Įkraunama...
Įkraunama...

Maniežai

mes turim firmos MEGGY manieza,su ratukais,susilanksto,diena sunus jame visada miega,o ir siaip zaidzia ten,labai reikalingas daiktas sakyciau thumbup.gif
Atsakyti
Na as siek tiek kitos nuomones apie manieza.Maniskiui jo prireike,tik iki kokiu 6 men.,o po to net minciu nebuvo jo ten laikyti,labai jau greit atsibosdavo,ir likdavo nepatenkintas.Teko sulankstyti,ir pastatyti i kampa,nors cia nuo vaiko daug priklauso,maniskis labai judrus,ir jo netenkino buvimas vienoje vietoje.nors yra ir gera jo puse(pas mus maniezas lovele),pravercia,kaip lovyte kur nors sveciuojantis.
Atsakyti
Aš maniežą nusipirkau, kai vaikui jau beveik 8 mėn. buvo. Jis jau senokai bet kur nuropodavo ir įsikibęs stodavosi, tai maniau, kad gal jau ir išsiversiu be jo. Vis dėlto susigundžiau ir nesigailiu.
Žinoma, jis nenori ten ilgai sėdėti, bet aš ir neketinu jo uždaryto laikyti. Užtat man ramu jį ten palikt, kai ryte einu praustis (lovytė man mažiau saugi atrodo, nes gali susimušt), be to, maniežą, skirtingai nei lovytę, galima tampyt po kambarį - kai reikia ką nudirbt, pastatau taip, kad vaikas mane matytų ir taip smarkiai nepyksta, kaip į lovytę, iš kurios nesimato, įdėtas. Neseniai buvom kaime, irgi pravertė - ten grindys purvinos, ropot neleidau, o ir į lauką maniežą išsinešiau.
Atsakyti
Man Hauck maniezas irgi drinks_cheers.gif praverte nuo 7 menesio, kai vaikas pradejo stoviniuoti. Ikeldavau ji i manieza, kai trumpam i virtuve ar po dusu nusiprausti eidavau. O kai ryte anksti keldavosi, tai pamaitinusi ikeldavau, prikabindavau zaisliuku ir jis kuri laika zaisdavo, o as sugebedavau pasnausti. Budavau rami, kad nesusigurins nosies lotuliukas.gif Kai visai maziukas buvo, tai man jo budavo gaila, kai paguldytas ziuredavo pro tinkleli, tai ir neguldziau.

I kelione vietoj lovytes imciau tik manieza su pakeliamu dugnu, kad nebutu prie pat grindu.

Mano antram vaikui dabar keturi menesiai, todel kol kas maniezo nenaudoju. schmoll.gif
Atsakyti
Kai dukryte pradejo pati sedet, irgi norejau isigyt manieza. Ji reikalavo vis daugiau demesio, buvo labai judri, kelis kartus nukrito nuo lovos, tiesiog nusirideno. Bet nusipirkom maitinimo kedute, ir ji visai noriai joje pasededavo, kol as ka virtuvej pasidarydavau. Veliau, kai pradejo slaiuzioti, vel manaiu, kad butu neblogai maniezas. Taciau labai gerai ivertinau visus uz ir pries. Toks judrus vaikas manieze pasedetu daugiausia 10 min., o pskui ir vel verztusi i laisve... Taip mes to maniezo ir neisigijom. Ir nieko, uzaugom be jo. Tad manau, kad jis tikrai nera butinybe.
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2006 08 05, 21:50)
Man Hauck maniezas irgi  drinks_cheers.gif praverte nuo 7 menesio, kai vaikas pradejo stoviniuoti. Ikeldavau ji i manieza, kai trumpam i virtuve ar po dusu nusiprausti eidavau. O kai ryte anksti keldavosi, tai pamaitinusi ikeldavau, prikabindavau zaisliuku ir jis kuri laika zaisdavo, o as sugebedavau pasnausti. Budavau rami, kad nesusigurins nosies lotuliukas.gif Kai visai maziukas buvo, tai man jo budavo gaila, kai paguldytas ziuredavo pro tinkleli, tai ir neguldziau.

I kelione vietoj lovytes imciau tik manieza su pakeliamu dugnu, kad nebutu prie pat grindu.

Mano antram vaikui dabar keturi menesiai, todel kol kas maniezo nenaudoju.  schmoll.gif

Su pakeliamu dugnu tik iki 5-6 men tinka smile.gif
Atsakyti
na maniau be maniežo išsiversim, bet va 1,1 metų sūnui vakar jį pirkom, nes reikalingas jis ne kaip maniežas bet lovytė. Ir jį vesiu pas auklę į namus, o ten miegot jam nebent didelėje lovoje, pabijojau, nes jis miegodamas sukasi ratu, kad nenukristų ir nupirkom maniežą.
Ramybės kaina didesnė nei maniežo biggrin.gif
ir be to sunaudosim kelionėse kaip lovytę, nes dažnai keliaujam ir tikrai problema su migdymu būna wink.gif
pirkom haucką su landa.
Atsakyti
Mes manieza nadojam nuo kokiu 6 menesiuku. Kandagi gyvenam nuosavam name tai dazniausiai laiko praleidziam virtuveje. Ir kol kas neissivaizuoju ka reiktu be jo daryti. Buvom isnese isplauti, tai nera kur maziukes deti. O del buvimo- labai priklauso nuo nuotaikos. Viena diena gali isbuti kone pusdieni, o kita diena nei penkiu minuciu neisbuna. Na cia dabar kai vaiskscioti ismoko.
Taip kad esu be galo patenkinta.
Atsakyti
Sveiki smile.gif ,
labai buciau dekinga jei parasytumete kas turite bebe confort maniezus,kokie pliusai ?minusai?ar vertas demesio sis maniezas?dekui 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
mes turime toki manieza, naudojame ivairiom paskirtim - ir migdom, ir zaidzia vaikas ( dabar 4.5 men) jame, ir lavinamaji kilimeli i ji idedam ir paguldom vaika, ir i lauka issinesam (nuosavo namo kiema), vienz., mums tai jis labai puikiai tarnauja. o del kitu maniezu - negaliu palyginti, nes kito neturejau.
Atsakyti
QUOTE(catherina @ 2006 08 09, 16:30)
Sveiki  smile.gif ,
labai buciau dekinga jei parasytumete kas turite bebe confort maniezus,kokie pliusai ?minusai?ar vertas demesio sis maniezas?dekui 4u.gif

Labas Turiu si manieza thumbup.gif .Pries tai turejau ABC design,kai vaikui suejo puse metu,iplyso tinklas keliose vietose,sunkiai susidedinejo unsure.gif .Dabar gera pusmeti turiu bebe confort manieza. L.fainas.sudedant jokiu problemu,Net gi uzuolaideles uzsidengia kai vaikutis miega. drinks_cheers.gif Man jis patinka...
Atsakyti
Mes irgi turim manieza-lovyte.Lovytes neturim tad ir namuose ir kelionese jokiu problemu,vaikas visada saugiai jauciasi.Pirkom bebe confort su landa,ratukais,uzuolaidelem bigsmile.gif Siulau isigyti manieza.... thumbup.gif
Atsakyti