ajste, langai labai žemai, tai pagrindinė priežastis, kodėl nenoriu išdėstymo palei langus...
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 09:27)
ar toks gerai?
virtuvė su valgomuoju yra 3
tiesa su aukščiais bėda, nieks nėra parašęs aukščių langų ir lubų, bet lubos lyg 2,7m
ai, aukštis palangės 83cm
virtuvė su valgomuoju yra 3
tiesa su aukščiais bėda, nieks nėra parašęs aukščių langų ir lubų, bet lubos lyg 2,7m
ai, aukštis palangės 83cm
Man asmeniskai sitame plane tos dvi eiles ar baras/pusbaris visiskai nereikalingas, netgi sakyciau nelabai logiskas tokioj nedidelej erdvej
Labai graziai destosi virtuve viena eile kur dedat kriaukle ir dujiine, ir toj nisoj saldytuvas bei ukines spintos pasislepia. Likusi erdve turetu buti skirta kokiam apvaliam ar kitos formos valgomojo stalui su kedem. Kam dar tos salos, uzgriozdinancios maza erdve?
QUOTE(gitulia @ 2013 10 22, 12:37)
Man asmeniskai sitame plane tos dvi eiles ar baras/pusbaris visiskai nereikalingas, netgi sakyciau nelabai logiskas tokioj nedidelej erdvej
Labai graziai destosi virtuve viena eile kur dedat kriaukle ir dujiine, ir toj nisoj saldytuvas bei ukines spintos pasislepia. Likusi erdve turetu buti skirta kokiam apvaliam ar kitos formos valgomojo stalui su kedem. Kam dar tos salos, uzgriozdinancios maza erdve?
todėl, kad stalas bus kitoj erdvėj, na jam spec vieta valgomajame, kad ir nedidliame, bet vistiek
Teka, va kaip aš galvojau - ant greičio sudėliojau
Juodai, nu man patinka dar reik kai kuriuos niuansus pasiaiškint, bet šiaip patinka
Virš kaitlentės ant sienos norėtųsi bent pora spintelių. Dar galvoju, gal tikrai reiktų plautuvę keisti vietomis su kaitlente, nep pagal ergonomikos rekomendacijas, kaitlentė turėtų būti šiek tiek žemiau, o plautuvė aukščiau. Tai galėtumėt lygiuoti kaitlentę su palange, paskui laiptelis ir plautuvės zona. Ar langą dengsit kuom?
QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 12:50)
Virš kaitlentės ant sienos norėtųsi bent pora spintelių. Dar galvoju, gal tikrai reiktų plautuvę keisti vietomis su kaitlente, nep pagal ergonomikos rekomendacijas, kaitlentė turėtų būti šiek tiek žemiau, o plautuvė aukščiau. Tai galėtumėt lygiuoti kaitlentę su palange, paskui laiptelis ir plautuvės zona. Ar langą dengsit kuom?
ta prasme spintelės skirtingo aukščio? ir kaip tai atrodys?
ant lango planuoju greičiausiai romanetės kokias, jei apie tai klausiat
bet tai vis pamirštat, kad jei kaitlentė prie lango, problema su gartraukiu, nebent aišku tą tokį įstrižą, kuris brangus žiauriai
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 12:45)
Juodai, nu man patinka dar reik kai kuriuos niuansus pasiaiškint, bet šiaip patinka
Smagu, kad patinka .
Taip, reikia gerai apgalvoti, kur ką galima padėt, gal ir tą ūkinę iki pat lubų daryt. Čia jau su baldininku tartis apie matmenis ir galimybes, aš tik norėjau pateikti galimą kitokią orientaciną ir išdėstymą .
QUOTE(Ajste @ 2013 10 22, 12:24)
.
Dar kazkas kalbejo apie stalciu gylius. Butu idomu isgirsti Mindijos patirti, ar rado ka sudelioti i tuos mazesniuosius virsutinius stalcius ar visgi rekomenduotu du stalcius kazkur dedant vidini stalciuka?
Dar kazkas kalbejo apie stalciu gylius. Butu idomu isgirsti Mindijos patirti, ar rado ka sudelioti i tuos mazesniuosius virsutinius stalcius ar visgi rekomenduotu du stalcius kazkur dedant vidini stalciuka?
Pas mane is viso 4 stalciai - du gilus (apie 38 cm viduje) ir du negilus (apie 10-15 cm), tai as is pradziu buvau suplanavusi visus gilius, gerai, kad baldininkas paisule is vieno gilaus daryti negilius, nes virsutiniame aisku susidejo stalo irankiai, o po juo visokie samciai, mediniai saukstai, atidarytuvai ir t.t.
Viename dideliame ranksluosteliai, bet manau butu tvarkingiau, jeigu jis butu perskeltas i du, tvarkingiau tekstile susidetu.
Dar viename stalciuje puodai, tai ten gerai kad gilus O dar kitame nelabai sunkus birus produktai, makaronai. Bijau as deti sunkias atsargas (miltus, kruopas, stiklainiukus, sultis i stalciu )...
Vis tik man kazkaip atrodo as i stalciu sekta neisipaisau kol kas - man pirmumas - lentynos
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 12:54)
ta prasme spintelės skirtingo aukščio? ir kaip tai atrodys?
atrodys mandriai - kaip specialiai taip daryta tik aišku gražu būtų, kad tą laiptelį stalviršio plokšte ir išpildytų... jei tai įmanoma
tik vat romanetės šalia kaitlentės tai nelabai ... t.y. kaitlentė šalia jų . Tada reiks daryt laiptelį pre palangės... o langas kaip darinėsis?
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 12:54)
bet tai vis pamirštat, kad jei kaitlentė prie lango, problema su gartraukiu, nebent aišku tą tokį įstrižą, kuris brangus žiauriai
nepamirštu, nea... reikia dar pagalvot, kaip su tuo gartraukiu... neseniai kažkuri rodė iš stalviršio ištrukiamą gartraukį savo virtuvėj...
Papildyta:
QUOTE(Smilla @ 2013 10 22, 12:55)
Bijau as deti sunkias atsargas (miltus, kruopas, stiklainiukus, sultis i stalciu )...
Vis tik man kazkaip atrodo as i stalciu sekta neisipaisau kol kas - man pirmumas - lentynos
Nu čia dabar , ko dabar bijot? Stalčius tikrai išlaikys visokias kruopas/miltus ir visa kita ką surašėt - garantuoju Panandykit, pamatysit, kaip patogu
QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 12:58)
atrodys mandriai - kaip specialiai taip daryta tik aišku gražu būtų, kad tą laiptelį stalviršio plokšte ir išpildytų... jei tai įmanoma
tik vat romanetės šalia kaitlentės tai nelabai ... t.y. kaitlentė šalia jų . Tada reiks daryt laiptelį pre palangės... o langas kaip darinėsis?
nepamirštu, nea... reikia dar pagalvot, kaip su tuo gartraukiu... neseniai kažkuri rodė iš stalviršio ištrukiamą gartraukį savo virtuvėj...
nu kažkaip manęs tie laipteliai visgi nevilioja gerai ir taip. o kuo blogai kriauklė šalia lango? juk gerai visai.
nu jo, variantas aišku tas ištraukiamas, kaži kokia jo kaina, nes tokio kažkaip neužmačiau niekur
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 13:03)
nu kažkaip manęs tie laipteliai visgi nevilioja gerai ir taip. o kuo blogai kriauklė šalia lango? juk gerai visai.
gerai gerai ta plautuvė ten, tik jos jau nenuleisit iki palangės lygio - bus per žemai. Beje, koks Jūsų ūgis? Tada, jei iki pat lango daryt, reiks prie palangės laiptelio...