai veikia, tik aš galvoju, kad man per stiprus, nes akivaizdus poveikis jau po poros dienų biggrin.gif .Tad teplioju tokiais kursais - 10 dienų tepu, paskui kišu į šaldytuvą ir "užmirštu" mėnesiui.. Va dabar trečiąkart trauksiu iš šaldytuvo.. smile.gif

Man 38 metai, paakių būklė nebloga, tik raukšlelės kampučiuose akių pradeda formuotis.. Gal šiek tiek paskubėjau su tuo kremuku.. Nu bet efektas "na lico" biggrin.gif
Atsakyti