Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 08, 15:26)
Mano būsima virtuvė atitinka maždaug tokį išdėstymą
Interjeras skandinaviškas/vintažinis.
Grindų plytelių nesižytu pirkti, kol neapsisprendžiau su fasadais. Sienos baltos.

Help  biggrin.gif

mmm- grazus pavyzdelis rolleyes.gif
as ir planuoju skandinavisko stiliaus virtuve su svetaine- bet o taciau irgi siaubingai blaskausi - atrodo gi viskas paprasta, o gaunasi kad "teoriskai arklys-praktiskai nepaeina" doh.gif

QUOTE(murmur @ 2013 11 08, 20:49)
Siunciau siunciau uzklausimus ir gavau atsakymu pora pagaliau. Bet skaiciai tie patys 11000-12000lt.

blink.gif blink.gif
eina naaaaa
as ikejoj susimeciau spinteles , tai man primete apie 6000 lt su mediniu stalvirsiu. Emiau nuo dusios visus pritraukejus, pristumejus ir vien stalcius ir fasadus brangesnius, bet pas mane ir nera pakabinamu spinteliu.
gal kas turite ikejinius virtuvinius- kaip kokybe????
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 09, 11:39)
Tikriausiai jau cia milijona kartu kalbėta bet vistiek paklausiu gal kas nepatinges parašys...Kokias spinteles su stalciais ar kai jūs renkatės prie orkaitės....Kokiu nedetumet salia jos po ja? Labai nebenoriu kliurku prisidaryti... smile.gif Nors iki irengimo dar toli gal tik kita meta bet noriu kaip juodai sako geriau anksciau uzklausti negu po visko nervotis ax.gif
Dar galvoju ar netrodys nykiai tušcios sienos vienas gartraukis kaip sasas koks kabės..

pati neturiu orkaites auksciau, bet kas turi man patare po orkaite daryti stalcius ir salia carga. Dabar turiu salia orkaites carga- tai man labai liuks- ten aliejus, padazai ir prieskoniai. O po orkaite turiu siaura lentyna skardoms ir keptuvei- tai labai nepatogu- geriau butu istraukiamas stalcius.

NA ir ANTRAS DUBLIS- imetu virtuves planeli- kazkas nepatinka, o kas nesuprantu. Prie sienos A virtuve, sienoje durys tai iejimas i 9m2 sandeliuka- ten ir saldiklis ir lentynos ir visi rakandai antro butinumo.
Virtuve
planas na cia plikas planas- vandentiekis prie sienos A po kaireje esanciu langu- bet MB sake galima pastumti kazkiek, nors grindys jau islietos, tai tik +- po 1m.
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 09, 12:21)
NA ir ANTRAS DUBLIS- imetu virtuves planeli- kazkas nepatinka, o kas nesuprantu.
Virtuve
planas

Kažkodėl man atidaro Gustukas000 virtuvę unsure.gif
Atsakyti
virtuve

o dabar ?
Atsakyti
planerio pradzia smile.gif

o mano virtuve kaip? labai i lankas? g.gif ax.gif
Atsakyti
man šią virtuvę ikea paskaičiavo virš 15000Lt blink.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Muxius @ 2013 11 09, 12:53)

man tai nieko neatidaro
Papildyta:
beje, gal žinot ar esat matę, kaip atrodo stalviršio nužeminimas ties palange pvz. man pora įmonių pasiūlė, kad galima padaryt stalviršio nužeminimą, kadangi palangė žemokai. ale galvoju, kaip tai atrodys...
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 11 09, 14:12)
planerio pradzia smile.gif

o mano virtuve kaip? labai i lankas? g.gif  ax.gif

truputi nesupratau su saldytuvu kas bus. Pagal languota planeli kazkaip jis pasimetes, o pagal suplanuota virtuve irgi kazkoks tarpas gaunasi tarp aukstos spintos ir saldytuvo g.gif Dar gartraukis virs elektrines plyteles gali buti lygiai su spintelem- pas mane net virs dujines padaryta lygiai su visom- vientisiau atrodo. siaip as menka patareja- man paciai pagalbos reikia biggrin.gif biggrin.gif Ir dar tos kampines lentyneles man nelabai ax.gif kvepia tokiu potarybiniu prieskoniu - bet neisizeisk- cia tik man . As nieko pries del lentynu, bet ne tokiu ir ne prie tokio planavimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 11 09, 14:19)
man šią virtuvę ikea paskaičiavo virš 15000Lt blink.gif

user posted image
Papildyta:

man tai nieko neatidaro
Papildyta:
beje, gal žinot ar esat matę, kaip atrodo stalviršio nužeminimas ties palange pvz. man pora įmonių pasiūlė, kad galima padaryt stalviršio nužeminimą, kadangi palangė žemokai. ale galvoju, kaip tai atrodys...

del ikejos kainos- tai jauciu orkaite, ir visa kita technika labai brangu- vien turbut kranas su kriaukle gerokai virs 1000lt kainuoja -paziurek mirksiukas.gif
pas mane su palangem ta pati problema- jos zemiau nei turetu- senos statybos namas. Ir vaizduotej turiu plana kaip tai atrodytu, bet galvoju kad nieko tokio jei ir spinteles aukstesnes bus- gelem ir prieskoniam pats tas uz tu spinteliu butu, palanges placios g.gif
Papildyta:
lentynos prie gartraukio
va kuri mergina klause del vieniso gartraukio- ideja.
Man tas puslapis isvis nerealus- atidarau ir alpstu alpstu alpstu............. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muxius: 09 lapkričio 2013 - 13:28
Nu be buitnės vistiek virš 10000Lt doh.gif siaubas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 09, 13:10)
gartraukis pas mane irgi vienišas  nusimato, tai aš galvoju, kad jam taip liūdna nebūtų, padaryt lentynėlę/-les smile.gif

Vat ir man visai gražiai žiurisi gartraukis su lentynelę bigsmile.gif Bet tas kampas man tarp langu man visiskai nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 09, 13:33)
truputi nesupratau su saldytuvu kas bus. Pagal languota planeli kazkaip jis pasimetes, o pagal suplanuota virtuve irgi kazkoks tarpas gaunasi tarp aukstos spintos ir saldytuvo  g.gif  Dar gartraukis virs elektrines plyteles gali buti lygiai su spintelem- pas mane net virs dujines padaryta lygiai su visom- vientisiau atrodo. siaip as menka patareja- man paciai pagalbos reikia  biggrin.gif  biggrin.gif  Ir dar tos kampines lentyneles man nelabai  ax.gif  kvepia tokiu potarybiniu prieskoniu - bet neisizeisk- cia tik man . As nieko pries del lentynu, bet ne tokiu ir ne prie tokio planavimo  4u.gif

viskas gerai 4u.gif biggrin.gif tame ir esme kad imeciau ir visa plana. ten labai neisipiesia zidinys.... na jo vieta. cia va vienas is minusu kai perki jau pradetas statybas..... nes prie zidinio saldytuvo nestatysi.... tai jis ir lieka toks kaip spuogas nezinia kur padetas doh.gif ( kol kas geras tas kuri naudojam ir ganetinai naujas... naujo pirktis nesinori, tai nebent ideti ji i spintele su tendensija kazkada montuojama pasidaryt) spinteliu kitokiu tiesiog neradau biggrin.gif mano vizija pasleptas gartraukis smile.gif tai koki dave toks. cia siaip del pacios ergonomikos ir t.t. nes pas mane ner dar kur ka deliot. vietoj grindu zvyras. todel ir piesiu tik siaip, kad bent zinot ko noriu ir ar tinkama. kad issivedziot komunikacijas. vandeni kanalizacija elektra ir t.t. ten tik pirmine ideja pateikta kad bent isivazduoti kad kur ir kaip. o stilistika centravimai lygiavimai jau bus turbut pavasari jei ne vasara ax.gif

o palange pazeminta pas draugus yra. labai fainai ten prisesti snekuciuojantis. bet labai nukencia darbastalio trukumas. na idomiai ten pas juos padaryta. sau nenoreciau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 09 lapkričio 2013 - 13:46
QUOTE(Juodai @ 2013 11 09, 14:30)
Kažkodėl man atidaro Gustukas000 virtuvę  unsure.gif

lotuliukas.gif Aga ir aš dabar žiuriu kad cia mano virtuvė blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Muxius @ 2013 11 09, 15:33)
Ir dar tos contemporary-kitchen-denver]lentynos prie gartraukio[/url]
va kuri mergina klause del vieniso gartraukio- ideja.
Man tas puslapis isvis nerealus- atidarau ir alpstu alpstu alpstu............. biggrin.gif

Jo tas puslapiukas labai labai wub.gif Tiek daug lentynu nenoriu bet viena pats tas...nes labai jau ta siena apsikrauna man.
Papildyta:
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 09, 15:52)
lotuliukas.gif  Aga ir aš dabar žiuriu kad cia mano virtuvė  blink.gif
Papildyta:
Jo tas puslapiukas labai labai wub.gif  Tiek daug lentynu nenoriu bet viena pats tas...nes labai jau ta siena apsikrauna man.

Teka man taip pat 12000 Ikea skaiciuoja ir cia be orkaitės dar... bigsmile.gif Na bet didelė ta mano virtuvė sakyčiau...Apie kainas dar nesigilinau toli dar...
Kaip tu nuotrauka taip iskelei iss ikea norėjau MB nusiusti paziureti nesigauna man blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustukas000: 09 lapkričio 2013 - 14:00
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 09, 14:00)
Kaip tu nuotrauka taip iskelei iss ikea norėjau MB nusiusti paziureti nesigauna man blush2.gif

kai stovi ten, kur matai tą virtuvę, kurią nori rodyt, spaudi ctrl+printscreen tada atsidarai paint programą, darai naujas, ctrl+v ir įsikelia visas psl su tavo virtuve, pasižymi, ką nori rodyt, darai crop ir saugai. tada eini į radikal.ru (aš ten, kitos kitur) keli fotkę, tada keli į sm.
kelias iiiilgas, bet kito nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 09 lapkričio 2013 - 14:04
QUOTE(Teka @ 2013 11 09, 16:03)
kai stovi ten, kur matai tą virtuvę, kurią nori rodyt, spaudi ctrl+printscreen tada atsidarai paint programą, darai naujas, ctrl+v ir įsikelia visas psl su tavo virtuve, pasižymi, ką nori rodyt, darai crop ir saugai. tada eini į radikal.ru (aš ten, kitos kitur) keli fotkę, tada keli į sm.
kelias iiiilgas, bet kito nežinau biggrin.gif

O aš pagaliau radau kaip isikelti ant diskopto 4u.gif spaudi spauzdinti sukuria vaizda tau spauzdinimo tada jau eina su desinius pelės klavisu issisaugoti ant darbalaukio....pagaliau karsta.gif
Atsakyti