Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(chelsa @ 2014 06 29, 15:57)
cia sitas tepaliukas a koks kitas ? smile.gif
http://www.bonum.lt/...g-pack-60g.html

pgl mane tai ne, jis vaistinej buteliuke aliejukas.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 04 27, 20:02)
Tepu a+e tepaliuka karta per savaite tai paakiai kaip po liftingo biggrin.gif

Bandziau tepti, bet jokio efekto bent man nei po vienos nakties nei po 5 sad.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Infusion @ 2014 06 29, 19:14)
Bandziau tepti, bet jokio efekto bent man nei po vienos nakties nei po 5 sad.gif

o jus tikit tokiom pasakom? kad pasitepus alieju dings rauksles smile.gif . Jei tai butu tiesa, visos zvaigzdes tuo alieju apsipiltu nuo koju iki galvos. Tepu ir as siuo aliejuku, tik tam kad nebeperku brangiu kremu, is kurio jokios naudos, vien tik geras marketingas. Juk stebuklu nebuna, oda ne skurlis , ir taip paprastai neislyginsi(manau ne is medzio iskritus) 4u.gif smile.gif
Atsakyti
As naudoju arba eterinius aliejus, kuriuos maisau i kremukus skirtus paakiams, arba Planeta Organica seruma paakiams - oda svelnesne, zvalesne buna 4u.gif

Atsakyti
Sveikos

Po antro gimdymo,veida papuose keleta pigmentiniu demiu,ir pasidare labai jautri paaukiu oda.Net tose vietose ypac sviesi pasidare.Darant makiaza,negaliu uztepti jokios krempudros,ar BB kremo., po akimis. Uztepus asaroja akys,atrodo,kad pilnos smelio.Nesuprantu kas cia darosi.Gal kazkam kazkas panasaus yra nutike?Kaip issprendete sia problema?
p.s.siaip daznai nesidazau,bet kartais norisi pasigrazint,bet paskutiniu metu,tai darosi nebeimanoma sad.gif
Atsakyti
kaip daznai galima tepti ta a+e aliejuka?
Atsakyti
Gal kas bandėte "L'Oreal Skin Perfection Awakening+Correcting" paakių kremą? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 rugsėjo 2014 - 10:57
Neseniai pradejau naudoti, kol kas jokio efekto nematau. Nustebau, kad jis labiau tokios konsistencijos kaip maslkuoklis nei kremas.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 09 30, 11:17)
Neseniai pradejau naudoti, kol kas jokio efekto nematau. Nustebau, kad jis labiau tokios konsistencijos kaip maslkuoklis nei kremas.

Aha, pagal aprašymą susidarė įspūdis, kad kremas yra maskuojantis. Pamenu, kad labai senai esu turėjusi "L'Oreal" paakių kremą, skirtą paakiams šviesinti - tikrai veikė, o šviesą atspindinčios dalelės dar pamaskuodavo - turbūt veiksmingiausias kada bandytas tokios paskirties kremas.
Atsakyti
Gal kuri galite pasidalinti patirtimi apie Filorga priemones paakiams?
Domina Filorga TIME-FILLER EYES
user posted image
ir Filorga OPTIM-EYES Eye Contour
user posted image
Atsakyti
Merginos, kurios naudojat aliejukus paakiams, ar jums nesausina odos po ilgesnio naudojimo? nes man taip nusausejo, nors tepu ir hialuronu, kremukais, bet dar naudoju ersketuogiu, avokadu aliejukus, martina gebhart kremuka. Nebeismanau, kaip atgaivint oda, ir kas gali kenkti g.gif
Atsakyti
Man per daug info... doh.gif žodžiu, esu sena. Man 30. oda sausa, ką riebaus rekomenduotumėt g.gif
Atsakyti