Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 09, 14:49)
O aš pagaliau radau kaip isikelti ant diskopto  4u.gif  spaudi spauzdinti sukuria vaizda tau spauzdinimo tada jau eina su desinius pelės klavisu issisaugoti ant darbalaukio....pagaliau karsta.gif

nu va ir greitesnis būdas, prašau biggrin.gif
Atsakyti
Teka, nemaza tavo virtuve atrodo, jauciu panasiai kaip ir pas mane, tai dauguma panasia kaina ir skaiciavo doh.gif aisku,kai ko teko atsisakyti, nes biski per daug pasirode biggrin.gif
O as virtuve jau uzsakiau, nebesuku galvos, teks kraustytis i drabuzines tema biggrin.gif

Tiesa, dar klausimas ar darot kokias lentyneles po kriaukle kempinem? Kokias?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 11 09, 18:03)
Teka, nemaza tavo virtuve atrodo, jauciu panasiai kaip ir pas mane, tai dauguma panasia kaina ir skaiciavo doh.gif aisku,kai ko teko atsisakyti, nes biski per daug pasirode  biggrin.gif
O as virtuve jau uzsakiau, nebesuku galvos, teks kraustytis i drabuzines tema biggrin.gif

Tiesa, dar klausimas ar darot kokias lentyneles po kriaukle kempinem? Kokias?

blyn blyn, aš galvoju tą didelę spintą daryt viduje su stelažais, na ne virtuvines plokščių lentynas daryt ir pan, iš virtuvininkų tik durų prašysiu, gal bus pigiau. nu kosmosas kosmosas gaunas.

man reik ir į drabužinių ir kitas temas, bet nežinau, kaip spėt. o bute bute doh.gif siaubo filmas. toks stovis, kad atrodo pabaigos nebus doh.gif verysad.gif siaubas kiek daug dar reik, praktiškai statomės namą galima sakyt sad.gif

lentynėlę ar stalčiuką kokį tai galvoju daryt po kriauklę, mane nervina, kai visokios kempinėlės ir pan aplink kriauklę
Atsakyti
nu va dabar spalvotai padeliojau biggrin.gif nelabai man patinka kriaukle toje sienoje bet..... kai bus indaplove gal nebus bardakyno g.gif

user posted image

ir klausimas uztenka is vienos puses 30 cm prie kaitlentes? nes jei saldytuva idedu i rema (na paruosiu taip sakant montavimui vieta) tai salia orkaite ir lieka nedaug to stalvirsio. g.gif reik ir man ikejoj pasideliot. kad aiskiau butu nes dabar tai.....

Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 11 09, 18:53)
nu va dabar spalvotai padeliojau biggrin.gif nelabai man patinka kriaukle toje sienoje bet..... kai bus indaplove gal nebus bardakyno g.gif

ir klausimas uztenka is vienos puses 30 cm prie kaitlentes? nes jei saldytuva idedu i rema (na paruosiu taip sakant montavimui vieta) tai salia orkaite ir lieka nedaug to stalvirsio. g.gif reik ir man ikejoj pasideliot. kad aiskiau butu nes dabar tai.....

Pas mus labai panašus išplanavimas virtuvės+svetainės, tik virtuvė kiek ilgesnė. Ką planuojate daryti likusiame laisvame virtuvė plote: bus stalas ar laisva erdė? Ar iš svetainės pusės virtuvė liks atvira? Kaip suprantu, židinys yra "ant praėjimo" ir matysis tik nuo valgomojo stalo?

Mums pasiūlytas toks variantas:
user posted image

Man norisi, kad kriauklė būtų toliau nuo kaitlentės, be mūsų atveju sunku kažką sugalvoti, nes reikia atrasti vietos dviduriam šaldyuvui smile.gif

Dar deliojuosi kitus variantus
user posted image

Šitas sunkiau įgyvndamas...
user posted image

Gal turite patarimų dėl patogesnio mūsų virtuvės išplanavimo? Norisi, kad virtuvė būtų dalinai uždara, galbūt montuotume stumdomą pertvarą. Tas pusbris nėra būtinas, tačiau man patinka ki dalis stalviršio yra iš masyvo,tik daliau apipjauto nei čia user posted image
Papildyta:
Freke, siūlau dar pasižiūrėti, kaip čia įrengta virtuvė:

user posted image
Atsakyti
vat nezinau... pradzioj galvojau atskirti virtuve. bet nezinau. bandysiu pratintis ta atvira erdve. pvz kaip pas jus negaliu daryt baro, nes bus prie zidinio. koks jis bus dar neapsisprende. pradzioje gali but kad krosnele pasijungsim. tai ta vieta noriu palikt atvira. o toliau nezinau. stalas stoves kazkur toje laisvoje erdveje. panasiai kaip architekto plane bet arciau pacios virtuves.
user posted image

pvz paskutiniam man nepatinka kriaukle, nes ji labai akcentuosis nuo iejimo ir saliono.
(nors vyras svaigsta apie kriaukle prie lango) o apatiniu spinteliu noriu per visa ta didziaja siena. na iki kampiniu langu. doh.gif kai pagalvoju kol kas man reik tik komunikaciju o ne virtuves. bet kas bus veliau jei dabar negaliu susivokti doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 10 lapkričio 2013 - 01:55
VIRTUVE

na dar karteli kartoju nuoroda i ikea planeli ax.gif , tikiuosi Gustuko plano nerodys

hihihi.gif

user posted image

na man cia niekas nepatinka- galvoju gal reiktu sala padaryti- bet sala turetu buti neplati be kriaukles ir be plautuves g.gif
Atsakyti
Freke, o negalvojot apie U formos virtuvę, kad šaldytuvas nebūtų kaip spuogas prie tos trečios sienos? Arba dviejų eilių virtuvę - viena eilė prie toliausios sienos nuo svetainės, kita prasideda už ~1,3m šaldytuvu prie sienos (prie tos, kur iš pradžių kaip spuogą statėte)?
Kažkaip va taip:
user posted image

Papildyta:
Muxius, nuoroda visties planerio pradžią atidaro. O kad pakomentuot Jūsų įkeltą planelį, būtų gerai matyti VISOS patalpos planą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 10, 15:35)

Muxius, nuoroda visties planerio pradžią atidaro. O kad pakomentuot Jūsų įkeltą planelį, būtų gerai matyti VISOS patalpos planą  mirksiukas.gif

doh.gif jetau jetau- turbut kaip rusai sako "ne siudba" man parodyti ta nelemta virtuve. Bet nera to blogo kas neiseitu i gera. Sugalvojau nauja planeli- ir kol kas jis man laaaaabai patinka rolleyes.gif
Aisku cia neisejo taip sudelioti. Bet esme mazdaug tokia
user posted image
user posted image
ties ta dalim kur pusiasalis, nuo grindu iki lubu - padarysiu lentyna atvira siaura- bus taurem pakabinti, butelaiciam su laipsniais pademonstruoti ir uzdarys siek tiek kriaukle nuo svetaines- bet neuzstos sviesos- ka manot?
visaip galvojau kad issiversiu viena su savo skoniu ir norais- bet galu gale pasikvieciau dizainere konsultacijai unsure.gif , nes jauciu kad kai pripjausiu grybo tai is mano skandinavisko interjero pataps "lietuvisku zoses euro "

Atsakyti
Muxius, aš ir pradedu galvot, kad be dizainerių neišsiversiu unsure.gif

blyn kaip pakibinėja ikea, negaliu nieko daryt jau antrą dieną doh.gif
Papildyta:
Žiūrėkit, o jei toks išdėstymas? Tas spinteles jei atitraukčiau nuo ūkinės spintos, gal visai geriau, kaip manot? Man rodos ir atstumai normaliai
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 10, 17:20)
Žiūrėkit, o jei toks išdėstymas? Tas spinteles jei atitraukčiau nuo ūkinės spintos, gal visai geriau, kaip manot? Man rodos ir atstumai normaliai

g.gif o tos spinteles tai cia prie lango ar atseit sala ? nes tas tarpas kaip suprantu tarp lango 48,1 cm tai cia kodel ?
Atsakyti
Sveiki,atejau prasyti patarimu smile.gif turiu nelabai didele virtuve ir noriu kuo geriau susiplanuoti kur kas turi stoveti ir noriu kuo daugiau turetu darbastalio.

ikeliu sioki toki planeli,kad butu aiskiau kas ir kaip.
user posted image

su trumpaja siena kaip ir viskas aisku,spinta bus auksta,iki pat lubu,joje saldytuvas ir mikrobange su orkaite.Bet su ilgaja siena sunkiau doh.gif sienos ilgio skaiciukai labai negeri biggrin.gif zinau,kad pastatomu spinteliu noriu tik su stalciais,spinteles po 80 cm,o i likusi tarpa nusprendziau deti 2 kargo krepsius.kriaukle bus kaireje,jos jau niekur kelti negalima (ten vamzdynas).o ka daryti su kaitlente? g.gif kurioje vietoje ja deti?kur butu patogiau,arciau kriaukles ar toliau nuo jos? g.gif
user posted image

dar niekaip nesugalvoju kokio plocio daryti pakabinamas spinteles doh.gif noriu,kad apatiniu spinteliu linijos sutaptu su virsutinemis.noriu,kad butu beveik iki lubu ir kad atsidarytu va taip
user posted image

dar klausima turiu del paciu stalciu,daryti po du ar po tris? g.gif kazkaip atrodo,kad po tris butu geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyčiukas@: 10 lapkričio 2013 - 18:24