Ačiū. Riešinės tokios yra mezgamos su labai plonais virbalais iš labai plonų siūlų, ant kurių yra suveriami karoliukai ir mezgant pagal raštą jie yra įmezgami į mezginį.
Kokios šaunuolės, kiek kalėdinių dovanų primegzta . Aš mezgiau dovanas pernai, šiemet nebeliko tam laiko ir jėgų. Viliutės paltas labai įdomus - norėtųsi ir iš priekio pamatyti .
O aš tiesiog paspalvinsiu temą, pati dažniausiai mezgu iš "padorių" spalvų, o šitam mezginy išlaisvinau savo vaizduotę ir paslėptą spalvų (ir ryškiai išreikštą - šilumos ) troškimą .
O aš tiesiog paspalvinsiu temą, pati dažniausiai mezgu iš "padorių" spalvų, o šitam mezginy išlaisvinau savo vaizduotę ir paslėptą spalvų (ir ryškiai išreikštą - šilumos ) troškimą .
Labai gražios spalvos. Va, ir lietuvės moka spalvinti savo gyvenimą . Labai dailus darbas!
Kokios šaunuolės, kiek kalėdinių dovanų primegzta . Aš mezgiau dovanas pernai, šiemet nebeliko tam laiko ir jėgų. Viliutės paltas labai įdomus - norėtųsi ir iš priekio pamatyti .
Dailus darbelis kadangi pati po truputi pradejau pazinti su mezgimo masina, tai dabar ypatingai zaviuosi Jusu taip sklandziai ismegztais tokiais dideliais (ne vaikiskais) rubeliais ir tokia grazia svaria apdaila