QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 08, 15:26)
Mano būsima virtuvė atitinka maždaug tokį išdėstymą
Interjeras skandinaviškas/vintažinis.
Grindų plytelių nesižytu pirkti, kol neapsisprendžiau su fasadais. Sienos baltos.
Help
Interjeras skandinaviškas/vintažinis.
Grindų plytelių nesižytu pirkti, kol neapsisprendžiau su fasadais. Sienos baltos.
Help
mmm- grazus pavyzdelis
as ir planuoju skandinavisko stiliaus virtuve su svetaine- bet o taciau irgi siaubingai blaskausi - atrodo gi viskas paprasta, o gaunasi kad "teoriskai arklys-praktiskai nepaeina"
QUOTE(murmur @ 2013 11 08, 20:49)
Siunciau siunciau uzklausimus ir gavau atsakymu pora pagaliau. Bet skaiciai tie patys 11000-12000lt.
eina naaaaa
as ikejoj susimeciau spinteles , tai man primete apie 6000 lt su mediniu stalvirsiu. Emiau nuo dusios visus pritraukejus, pristumejus ir vien stalcius ir fasadus brangesnius, bet pas mane ir nera pakabinamu spinteliu.
gal kas turite ikejinius virtuvinius- kaip kokybe????
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 09, 11:39)
Tikriausiai jau cia milijona kartu kalbėta bet vistiek paklausiu gal kas nepatinges parašys...Kokias spinteles su stalciais ar kai jūs renkatės prie orkaitės....Kokiu nedetumet salia jos po ja? Labai nebenoriu kliurku prisidaryti... Nors iki irengimo dar toli gal tik kita meta bet noriu kaip juodai sako geriau anksciau uzklausti negu po visko nervotis
Dar galvoju ar netrodys nykiai tušcios sienos vienas gartraukis kaip sasas koks kabės..
Dar galvoju ar netrodys nykiai tušcios sienos vienas gartraukis kaip sasas koks kabės..
pati neturiu orkaites auksciau, bet kas turi man patare po orkaite daryti stalcius ir salia carga. Dabar turiu salia orkaites carga- tai man labai liuks- ten aliejus, padazai ir prieskoniai. O po orkaite turiu siaura lentyna skardoms ir keptuvei- tai labai nepatogu- geriau butu istraukiamas stalcius.
NA ir ANTRAS DUBLIS- imetu virtuves planeli- kazkas nepatinka, o kas nesuprantu. Prie sienos A virtuve, sienoje durys tai iejimas i 9m2 sandeliuka- ten ir saldiklis ir lentynos ir visi rakandai antro butinumo.
Virtuve
planas na cia plikas planas- vandentiekis prie sienos A po kaireje esanciu langu- bet MB sake galima pastumti kazkiek, nors grindys jau islietos, tai tik +- po 1m.