Įkraunama...
Įkraunama...

Maniežai

Sveikos , kadangi musu mazoji miego metu labai neramiai miegodavo ir vartaliojosi ,nusprendem isigyti manieza kad neuzsigautu rolleyes.gif Per visa ta laika tikrai dziaugiausi savo pasirinkimu, iki dienos kai reikejo ji sulankstyti, nes nu niekaip man neiseina nuleisti dvieju sonu doh.gif Jau nesuprantu ar man cia taip nesiseka ar gali taip buti,kad kazkas jame sugedo g.gif nes darau viska pagal instrukcija unsure.gif Gal kas buvote susidure su panasia situacija? blush2.gif
Atsakyti
[quote=a.m.a.n.d.a,2012 06 10, 23:57]
Sveikos , kadangi musu mazoji miego metu labai neramiai miegodavo ir vartaliojosi ,nusprendem isigyti manieza kad neuzsigautu rolleyes.gif Per visa ta laika tikrai dziaugiausi savo pasirinkimu, iki dienos kai reikejo ji sulankstyti, nes nu niekaip man neiseina nuleisti dvieju sonu doh.gif Jau nesuprantu ar man cia taip nesiseka ar gali taip buti,kad kazkas jame sugedo g.gif nes darau viska pagal instrukcija unsure.gif Gal kas buvote susidure su panasia situacija? blush2.gif
[/quote

Isiaiskinau,kad pirmiausiai reik linges nuimti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba, o gal pakomentuos kas, kuris geriau maniezas zaidimams ar kai buna sonai kieti, ar kai toks visas is tinkliuko? Nesusimusa i tuos kampus? g.gif Kad kvadratinio ieskosiu tai jau nusprendziau tik nzn geriau toks kazkoks http://www.ebaby.lt/...nds-chicco.html ar toks kur tinkliukas http://www.ekomissio...manezh-cam.html
Ir del landos, ar ji tikrai reikalinga? Kazkaip isivaizduoju kad vaikas sugebes atsisegt ir pabegt is ten biggrin.gif O man butent reik tam kad galeciau truputi palikt viena smile.gif
Ir jei su tinkliuku tik, kaip tas CAM, tai jau nebus landu juose... Patarkit rolleyes.gif
Atsakyti
mes pirkome Kotrynoje sudedama manieza-lovele. Namie nereikia, bet kelionese labai pravercia. Jau antra mergaite uzauginom su siuo prietaisu:))
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 08 07, 16:31)
Laba, o gal pakomentuos kas, kuris geriau maniezas zaidimams ar kai buna sonai kieti, ar kai toks visas is tinkliuko? Nesusimusa i tuos kampus? g.gif  Kad kvadratinio ieskosiu tai jau nusprendziau tik nzn geriau toks kazkoks http://www.ebaby.lt/...nds-chicco.html ar toks kur tinkliukas http://www.ekomissio...manezh-cam.html
Ir del landos, ar ji tikrai reikalinga? Kazkaip isivaizduoju kad vaikas sugebes atsisegt ir pabegt is ten biggrin.gif  O man butent reik tam kad galeciau truputi palikt viena smile.gif
Ir jei su tinkliuku tik, kaip tas CAM, tai jau nebus landu juose... Patarkit rolleyes.gif

Butent pagal Jusu imestas nuorodas ir tam, ir tam maniezuose yra tinkliukai. mirksiukas.gif Landa tikrai nera butinas dalykas, bet jei bus, vaikutis nepabegs, nes ji atsisega is isorines puses. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 08 09, 00:53)
Butent pagal Jusu imestas nuorodas ir tam, ir tam maniezuose yra tinkliukai.  mirksiukas.gif Landa tikrai nera butinas dalykas, bet jei bus, vaikutis nepabegs, nes ji atsisega is isorines puses.  mirksiukas.gif

gyvai nemacius tu maniezu, galvojau kad is abieju sonu atsisega biggrin.gif
o toje antroje foto, nu kiek ziurejau ne tik siam spl, lyg nepastebejau angos. Na bet del pacios esmes, nelieciant jeigu landu katras yra patogesnis, saugesnis? ar cia tik grozio reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 08 09, 09:11)
gyvai nemacius tu maniezu, galvojau kad is abieju sonu atsisega biggrin.gif
o toje antroje foto, nu kiek ziurejau ne tik siam spl, lyg nepastebejau angos. Na bet del pacios esmes, nelieciant jeigu landu katras yra patogesnis, saugesnis? ar cia tik grozio reikalas?

Nei vienam is siu maniezu nera landos. mirksiukas.gif
Cia ko gero labiau skonio reikalas, nes f-ja ta pati. mirksiukas.gif As pirkciau Cam manieza, jis tvirtesnis ir dugnas patogesnis, tvirtesnis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nei viens nenorėdavo "narve" būt. Apie tai pranešdavo GARSIAI ir aiškiai biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena. noreciau paklausti apie Baby bjorn maneza. gal kas nors turejote ar turite? galite papasakoti apie ji? ar verta mokieti tokius nemazus pinigelius?
Atsakyti
Jei jau perkat,tai tik 110cm, ant 110cm.Nes vietoj maziuko maniezo galima ir lovyte naudoti.O kelionej ir su dideliu laaaabai patogu.
Atsakyti
4u.gif Turim GRACO BASSINET šonuose tinkliukai kai įdedam tik pažaisti šonai yra tinkliukai o jai naudojam kelioneje tai šonuose nusileidžia dar užsegimai kad tinkliuko nebebūtų tampa kaip lovelė na nesigailim 4u.gif
Atsakyti
Turime Muthercare manieza. esame labai patenkinti. naudingas daiktas, padedantis mamytems namie nudirbti ivairius darbus :)
Atsakyti