Jei prie lango tai galima nedarant spinteles kabinti kazkoki panasu gartrauki:
Kaip paslepti ortakio vamzdi nezinau, tik spintele kabint daugiau variantu nesugalvoju, gal dar kasnors pasiulys kazka
O jei saloj tai gartraukis vistiek reikalingas, o kaip tada jo anga privesit prie salos? Ir kaina jo kogero didesne jau butu
QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 09:57)
Kodėl prarandat? Nieko neprarandat, tik gal kitaip orientuoti reikėtų. Dėl to ir prašau, kad įdėtumėt patalpos planą, kad matytųsi visa erdvė ir žinotumėm, ką iš jos galima išspausti
taigi patalpos planas ir matosi
Papildyta:
Murmur, tokie gartraukiai labai brangūs, jau žiūrinėjau... o šiapi tai aš manau, kad galima į sieną gi kažkaip tą gartraukį įpaišyt. vistiek jei jau daug ką griausim, taisysim, tai gal ir sieną galės prakrapštyt ir tą gartraukį perkelt. reiks dar su vyru pasitart dėl šio dalyko. o kad saloj reiks gartraukio nepagalvojau gerai, kad visgi jūs esat
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 09:59)
taigi patalpos planas ir matosi
O ten kur siena A - tai taip ir bus? Siena? O kur durys?
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 10:05)
siena A, tai ne siena, tai kambarys-vagomasis, tai tuščia iš ten bus įėjimas į virtuvę
Tai vat aš ir norėjau, kad VISOS patalpos planą pateiktumėt, kad matytųsi kur tas valgomasis . Ta prasme - virtuvės-kambario/valgomojo planą su visais langais Ir durim Ir aukščiais - patalpos, durų, langų, iki langų ...
QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 10:18)
Tai vat aš ir norėjau, kad VISOS patalpos planą pateiktumėt, kad matytųsi kur tas valgomasis . Ta prasme - virtuvės-kambario/valgomojo planą su visais langais Ir durim Ir aukščiais - patalpos, durų, langų, iki langų ...
ar toks gerai?
virtuvė su valgomuoju yra 3
tiesa su aukščiais bėda, nieks nėra parašęs aukščių langų ir lubų, bet lubos lyg 2,7m
ai, aukštis palangės 83cm
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 10:27)
ar toks gerai?
QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 10:37)
bet sakau, tas sienas virtuvėj iš dešinės (kur ūkinę planuoju) galima šiek tiek dar pastumdyt, nedaug
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 10:40)
bet sakau, tas sienas virtuvėj iš dešinės (kur ūkinę planuoju) galima šiek tiek dar pastumdyt, nedaug
O ta siena, kur paslėptų ūkinę spintą - 730mm - ar paliekama, ar galėtumėt išgriauti?
QUOTE(Juodai @ 2013 10 22, 10:43)
O ta siena, kur paslėptų ūkinę spintą - 730mm - ar paliekama, ar galėtumėt išgriauti?
ta maža sienelė? ji ten kaip uždengimas labiau, tai galima iš esmės ir nuimt, bet ten iškart durys į koridorių, labai ten ko pristatyt negalima (koridorius skaičius 1)
Teka,
man asmeniskai nepatinka dvieilis isplanavimas jusu virtuveje O dar jei ta sala atitraukta nuo lango isvis nekas. Juk ir praejimas i virtuve lieka siaurokas Ir apskritai atrodo maziau erdves, nes ja "suvalgo" spinteles. Jei daroma L forma, spinteles palei sienas ir patalpos vidurys lieka laisvas sukiotis net keletui asmenu Jei jau daryt dviem eilem, daryciau viena eile palei langus, kita (ukiniu spintu) nisoj. Tada velgi liktu tuscias centras Tarp langu kabintumet gartrauki ir galetumet isejima vamzdziams iskirst toj sienoj.
Dar kazkas kalbejo apie stalciu gylius. Butu idomu isgirsti Mindijos patirti, ar rado ka sudelioti i tuos mazesniuosius virsutinius stalcius ar visgi rekomenduotu du stalcius kazkur dedant vidini stalciuka?
man asmeniskai nepatinka dvieilis isplanavimas jusu virtuveje O dar jei ta sala atitraukta nuo lango isvis nekas. Juk ir praejimas i virtuve lieka siaurokas Ir apskritai atrodo maziau erdves, nes ja "suvalgo" spinteles. Jei daroma L forma, spinteles palei sienas ir patalpos vidurys lieka laisvas sukiotis net keletui asmenu Jei jau daryt dviem eilem, daryciau viena eile palei langus, kita (ukiniu spintu) nisoj. Tada velgi liktu tuscias centras Tarp langu kabintumet gartrauki ir galetumet isejima vamzdziams iskirst toj sienoj.
Dar kazkas kalbejo apie stalciu gylius. Butu idomu isgirsti Mindijos patirti, ar rado ka sudelioti i tuos mazesniuosius virsutinius stalcius ar visgi rekomenduotu du stalcius kazkur dedant vidini stalciuka?