Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(guodzik @ 2014 04 27, 22:02)
Tepu a+e tepaliuka karta per savaite tai paakiai kaip po liftingo biggrin.gif

Gal galit patikslinti, padeda nuo patamsejusiu paakiu, ar turite omeny kitka, pvz, kad padeda nuo uzkritusiu voku ar naikina rauksleles?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 04 28, 18:08)
Gal galit patikslinti, padeda nuo patamsejusiu paakiu, ar turite omeny kitka, pvz, kad padeda nuo uzkritusiu voku ar naikina rauksleles?

sakyciau naikina smulkias rauksleles, atrodau geriau pailsejusi, paakiai tokie grazus lygus buna kita ryta kai juo tepu. dar neilgai naudoju tai neaisku ar ilgalaikis poveikis bet manau kad pakenkti gal nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 23, 11:54)
Bandau apie pora savaiciu Estee Lauder paakiu kremuka ir priejau isvados, kad man jis netinkamas. Labai sausina paakius, kur turetu but atvirksciai. Galvojau gal cia sutapimas kazkoks, bet pora dienu netepiau ir pudra puikiai pasitepa, o naudojant estee lauder matosi paserpetojimai, pasausejimai ko anksciau niekada nebudavo.

as su Estee Lauder paakiu kremu karta toookia alergija isigijau…po dvieju kartu patepliojimo. nors siaip mano veido nei paakiu oda nera jautri. oda paakiuose paraudo, serepetojo, luposi, buvo braskanti is sausumo. brrrr.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 04 29, 06:56)
as su Estee Lauder paakiu kremu karta toookia alergija isigijau…po dvieju kartu patepliojimo. nors siaip mano veido nei paakiu oda nera jautri. oda paakiuose paraudo, serepetojo, luposi, buvo braskanti is sausumo. brrrr.

Man irgi netiko, nes kaip ir jum pradejo serpetot, sauset, perstet. Gerai, kad tik meginuka pirkau, o ne pilna pakuote.
Atsakyti
user posted image

ar yra bandziusiu ?? domina atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2014 05 02, 21:49)
user posted image

ar yra bandziusiu ?? domina atsiliepimai

Man truko drekinimo ir stipriai.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 05 02, 22:15)
Man truko drekinimo ir stipriai.

dekui Klementyna, man svarbiausia kad gerai drekintu..
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 04 27, 21:02)

gryna va taip ir tepat is buteliuko ar maisot su kremu ar dar kazkuo?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 06 04, 20:51)
gryna va taip ir tepat is buteliuko ar maisot su kremu ar dar kazkuo?

gryna
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 04 29, 06:56)

kuriuo konkreciai,ju ne vienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke0819 @ 2014 04 27, 19:35)
gal kas parekomenduotumet patamsejusiems paakiams koki gera kremuka , ne brandziai odai.

Pabandykit Guinot, yra toks priesraukslinis su spf apsauga (vasara gerai), plius paakius sviesina. As buvau nusivogus mamos seruma, bet man dar jo nereikia, tai nupirko toki dovanu ir labai patenkinta esu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 04 27, 21:02)

cia sitas tepaliukas a koks kitas ? smile.gif
http://www.bonum.lt/...g-pack-60g.html
Atsakyti