Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(sileste @ 2014 03 24, 08:50)
tepu vietoj vakarinio paakiu kremo. Esu is tu kurios megsta kremus smile.gif , isbandzius nuo pigaus iki brangaus , tai vienas ir tas pats. Todel manau neverta kist pinigus i brangius kremus, geriau juos pasilikt mezoterapijoms.

aciu 4u.gif
http://www.iherb.com...nued-Item/34216
as turiu parsisiuntus sita 4u.gif geriausia kad negrauzia akyciu, iskart uzsitepus jauciasi sioks toks sildymas, kremukas riebus bet geriasi greitai ir gerai smile.gif
Atsakyti
As vitamina a e sumaisau su paakiu kremu.tepu du kartus per savaite.kiekviena diena negalima.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 03 23, 23:11)
Paminejote paakiu kauke suretinoliu. O gal butu veiksminga gryna vitamina A E naudoti vietoj kaukes. Gal tas pats efektas  4u.gif

Gal.. sunku atsakyti, nes nebandzius tepti vitamino A+E.. esu tik gerus ji smile.gif Zinoma, visada galima surasti pigesne alternatyva.. bet man visada idomu isbandyti ivairius varijantus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2014 03 24, 09:50)
tepu vietoj vakarinio paakiu kremo.

ar maisote i krema ar pati aliejuka is kapsules tepat?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 03 24, 13:09)
ar maisote i krema ar pati aliejuka is kapsules tepat?

As maisau su paakiu kremu du kartus per savaite.kiekviena diena negalima.
Atsakyti
As tai geriausia.. nuejau to paakiu kremo, kur daug kas isgyre.. paklausiau ka daro, tai gavau ats: nzn.. gal truputi padrekina.. toks lengvas ganetinai.. ka as zn. Padrekina.. nu toks paprasta lotuliukas.gif doh.gif ir pasiule kita.. matyt nepatiko jis pardevejai..nustebnino, kad nupasakojo kaip lengva kremuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2014 04 02, 22:47)
As tai geriausia.. nuejau to paakiu kremo, kur daug kas isgyre.. paklausiau ka daro, tai gavau ats: nzn.. gal truputi padrekina.. toks lengvas ganetinai.. ka as zn. Padrekina.. nu toks paprasta  lotuliukas.gif  doh.gif ir pasiule kita.. matyt nepatiko jis pardevejai..nustebnino, kad nupasakojo kaip lengva kremuka g.gif

ne pirma karta pardavejos nusisneka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2014 04 02, 22:47)
As tai geriausia.. nuejau to paakiu kremo, kur daug kas isgyre.. paklausiau ka daro, tai gavau ats: nzn.. gal truputi padrekina.. toks lengvas ganetinai.. ka as zn. Padrekina.. nu toks paprasta  lotuliukas.gif  doh.gif ir pasiule kita.. matyt nepatiko jis pardevejai..nustebnino, kad nupasakojo kaip lengva kremuka g.gif

Cia kur, Sveikuose produktuose taip "pakonsultavo"? biggrin.gif o koki pasiule? smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Jau kuris laikas noriu įsigyti paakių kremuką, bet man čia tamsus miškas. Visą jaunystę kovoju su problemine oda, todėl visas dėmesys buvo skirtas tik jai.
Esu jauna, studentė, tačiau paakiai tamsoki. Norėčiau kokio nors kremuko daugiau profilaktikai, pavyzdžiui tokio, kad ateityje būtų mažiau tikimybės, jog ims darytis maišeliai, tamsėti ir t.t. ir pan.
Labai norėčiau paprašyti draugiško Jūsų patarimo, rekomendacijų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputį šalta @ 2014 04 06, 14:28)
Sveikos  smile.gif
Jau kuris laikas noriu įsigyti paakių kremuką, bet man čia tamsus miškas. Visą jaunystę kovoju su problemine oda, todėl visas dėmesys buvo skirtas tik jai.
Esu jauna, studentė, tačiau paakiai tamsoki. Norėčiau kokio nors kremuko daugiau profilaktikai, pavyzdžiui tokio, kad ateityje būtų mažiau tikimybės, jog ims darytis maišeliai, tamsėti ir t.t. ir pan.
Labai norėčiau paprašyti draugiško Jūsų patarimo, rekomendacijų  4u.gif

Jau radau tokią temą ir neleidžia pakeisti ar ištrinti šios žinutės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 03 24, 00:17)
As maisau su paakiu kremu du kartus per savaite.kiekviena diena negalima.

kur tokia info jog negalima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Truputį šalta @ 2014 04 06, 01:49)
Jau radau tokią temą ir neleidžia pakeisti ar ištrinti šios žinutės  doh.gif

kaip bebutu gaila su ateitim teks susitaikyt smile.gif , kad ir kokius brangius kremus tepsit
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2014 04 06, 20:50)
kur tokia info  jog negalima smile.gif
Papildyta:

kaip bebutu gaila su ateitim teks susitaikyt smile.gif , kad ir kokius brangius kremus tepsit

doh.gif neprasiau juk as kuo brangesnio kremo...
O ateitis visiems manau puikiai aiski. Taciau aisku ir tai, kad galima ja kiek nutolinti ax.gif

Beje, visgi neradau nieko tinkamo...tad jei kas radot kokia patikusia drekinamaja priemone, esu atvira pasiulymams smile.gif
Atsakyti