Jau įpusėjau Martina Gebhardt paakių kremą, čia viršuj rekomenduotą. Taip, jis riebus, reikia laiko, kol susigeria. Ryte, skubančioms, nemanau, jog tinkamas, vakare koks skirtumas. Bet poveikio nelabai matau, nei ten super maitina, nei drėkina. Raukšlelių, kol nesišypsau, nesimato. Galvojau sušvelnint jas, kai šypsaus. Nesuprantu už ką jį labai giria
Drįstu teigti, kad nėra tokio kremo, kuris raukšles naikina visi jie, mano nuomone, jų prevencijai, t.y., drėgmė, nes sausoj odoj raukšlės greičiau atsiranda o raukšlėm manau jau reikia invazijos
Drįstu teigti, kad nėra tokio kremo, kuris raukšles naikina visi jie, mano nuomone, jų prevencijai, t.y., drėgmė, nes sausoj odoj raukšlės greičiau atsiranda o raukšlėm manau jau reikia invazijos
Filorga esu ilgai naudojusi ir ompim-eyes gal 4 buteliukus sunaudojusi. Jei sausa oda, padrėkina, maloniai tepasi, bet efekto jokio, raukšlelių tikrai nesumažina. Labiau rekomenduočiau Guerlain (arba kitus, mažiau populiarius) nei Filorga.
man 38 beveik, esu dar senesnė tad iš patirties pasakysiu - drėkinti reikia, o ne riebinti.. Sausą odą reikia drėkinti. O jei reikia pariebinti - vakare natūraliu aliejumi patepti. Stebuklų nesitikėti.
Geriausia, ką esu naudojusi paakiams - Decleor va šitą, bet jis nepigus. O tai minusas.
Mielai vakarais patepu paakius argano aliejumi. Arba erškėtuogių aliejumi.
30 metų nereikia ypatingos paakių priežiūros ar serumo