Įkraunama...
Įkraunama...

Maniežai

Mano manymu maniezas tinka labiau tiems kas daug keliauja arba isleidzia vaikus nakvoti pvz pas senelius 4u.gif as asmeniskai namie naudojau tik 2 kartus, o siaip jis man pasitarnauja kai atvaziuoja sveciai su nakvyne su mazu vaiku, bet del manes galetu jo ir nebuti, man asmeniskai jis nera butinybe 4u.gif
Atsakyti
Mes turejom kvadratini zaidimu manieza - labai pasiteisino. Pas senelius turejom manieza lovyte, tik i ji tiesdavom jau normalu ciuzinuka, nes maniezo ciuzinys, nepatiko miegojimui.
Atsakyti
Turim ir mes manieza, bet ji naudojame tik kelionese.
Atsakyti
Turim mes Hauck maniežą-lovytę. Su vyresniuoju labai pasiteisino, jeigu likdavom nakvoti pas senelius, tai naudodavom kaip lovytę, kaip maniežą naudodavom retai, nelabai mėgo mano dičkis jame būti. Dabar mažajam dar nenaudojom, bet jam patinka kartais pabūti ir pažaisti vienam, nereik visą laik šalia būti, tai manau maniežas bus mano pagalbininkas kai pradės šliaužiot.
Tik turiu tokį klausimuką. Gal kuri mamytė žino, kur Kaune galima sutvarkyti įplyšusi užsegimą. Įplyšimas atrodo va taip
user posted image
Dabar įplyšę daugiau, nes pro tą skylę šuo sugalvojo pralyst doh.gif biggrin.gif Ta medžiaga nenusiima, o gal ir galima nuimt, bet reiktų beveik visą maniežą išardyt. Gal yra kokia galanterijos taisykla, kur būtų galima visą maniežą nuvežt? Būčiau labai dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Parduodam maniežą Brevi, labai mažai naudotas, keli defektai matosi foto, išmatavimai 110*80, viduj čiužinukas 65*95cm. Kaina 100Lt. Marijampolė.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kol mazasis nevaiksciojo manieza naudojom labai daznai pirmajam namo aukste,dabar maniezas yra tik pas senelius
Atsakyti
Mes Hauck manieza turime,kai daug keliaujame,tai mums labai pasiteisines pirkinys.Ir sveciuose,pas senelius,ir pajury papildoma lova sutaupom ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif Mano kudikeliui septyni menesiai ir galvoju pirkti manieza, nes jis jau pradejo vartytis, ant lavinamo kilimelio nebeisbuna. Kartais reikia truputi apsitvarkyti ar kad ir i dusa nueiti, norisi saugiai ji porai minuciu palikti... Iskilo klausimas, iki kokio vaiku amziaus tarnauja maniezas? Ar bent jau iki pusantru metu? Noreciau medziaginio, bet jie dazniausiai su pakeltu dugnu. Man toks klausimas iskilo, jei vaikas bandysis stotis, remsis i viena sona, ar negali apsiversti? Ar buna tokiu medziaginiu be kojeliu? Esu maciusi ir metaliniu maniezu, bet man tai nepatinka jie, vaikai taip gailiai atrodo, lyg narve uzdaryti zvereliai, bet to zymiai brangesni jie... blush2.gif Noreciau kvadratinio,medziaginio be kojeliu. Ar tokiu buna?
Papildyta:
QUOTE(lininis-mano @ 2013 02 15, 22:36)
Mes turejom kvadratini zaidimu manieza - labai pasiteisino. Pas senelius turejom manieza lovyte, tik i ji tiesdavom jau normalu ciuzinuka, nes maniezo ciuzinys, nepatiko miegojimui.

koki kvadratini zaidimu manieza turejote? 4u.gif
Atsakyti
Turime Graco maneza.tikrai esam patenkinti. Patogus, nelabai didelis, yra ir antras aukstas.
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2013 05 02, 00:28)
Sveikos, mamos  4u.gif Mano kudikeliui septyni menesiai ir galvoju pirkti manieza, nes jis jau pradejo vartytis, ant lavinamo kilimelio nebeisbuna. Kartais reikia truputi apsitvarkyti ar kad ir i dusa nueiti, norisi saugiai ji porai minuciu palikti... Iskilo klausimas, iki kokio vaiku  amziaus tarnauja maniezas? Ar bent jau iki pusantru metu? Noreciau medziaginio, bet jie dazniausiai su pakeltu dugnu. Man toks klausimas iskilo, jei vaikas bandysis stotis, remsis i viena sona, ar negali apsiversti? Ar buna tokiu medziaginiu be kojeliu? Esu maciusi ir metaliniu maniezu, bet man tai nepatinka jie, vaikai taip gailiai atrodo, lyg narve uzdaryti zvereliai, bet to zymiai brangesni jie... blush2.gif Noreciau kvadratinio,medziaginio be kojeliu. Ar tokiu buna?
Papildyta:
koki kvadratini zaidimu manieza turejote? 4u.gif

Jus nebijokite tu kojeliu. Maniezas tikrai nevirsta. Isbandyta biggrin.gif . Mazoji vaiksto po ji, ilipa brolis, islipa. Stabiliai stovi bigsmile.gif
Va tikrai, maniezas man issigelbejimas thumbup.gif

O kvadratinio nepirkciau schmoll.gif Mes manieza vezames i Palanga, jame puikiausiai miega, tik turim nusipirke papildoma ciuzini.
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2013 05 06, 17:28)
Jus nebijokite tu kojeliu. Maniezas tikrai nevirsta. Isbandyta biggrin.gif . Mazoji vaiksto po ji, ilipa brolis, islipa. Stabiliai stovi bigsmile.gif
Va tikrai, maniezas man issigelbejimas thumbup.gif

O kvadratinio nepirkciau schmoll.gif Mes manieza vezames i Palanga, jame puikiausiai miega, tik turim nusipirke papildoma ciuzini.

koki turite? As manau, kad kvadratiniame daugiau vietos vatytis ir zaisti. Jeigu bus mazas, gali nenoreti ten buti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2013 05 09, 12:23)
koki turite? As manau, kad kvadratiniame daugiau vietos vatytis ir zaisti. Jeigu bus mazas, gali nenoreti ten buti. biggrin.gif

Musu ABC design. Jis kaip vaikiska lovele 120x60cm, tai vietos sociai. O kvadratiniai manau kad mazesni, ir netiks standartinis ciuzinys.
Atsakyti