QUOTE(Joviva @ 2014 03 23, 15:20)
Tas Martina Gebhard biodinaminis paakių kremas is ties neblogas Sunaudojau ne viena pakuote, kadangi naudojant nereikejo kazkokiu rimtesniu problemu spresti, o tiesiog prevenciskai, tai man jis buvo super, paakius puikiai drekindavo, jokio sunkumo jausmo, o ir skalsus. Tiesa, as ji pirkdavau Eko123, ten jis 39Lt, o dar visad 5proc. nuolaida pritaikydavo. Is Violey siustis is vis jis tik 8 eurai su centais
Tik siuo metu pastebejau, kad smulkios rauksleles pradeda mestis i paakius Tai noriu kazka rimtesnio pradeti naudoti, idomu, kas geriau pirmosioms raukslems - Estee Lauder night repair ar Keels gal ismeginti?
Tik siuo metu pastebejau, kad smulkios rauksleles pradeda mestis i paakius Tai noriu kazka rimtesnio pradeti naudoti, idomu, kas geriau pirmosioms raukslems - Estee Lauder night repair ar Keels gal ismeginti?
Aaa..aisku Khiels tada netiks, jei norit kazko rimciau.. nes jis daugiau trb toks drekinantis/maitinantis giliai... bet ner anti aging.. kazkas jis pan kaip sitas jusu naudotas Martina G. kremukas.. Kas liecia rauksleles, tai as nors ir naudoju daug visokiu kremuku, man vis tiek jos yra.. tos mimikos.. nezymios, bet jos yra.. sumazeja tik po geros paakiu kaukes.. bet ir tai laikinai. Man svarbu, kad kuo veliau ju daugiau atsirastu.. t.y palaikyti kiek imanoma ilgiau tokia paakiu bukle, kokia ji yra dabar ir uzkirsti kelia rauksliu dauginimuisi Raukslems NE!
p.s paziurejau tam psl, tai ten jau nebera tu kremuku paaikiam.. is vis ner to firmos