Įkraunama...
Įkraunama...

Maniežai

Manau reiketu atskirti maniezus nuo kelioniniu lovyciu.
Mes turime kelionine lovyte, ji isties puiki tiems, kad daug keliauja, nors as verciau buciau pirkusi normalu manieza, kaip mes vaikystej, kad turejom, o keliones metu vaika prie saves pasiguldyciau..

Namie mano mazajam kelionine lovyte neatstoja maniezo... ner virbeliu isitverti, pastoveti, gaila man ten vaika deti... buna veidukas prisispaudzia prie to tinklelio.. ziauru

o viska susipirkti jau didele prabanga;)
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal kuri kartais turite labai pigiai nereikalingą maniežą parduoti? Jei kas turte, už simbolinę kainą, parašykite pasiūlymus AŽ lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NaminisAngelas: 28 lapkričio 2011 - 14:55
mum maniezas buvo labai reikalingas keleta menesiu, kuomet mazyte jau sedejo ir mokesi ropoti. kai ismoko vaiksciot nebeisodint jau buvo. bet tuos menesius maniezas buvo tikras issigelbejimas
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2011 12 01, 17:21)
mum maniezas buvo labai reikalingas keleta menesiu, kuomet mazyte jau sedejo ir mokesi ropoti. kai ismoko vaiksciot nebeisodint jau buvo. bet tuos menesius maniezas buvo tikras issigelbejimas

Mums lygiai tas pats, kol dar ropojo tai manieze pabudavo ir su zaisliukais pazaisdavo mazasis, o kai ismoko vaikscioti, viskas, manieza sulanksteme ir dabar dulka spintoje 4u.gif
Atsakyti
gal kas turir parduoti manieza iki 100litu esu is siauliu smile.gif
Atsakyti
ABC design labai nekokybiskas maniezas. Vaikas jame net nesededavo, naudojom kaip uztavara nuo televizoriaus. Tai po metu suluzo soninis sulenkimas, po 2 skilo kilimelio kietoji dalis. Nezinau kokia cia vokiska kokybe, gal i Lietuva juos nekokius veza g.gif Ir siaip maniezas is vis nereikalingas daiktas, mano vaikai jame nebuvo nei vienas
Atsakyti
Įsigijome Hauck maniežą (1mx1m) Jonelio kieme thumbup.gif Truputi brokuotas už 140Lt. Vaikas labai judrus, nelabai sėdi jame..galim įsodinti tik ryte kaip prabunda pusvalandžiui ir vakarop pusvalandžiui rolleyes.gif
Atsakyti
mes turejome manieza ir naudojome.. labai mum reikalingas ir naudingas buvo...
Atsakyti
Mums taip pat maniežas labai reikalingas daiktas buvo. Pradžioje - kaip antra lovytė dienos metu, vėliau kaip žaidimo vieta. Naudojom kiekvieną dieną beveik iki 2 metų. Nors paskutiniu metu būdavo naudojamas kaip bausmė, bet jame labiausiai žaisdavo su savo žaisliukais, nes kitur yra visokios kitokios veiklos nei žaislai ax.gif O man tikras išsigelbėjimas, kai reikdavo grindis išplauti, ar kažką kitką atlikti netrukdomai. Ir stebėtina, kad neišmoko išlipti iki 1m.8mėn biggrin.gif Tiesa, kelionėse nepanaudojome, gal šiemet g.gif
Atsakyti
Mes turim 2 maniezus. Viena Bruin 1.2x0.8m skirta miegui sveciuose, o kita italiska Cam maniežą,skirta zaidimui. Kol kas naudojam abu ir esam labai patenkinti. Bet neabejoju, kad kai pradės vaikscioti, teks juos abu parduoti...
Atsakyti
Turime ir vis dar naudojame inglesina manieza (http://parduotuve.tindirindi.lt/kelionine-lovyte-lodge.html), pirktas ne Lietuvoje, tai mums kainavo truputeli maziau smile.gif
Atsakyti
sveikos,
pradejome dairytis maniezo, noretume gero, kokybisko ir patogaus.
patarkite koki pasirinkti 4u.gif
Atsakyti