Įkraunama...
Įkraunama...

Maniežai

kadangi patarimu nesulaukiau, tai parasysiu savo nuotykius ieskant maniezo ax.gif

Apvazinejau labai daug ir ivairiu vaikisku praduotuveliu. Na galiu pasakyti, kad labai didelio prasirinkimo kievienoje paduotuveje nebuvo. Stovi po kelis modelius ir viskas schmoll.gif
O kainos irgi labai ivairios, bet nepasakyciau kad labai zemos butu pradedant nuo 160 lt ir baigiant net nezinau gal 600 lt. tiksliai net nebezinau blush2.gif

Ka galiu paskyti is savo patirties, firmu labai neziurejau, norejau, kad butu grazus nedidelis ir sulankstomas i tase maniezas rolleyes.gif

Apvazinejus puse Vilniaus nusprendziau nuvaziuoti i Gariunus, ir ten tikrai pamaciau nemazai tu paciu maniezu, kurie stovi kiekvienoj parduotuvej. bigsmile.gif Ir kas svarbiausia kaina nuo parduotuvinio skiriasi ~30 lt kai kurie maniezai dar ir daugiau bigsmile.gif

Ir tu paciu garsiu firmu kaip nekeista rolleyes.gif
Tai nusipirkau as Hauck firmos manieza-lovyte ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Ir leliukui labai patinka tiek zaisti, tiek ir miegoti thumbup.gif

Atsakyti
[quote=vaivora,2006 05 12, 17:47]
maniezo ax.gif

Apvazinejau labai daug ir ivairiu vaikisku praduotuveliu. Na galiu pasakyti, kad labai didelio prasirinkimo kievienoje paduotuveje nebuvo. Stovi po kelis modelius ir viskas schmoll.gif
O kainos irgi labai ivairios, bet nepasakyciau kad labai zemos butu pradedant nuo 160 lt ir baigiant net nezinau gal 600 lt. tiksliai net nebezinau blush2.gif

Sveika Vaivora, as uzvakar irgi nusipirkau manieza Kotrynos parduotuveje,aisku faina kad susideda, jei kur vaziuoji susipakuoji ir pirmyn. kazkaip niekur daugiau tu maniezu ir neieskojau, uzejau pamaciau ir nupirkau smile.gif suplojau virs 300 lt, parvarau namo, sudedu ta manieza, pakraunu ten savo vaika, sedziu ir groziuosi rolleyes.gif tik staiga shliopt tokia mintis doh.gif gal reikejo pirkti apvalu manieza g.gif tai pati vos neisvirtau is lovos nuo savo sugebejimu is pradziu pirkti o paskui galvoti blink.gif apvaliame nors vaikiukui yra kur pasivartyti kai nestoviniuoja ir nezylioja, o sitame lovytes tipo tai kazkaip sunkiai jam vartaliojasi, tik gerai gulinejasi rolleyes.gif nes mes dar nemokam stoveti ax.gif tai as pagalvojau jei jau apvazinejai puse vilniaus ieskodama maniezo, gal kartais matei apvaliu? as tai itariu antro jau nepirksiu tik man dabar idomu ar as dideli pravala padariau biggrin.gif
Atsakyti
Sveika biggrin.gif

Na siaip manau dideles klaidos nusipirkdama manieza nepadarei. blush2.gif Vis tiek net nepastebesi, kaip greit leliukas prades stoveti bigsmile.gif
Na as tai naudoju ta manieza ir kaip lovyte priedo, nes kai turejau medine, tai apsidauzydavo labai, karta kai isistate pirma melyne, tai iskart is lekiau pikrti maniezo unsure.gif
Ir dar sudedamas maniezas-lovyte labai patogus keliaujant, o ypac gerai vasara biggrin.gif As nusivezu i soda pastatau ir lelius jame zaidzia thumbup.gif Ir lauke dar plius thumbup.gif

O apvaliu maniezu teko matyti ir labai ivairiu. Jie yra pripuciami. Siandien maciau Maxima Bazej privezta po 75lt. Paskui maciau daug ivairiu pripuciamu maniezu Senukuose Siaures miestelyje prie Banginio, ten kainos svyravo nuo 30-200lt. Tik tiek kad ten buvo tokie pripuciami kvadratiniai, kaip nameliai, vienas labai ciotkas buvo su visom ciuozyklom rolleyes.gif Tai ilgam uztektu biggrin.gif
Dar maciau kazkas Somboy pripuciamus maniezus pardavinejo per skelbimis,tai ~100lt norejo.
O daugiau neatkreipiau demesio kur dar buvo blush2.gif

O dar ka del apvalaus maniezo galiu patart pabandyt, as pati isbandziau.
Paemiau, paprasciausia vaikiska baseiniuka ir pripuciau, patiesiau ant grindu kaldra, kad neuzsigautu, pridejau zaislu ir gavosi puikiausias maniezas thumbup.gif
Tik gaila neilgai zaide, nes kaip ismoko stovet, pradejo issiokinet is to baseino unsure.gif
Atsakyti
Sveikute vel biggrin.gif
va kas del patogumo kai susipakuoji ta lovyte manieza tai tikrai super thumbup.gif as net gi kai pas mama vesiu savo lialiu kokiai dienelei tai irgi sakiau kad supakuosiu i masina isimesiu ir ciki. o pas mus irgi yra ta medine lovyte tai tikrai sakutes kaip jis ten apsidauzydavo, tai koja ikisa ir istraukti negali tai, ranka kazkaip susipainioja tarp tu mediniu groteliu doh.gif dabar aisku padejau ji i manieza ir galiu sau zylioti po namus ramiai biggrin.gif o seip mane sudomino tas namukas su kaip sakei ciuozyklom, bet itariu mums jis dar per anksti g.gif nuvarysiu kada paziureti kiek jis ten vietos uzima ir gal veliau vel pirksiu biggrin.gif o mano drauge italijoj irgi kaip tu prisipute baseina mergytei ir kaip maniezas gavosi jiems thumbup.gif
Aciu tau Vaivora uz informacija 4u.gif
Ir dar matau tavo Linuciui siandien 7 menesiai , o mum siandien 6 men, ta pacia diena gime tik menesiu skirtumas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sintija: 17 gegužės 2006 - 10:46
QUOTE(trupinelis @ 2006 05 05, 08:30)
tai kad as va kaune gyvenu:( ir gariunuose nebunu blush2.gif

Pažiūrėk parduotuvėse Jonelis ir Ko Savanorių pr. prie Macdonaldo ir Stulginskio gatvėje. Aš šią savaitę pirkau, bet stačiakampį, standartinės lovytės išmatavimų. Jis tikrai gana patogus. toje parduotuvėje būna ir su smulkiais defektais gaminių, bet jie visai nedideli, taigi, galima ir pasiderėti dėl kainų. Aš tai mokėjau 100lt, o kainavo 129lt, o defektas -korpuso medžiaga truputį prakirsta viršuje: užklijuosiu lipduką ir vėl gražus biggrin.gif Jei nenusipirkai dar - pamėgink paieškoti ten. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
As irgi galvojau apie manieza ir sugalvojau,kad vietoj jo pirksim kelionine lovyte.Namie kaip manieza galima naudoti ,o kai keliaujam(o mes tai darom daznai) pasiimsim ja pagal paskirti,kad leliu savo lovoj miegotu.Jos labai fainos ir kompaktiskos,kai sulankstai ir idedi i dekila tai visai nedaug vietos uzima.Zadu vienu suviu 2 zuikius nusaut. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios mamos, noriu sužinoti Jūsų nuomonę apie maniežus, esu girdėjusi kad ne visi vaikai juose sėdi. Prašau pasidalinti savo nuomone ir patirtimi.
Atsakyti
Asmeniškai aš esu patenkinta maniežu. Nepasakyčiau, kad labai jau ilgai mano mažiukas nori jame sėdėti. bet kažkuriam laikui tikrai sėdi, žaidžia. Ir man tada ramu, galiu j stebėti iš šalies ir tuo pat metu kažką veikti.
man maniežas labai pravartus lauke (gyvename nuosavam name). tai išsinešam i kiema ir galit but sau kad ir visa diena.Kai pavargsta mamos rankytes nuo sunelio svorio idedu i manieža.Čia jis pažaičia, pasivarto, kai truputi nusibosta, vėl pavaikštom (panešioju), po to vėl manieže pažaidžiam.
Žodžiu man jis labai palengvinimas buityje.
Papildyta:
Norėjau pasakyti palengvina buitį.
Atsakyti
prasau patarkite,kokios firmos manieza pasirinkti?i ka atsizvelgti renkantis?dekui.
Atsakyti
Kiekvienas perka pagal savo kišenę ir poreikius smile.gif Mes pirkom pigiausią - Hauck firmos. Jis su ratukais, su landa, a ko daugiau reikia ? smile.gif
Aišku, jei nori ir su vystimo lenta, ir su keliais aukštais, ir su kitais pribumbasais, teks pasiieškoti brangesnės firmos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums labai pravertė maniežas-kelioninė lovytė. Nepakeičiamas dalykas kai reikia miegoti ne namuose.
Atsakyti
Yra labai įvairiu maniežų.Aš nusipirkau tokį,kad galėtų vaikas jame ir miegoti ir galėtume į kelionę pasiimti. Maniežas-lovytė ax.gif Labai super dalykas thumbup.gif
Atsakyti