Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.29

QUOTE(villyte @ 2014 01 02, 15:28)
Ačiū. Riešinės tokios yra mezgamos su labai plonais virbalais iš labai plonų siūlų, ant kurių yra suveriami karoliukai ir mezgant pagal raštą jie yra įmezgami į mezginį.

oho, aukstas pilotazas 4u.gif o kokiu rastu mezgat, lygtais atrodo kaip blogoji puse
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 02, 15:34)
oho, aukstas pilotazas  4u.gif  o kokiu rastu mezgat, lygtais atrodo kaip blogoji puse
riesines mezgamos ripso rasteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 01 02, 15:51)
riesines mezgamos ripso rasteliu smile.gif

supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Kokios šaunuolės, kiek kalėdinių dovanų primegzta bigsmile.gif . Aš mezgiau dovanas pernai, šiemet nebeliko tam laiko ir jėgų. Viliutės paltas labai įdomus - norėtųsi ir iš priekio pamatyti ax.gif .

O aš tiesiog paspalvinsiu temą, pati dažniausiai mezgu iš "padorių" spalvų, o šitam mezginy išlaisvinau savo vaizduotę ir paslėptą spalvų (ir ryškiai išreikštą - šilumos smile.gif) troškimą smile.gif.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 sausio 2014 - 18:07
Nu jau grazu RESTAR wub.gif ,prasome pasidalinti paslaptimi -is kokiu siulu mezgete, nes matau yra pereinamu spalvu ( na nepulsiu skaiciuoti kiek) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2014 01 02, 18:02)
O aš tiesiog paspalvinsiu temą, pati dažniausiai mezgu iš "padorių" spalvų, o šitam mezginy išlaisvinau savo vaizduotę ir paslėptą spalvų (ir ryškiai išreikštą - šilumos smile.gif) troškimą smile.gif.

Labai gražios spalvos. Va, ir lietuvės moka spalvinti savo gyvenimą thumbup.gif . Labai dailus darbas!
Atsakyti
Kokios šaunuolės, kiek kalėdinių dovanų primegzta bigsmile.gif . Aš mezgiau dovanas pernai, šiemet nebeliko tam laiko ir jėgų. Viliutės paltas labai įdomus - norėtųsi ir iš priekio pamatyti ax.gif .

labia grazu smile.gif spalvos super thumbup.gif
Atsakyti
Restar, labai thumbup.gif reikaliukas, spalvos tai labai gražiai suderintos wub.gif

Nauji metai - nauji darbai smile.gif

Šalis iš Angora siūlų, kuris iškeliaus į Angliją smile.gif

user posted image
Atsakyti

Nepaprastai gražu wub.gif thumbup.gif ir labai padorios spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2014 01 02, 19:02)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ir dar vienas mano darbelis, labai didelis manekenui smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2014 01 03, 12:21)
Ir dar vienas mano darbelis, labai didelis manekenui smile.gif

Dailus darbelis 4u.gif kadangi pati po truputi pradejau pazinti su mezgimo masina, tai dabar ypatingai zaviuosi Jusu taip sklandziai ismegztais tokiais dideliais (ne vaikiskais) rubeliais ir tokia grazia svaria apdaila smile.gif
Atsakyti