Įkraunama...
Įkraunama...

Maniežai

QUOTE(Baisa. @ 2013 05 09, 16:24)
Musu ABC design. Jis kaip vaikiska lovele 120x60cm, tai vietos sociai. O kvadratiniai manau kad mazesni, ir netiks standartinis ciuzinys.

Mano kudikio lovele irgi standartine, tai is loveles ilgio vos karta apsiversti iseina, is plocio- jo ilgis neleidzia gulet ir vartytis. Tai jei ir maniezas toks pat, maza vietos tada. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2013 05 09, 16:24)
Mano kudikio lovele irgi standartine, tai is loveles ilgio vos karta apsiversti iseina, is plocio- jo ilgis neleidzia gulet ir vartytis. Tai jei ir maniezas toks pat, maza vietos tada. 4u.gif

Maniskiai i manieza iskeliavo kai panoro patys stotis. Apsiversti gal ir mazoka vietos, bet stovejimui tai thumbup.gif . Nupirkau papildomas rankenas, tai puikiausiai ismoko atsistoti. Ir neuzsigauna kai nuvirsta, ne taip kaip medinej lovytej. Ir vaikscioti neisikibus pirmiausiai manieze ismoko. Ir guli kojas iskele, kai pavargsta. Pridedu zaislu, kamuoliu, meto, ziuri kaip krenta ant grindu. Man maniezas tai tikras issigelbejimas.
Atsakyti
Sveikos, mamytės, rašau su klausimėliu ax.gif Gal kas turite CARETERO GRANDE maniežą, būtų įdomu sužinoti nuomonę apie jį bigsmile.gif kokie privalumai, trūkumai blush2.gif Ačiū už pasidalintą info 4u.gif
Atsakyti
Buvo naudingas, kai ėmė stotis, bandyti vaikščioti. Dabar jau jo reikia tik į keliones pas senelius - kur nėra atskiros lovytės miegui. Dar kartą įsigyčiau.
Atsakyti
Mes naudojames GRACO maniezu ir esame labai patenkinti smile.gif
O kas dar iesko pirkti tai siulyciau pirkti paprastesni varianta, vis tiek visais tais priedais nesinaudojama arba naudojamasi labai mazai (turiu omenyje vibracijas, muzikeles ir pan.)
Atsakyti
Mes tai naudojom CAM manieza su tinkliuku 4u.gif . Na tiesiog truksta zodziu, kaip jis man pasiteisino thumbup.gif , tiesa su pirmu vaikeliu neturejau jokio, bet su antru nusprendziau isigyti, nes kazkaip ir tu reikalu atsirasdavo kur nueiti i kita kambari ar virtuve, o vyresnelis nenoredavo su broliuku pabuti doh.gif , o viena kazkaip buvo baisu palikti, nes galejo is lovos issiridenti, tai vienintelis issigelbejimas buvo maniezas, ten ir ropoti, ir zaisti, ir atsistoti, ir vaikscioti ismoko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik geriausi atsiliepimai maniezams thumbup.gif

Atsakyti
Gal kas turit Inglesina Lodge travel, Cam Movida ar pan. maniežą?
Atsakyti
Kiek paskaiciau, nerandu nuomones, kai maniezai namie naudojami vietoj lovytes. Man pazistami rekomenduoja, atseit geriau nei lovyte, o man kazkaip keistai atrodo, savo nuomones dar neturiu, bet bandau susiformuoti, gal kas gali patarti ir pagelbeti?
Atsakyti
QUOTE(Mamkyte @ 2013 08 25, 16:09)
Kiek paskaiciau, nerandu nuomones, kai maniezai namie naudojami vietoj lovytes. Man pazistami rekomenduoja, atseit geriau nei lovyte, o man kazkaip keistai atrodo, savo nuomones dar neturiu, bet bandau susiformuoti, gal kas gali patarti ir pagelbeti?

Manau kad maniežas tiesiog patogesnis variantas, bet ar geresnis - labai abejoju g.gif
Kaip jums atrodo, vaikeliui geriau miegoti medinėje lovelėje ar lopšelyje( mažesnė lovytė), ar sintetiniame manieže? Juk mažylį rengsime natūralaus audinio rūbeliais, nors galbūt su sintetika jie lengviau būtų prižiūrimi, ar ne? mirksiukas.gif

Tiesiog tokia mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady bird: 26 rugpjūčio 2013 - 06:04
QUOTE(gatinha2 @ 2013 05 09, 17:24)

deja, neilgam buvo naudingas mums maniezas, tik kol vartesi, ilgiau isbudavo. Dabar ten ji palikus-triuksmas didziausias uz 10 min. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 26 rugpjūčio 2013 - 10:26
mums maniezas per diena kokia 20 min tarnauja. kaip mazylis dar geros nuotaikos, pamiegojes, pavalges, tai isbuna pora kartu po 10 min... ten pridejom zaislu tai jis ten duodasi. siaip kad lb reikalingas daiktas tai nepasakyciau... turim BABYLO manieza. 4u.gif
Atsakyti
Mums maniezas labai praverte,kadangi daznai keliaujame tai visuomet imame kartu.Mes Hauck turime-skundu neturiu,patvarus,kompaktiskas thumbup.gif
Atsakyti