Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.29

Mylia, aciu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Dėkui už mano margiuko kakluošalo pamatymą smile.gif. Paprastai nemėgstu girtis, bet šįkart pagalvojau, gal spalvos ne vien mane nudžiugins. kas klause - atsakau: naudojau ir derinau 4 rūšių Drops Delight, vietom karpiau, rinkdama man tinkamas spalvas, 2 rūšių Drops Alpaca, 1 Merino Gold (bordo) ir Dundagos vilnelės poroj vietų įmaišiau dėl ryškumo smile.gif. Iš likučių dar gal ir ne viena Inspira išeis smile.gif.
Atsakyti
Na va, ir mano pavėlavęs "Kalėdų senelis" paskutines (šiuo sezonu) pirštines baigė blush2.gif
user posted image
Nemaniau, kad atsiras dar norinčių, kai anas dariau rolleyes.gif Bet tai man nesunku, kad tik būtų norinčių ir laiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 04 sausio 2014 - 16:59
Gal ir man reikėtų pasigirti blush2.gif , nes dar niekada šiame skyrelyje nesirodžiau ax.gif Viena kojinė megzta pernai, kita-šių metų 3 dienų darbas ir tokiu tempu
esu laaabai patenkinta.Čia suaugusiam žmogui iki kelių
user posted image
kulną mezgiau ne pagal schemą, o savo nuožiūra, sutankintą ir su papildomu nailoniniu siūlu, kad būtų tvirčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2014 01 04, 18:41)
Gal ir man reikėtų pasigirti ,

blink.gif Wau!
Ne tik reikėtų, bet tiesiog privaloma thumbup.gif
Nuodėmė tokį grožį slėpt. Tektų eit spaviedotis pas kunigėlį hihihi.gif
Kulno spalva gal kiek ne į temą (kai viskas - ledas, tai toks dalykiukas ir kliūna), bet manykim, kad jis apsiovus batus nesimatys rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 04 sausio 2014 - 18:05
QUOTE(bangelee @ 2014 01 04, 18:41)

Man tai atrodo kad cia baisiai daug darbo ir kantrybes reik 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2014 01 02, 12:02)
O aš tiesiog paspalvinsiu temą, pati dažniausiai mezgu iš "padorių" spalvų, o šitam mezginy išlaisvinau savo vaizduotę ir paslėptą spalvų (ir ryškiai išreikštą - šilumos smile.gif) troškimą smile.gif.

isimylejau is pirmo zvilgsnio wub.gif wub.gif

QUOTE(bangelee @ 2014 01 04, 11:41)
Gal ir man reikėtų pasigirti blush2.gif , nes dar niekada šiame skyrelyje nesirodžiau ax.gif Viena kojinė megzta pernai, kita-šių metų 3 dienų darbas ir tokiu tempu

labai grazios. dukra uz nugaros stovejo ir pareiske, kad nori tokiu

pasigirsiu ir as poncu. galima nesioti abi puses, nes niekaip nenusprendziu kuri geroji.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 04 sausio 2014 - 19:47
Restar, aciu uz atsakyma, teks ieskoti kokiu siulu turiu savo "skryneleje", na galejai anksciau pasirodyti, pries pora dienu "drops" baige siulu akcija biggrin.gif ( na , as cia nepiktai).Pasakyk dar ( siuo metu tingiu verstis is anglu kal. blush2.gif )- 2 akys ismezgi (pvz) melynu siulu, tada 2 akys raudonu,poto vel melynu ir t.t, vadinasi siulus "nugaroje " keiti, ar cia kokia nors kitokia mezgimo technika? aciu labai jei atsakysi ir pasidalysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2014 01 02, 19:02)

O aš tiesiog paspalvinsiu temą, pati dažniausiai mezgu iš "padorių" spalvų, o šitam mezginy išlaisvinau savo vaizduotę ir paslėptą spalvų (ir ryškiai išreikštą - šilumos smile.gif) troškimą smile.gif

nerealus grožis ir spalvytės taip super suderintos.
o aš norėjau paklausti, kaip čia taip gražiai nusiaurėja ar išplatėja, žiūrint iš kurio galo pradėti. Ačiū jei galėsit pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
Ką tik baigtas megztukas...

user posted image
Atsakyti
Kiek gražių žakardinių megzinių užderėję bigsmile.gif . Žiūriu, kad ne man vienai spalvų užsinorėjo smile.gif.
Ativas - tavo gaubtukas irgi fainas, man dabar visi tokie labai patinka ir reikalingi.

quote=dominika 2,2014 01 04, 20:26]
Restar, aciu uz atsakyma, teks ieskoti kokiu siulu turiu savo "skryneleje", na galejai anksciau pasirodyti, pries pora dienu "drops" baige siulu akcija biggrin.gif ( na , as cia nepiktai).Pasakyk dar ( siuo metu tingiu verstis is anglu kal. blush2.gif )- 2 akys ismezgi (pvz) melynu siulu, tada 2 akys raudonu,poto vel melynu ir t.t, vadinasi siulus "nugaroje " keiti, ar cia kokia nors kitokia mezgimo technika? aciu labai jei atsakysi ir pasidalysi smile.gif
[/quote]

Viskas taip, tik ten po 3 akis. Vienas stulpelis 12 eilių, kitas - 6, trečias - 3. Galima, aišku, ir laisvai fantazuoti, čia taip originalas pataria.

QUOTE(ziogelis2003 @ 2014 01 04, 21:00)
nerealus grožis ir spalvytės taip super suderintos.
o aš norėjau paklausti, kaip čia taip gražiai nusiaurėja ar išplatėja, žiūrint iš kurio galo pradėti. Ačiū jei galėsit pasidalinti  4u.gif

Tas mezginys prasideda nuo apačios, siaurinau aš 3 -ijose vietose, ten tarp stulpelių dar pora eilių lygiuoju mezgimu mezgasi, tai toje vietoje ir mažinau akis.
Atsakyti
Pasigirsu ir as : 4 dienu darbukas smile.gif

user posted image
Atsakyti