Įkraunama...
Įkraunama...

Maniežai

QUOTE(Rasam7 @ 2011 04 01, 15:35)
Sveikos mamytės.
Radau temą, ką rinktis maniežą ar medinę lovyę, na nuolatiniam miegui, manau, tikrai geriau lovytė, bet kaip žinia artėja vasara ir norėtusi su savo leliuku pakeliauti, o čia jau reikia maniežo.

Gal galite patarti kokios firmos geresni, na kad būtų patogu sudėti ir sudėjus kuo mažiau vietos užimtų, kad leliui būtų saugiau ir patogiau miegoti, na ir kad kaina labai nesikandžiotų. smile.gif

Laba 4u.gif
As asmeniskai savo busimam leliukui pasirinkau "MAMTU" manieza, http://www.tavovaika...a...209&lang=lt
jis susilanksto, uzima tikrai nedaug vietos, yra ir "antras auksta" o be to kudikiui paaugus puikiai gales miegoti ir nuemus ta antraji auksta ir dar pliusas kad yra atsegama landa, uzsimanes miegucio pats gales nueiti nereikes ikelti ir iskelti, aisku apacia kietoka, bet siais laikais yra visokiu ciuzinuku, netgi tinkanciu ir maniezam mirksiukas.gif ,
Pirktis ir lovyte ir atskirai manieza gaunasi tikrai brangiau blush2.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
mes tai pirkom manieza grynai kelionei i pajury, kad turetu kur miegoti. Pagal firma neieskojomo tiesiog maniezo. Tai pajury panaudojom, dar vezemes kai vaziavom pas mociute, o siaip namie ir nereikejo jo visai. Va isvykom tai labai gerai toks dalykas.
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

O koks maniežas patogiau - ar pailgas (lovytės tipo), ar kvadratinis? g.gif
Beje, kokie būna maniežų dugnai? Čiužinukai jiems kažkokie reikalingi, būna komplektacijose? g.gif
Atsakyti
sveiki, mes manieza pirkome keliavimui, ty. tarkimgruzus pas tevelisu, akd vaikutis turetu kur miegoti. musu maniezas, paildgas, ne kvadratinnis. kvadratinis manau aptogesnis zaisti vaikuciui, o musiskis atitinkadaugiau miegojimo funkcija
Atsakyti
Aš kažkaip galvojau, jog maniežas nereikalingas daiktas, galvojau nepirksim, bet dabar jau ieškau, nes prireikė biggrin.gif Vaikas jau roplinėja po namus, bando stotis, o aš net į wc negaliu nueiti, nes baisu, kad kur neįlįstų, nenugriūtų. O manieže jis galėtų pabūti bent jau tol, kol aš negaliu jo žiūrėti. Ir dar, tenka važinėti pas vienus, kitus senelius, o vaiko nėra kur guldyti, nes normalioj lovoj vienam nesaugu jau, kartu į lovą irgi nepasiimsi, nes malasi miegodamas. Ir kelioninė lovytė - maniežas tikrai praverstų. Žodžiu, priėjau išvados, kad tai tikrai naudingas daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o mes turime Roba medinį maniežą. Jis apvalus, su ratukais ir turi gražią apsaugėlę su veiklomis vaikui wub.gif
Dabar jį naudoju dienos miegui ir aplinkos stebėjimui kai nemiega, ir ne ant rankų lotuliukas.gif , o kai paaugs - nuleisim dugną žemyn tuomet galės bandyt stot laikydamasi už kraštų ir aišku žaisti. Mums jis thumbup.gif
Atsakyti
Mes turim normalia medine lovyte namie, joje ir miega, ir zaisti palieku. Nemanau kad verta pirkti manieza del to kad vaikas ten zaistu, juk gali ir lovytej pazaist, nera didelio skirtumo.
Pirkom manieza-kelionyne lovyte vien tam, kad isvaziave pas senelius ar dar kur vaikas turetu kur miegoti.
Vietoj lovytes maniezo nepirkciau, as uz medine lovyte, man daug graziau ir patogiau smile.gif
Atsakyti
Čia jau kas be ko,kad rinkčiausi maniežą-lovytę tik išvykoms,bet tikrai niekas nepakeistų namuose medinės lovelės 4u.gif

Aš apsėjau su vaikais be maniežo,labai norėjau pirkti,bet dabar pagalvoju kaip gerai,kad nepirkau,nes puikiai išsiverčiau ir be jo tongue.gif
Atsakyti
Mums padovanojo manieza...taip ir sudulko nenaudojamas ax.gif
Atsakyti
Ruošiamės ir mes pirkti maniežą, kelioninį, bet kad vėliau galėčiau jį naudoti namie, vaikučiui žaisti. Patarkit mamytės, kokį pirkt geriausia g.gif ?
Atsakyti
Man asmeniskai, maniezas vaikui- kaip suniui voljeras 4u.gif
Atsakyti