QUOTE(Levereti @ 2016 09 18, 08:40)
Koleges, pagelbekit - noriu keisti vadova - sutarta su abiem - senasis "paleidzia", naujasis "priima", bet yra durni formalumai, kur reikia rasyti MOTYVUOTA prasyma, komisija turi svarstyti ir bla bla...Gal kas susiduret? Koks "motyvas" cia geriausiai suzaistu?
P.S. Netinka rasyti, kad naujasis vadovas geriau isigilines i mano tyrinejama sriti, nes taip nera Keiciu vadova grynai del asmeniniu priezasciu...
P.S. Netinka rasyti, kad naujasis vadovas geriau isigilines i mano tyrinejama sriti, nes taip nera Keiciu vadova grynai del asmeniniu priezasciu...
man tai atrodo niekas be tų dviejų vadovų jums geriau nepagelbės - jeigu visi trys sutarėte, tai jie neatsisakys padėt, manau. jie daugiau tokių dokumentų gali būti matę, nei studentai arba su doktorantūros skyriumi pakalbėti, ar jie turi kokią nors tipinę tokių prašymų formą ar pavyzdį. manau, kad priežastis turi skambėti pakankami formaliai ir glaudžiai (o geriausia, kad ta priežastis ir būtų tikra - na, tik ne buitiškais išsireiškiamais parašyta:)).