[quote=Juodai,2013 11 08, 16:56]
Viskas man čia pas Jus tvarkoj, tik ta plautuvė... . Bet tikrai ne kritinis variantas
Zinokit nuejau siandiena i nama jis dar ten ne gyvenamas stovejau ir ziurejau nu vistiek man kaskaip dujine prie pat išejimo...Nu bet ka dabar darysi yra kaip yra Mb sake psio nieko nebekeisim...gal po 10 metu
Va o dar kaip galvojau jeigu ties gartraukiu tokia lentynele itraukti kaip prieskoniams kaip kampasideti ..? kad jis nebutu toks nuobodus nes daugiau pakabinu spintuciu nebus tušciame kampe stovės pietu stalas nes i svetaine nelabai jis telpa...Tik reikalui esant tempsi ji tenai.
Vat ir dabar reikia dar spintuciu isdestyma protinga pasidaryti nes padeliota cia dabar belekas
nelabai kas matos.... reik gal su flamasteriu is vaiko atemus piesti
na viena siena 2900 kita 3500 languotam daug maz kaip isivaizduoju savo virtuve.
o cia buvo vizija jau papiesta, bet cia dar masciau atskirti virtuve nuo saliono ir pabandyt ikist saldytuva. bet kol kas atsisakem tos minties. ale kampas bent isivaizdavimui bus. virsuj spinteles iki lango o apatines per visa siena. tai kriaukel ne kampe bet ciut pasitraukus i ta ilgaja siena. saldytuvas kaip spuogas lieka prie lango, prie trecios sienos... bet langas daug didesnis nei tas mazasis ( jis bus dvigubas) siandien gal pasimatuosiu ir stalo nebus sitoje vietoje. saldytuvas bus kazkur kur stalo pabaiga. tam languotam papiesiau kiek prisimenu langus. bet irgi nesu garantuota metrinis ar tik 70 cm. ir spinteles apacioj turbut tik kampine bus. visur kitur stalciai.
o cia visa patapta nr 3
na viena siena 2900 kita 3500 languotam daug maz kaip isivaizduoju savo virtuve.
o cia buvo vizija jau papiesta, bet cia dar masciau atskirti virtuve nuo saliono ir pabandyt ikist saldytuva. bet kol kas atsisakem tos minties. ale kampas bent isivaizdavimui bus. virsuj spinteles iki lango o apatines per visa siena. tai kriaukel ne kampe bet ciut pasitraukus i ta ilgaja siena. saldytuvas kaip spuogas lieka prie lango, prie trecios sienos... bet langas daug didesnis nei tas mazasis ( jis bus dvigubas) siandien gal pasimatuosiu ir stalo nebus sitoje vietoje. saldytuvas bus kazkur kur stalo pabaiga. tam languotam papiesiau kiek prisimenu langus. bet irgi nesu garantuota metrinis ar tik 70 cm. ir spinteles apacioj turbut tik kampine bus. visur kitur stalciai.
o cia visa patapta nr 3
Siunciau siunciau uzklausimus ir gavau atsakymu pora pagaliau. Bet skaiciai tie patys 11000-12000lt. Nesuprantu ko tokio brangaus as ten noriu, virtuve 4 metru, pakabinamos spinteles trys tik, stalvirsi paprasta prasiau skaiciuot. Liksiu turbut su sena virtuve jei tokios kainos
QUOTE(murmur @ 2013 11 08, 20:49)
S Bet skaiciai tie patys 11000-12000lt.
Nu tikrai kažkoks kosmosas . Kokius fasadus skaičiavo?
QUOTE(Juodai @ 2013 11 08, 20:10)
Nu tikrai kažkoks kosmosas . Kokius fasadus skaičiavo?
Dazyta MDF su filingais. Prasiau kad dar su blizgia plokste parasytu kaina tai sake 1000lt pigiau butu.
QUOTE(cold play @ 2013 11 08, 19:15)
Jeigu dar reikia tai article search apačioje suveskite tokį tekstą base unit for built under oven. Arba tiesiog pasirinkite 60 cm spinteles, o ten žemiau bus spintelė su tokiu aprašymu. Arba iškart matysit spintelė vientisa su apatiniu nedideliu stalčiumi.
QUOTE(murmur @ 2013 11 08, 21:45)
Dazyta MDF su filingais. Prasiau kad dar su blizgia plokste parasytu kaina tai sake 1000lt pigiau butu.
Vistiek brangiai... Mano virtuvė 4,2+2,3 m tai panašia kaina paskaičiavo MDF ir net masyvą. Sako, kad MDF nuo masyvo savo kaina nedaug skiriasi. Teisybę pasakius, man kainas davė be stalviršio, nes taip prašiau. Bet kiek plokštės 4m stalviršis kainuoja - apie 150Lt...
QUOTE(JiElė @ 2013 11 08, 15:30)
Skaitinėjau temą ir užkliuvo už akių Jūsų Čiunia planelis
Jeigu mėgstate gaminti su vyru drauge vienu metu, tai mano akimis žiūrint pas Jus per daug baldų vienoj vietoj, virtuvė užsisuka ratu, tai Jūs stumdysitės užpakaliais kai gaminsit. tarpas tarp spintelių gaunasi 1,1m o tai tikrai mažai dviem. Ir kiek liks vietos kai pvz darinėsit dureles, orkaitę ar stalčius? Bus ankšta. Ir labai daug išsikiša iš už sienos į svetainės pusę, siūlyčiau susiaurini. Ir man nepatinka šaldytuvas kurio siena matysis iš svetainės pusės. Jei nereikia rištis prie elektros ar santechnikos kaip yra, tai aš siūlyčiau šiek tiek kitokį išdėstymą. Šaldytuvą dėčiau prie įėjimo, po to stalčiai, orkaitė, kampinė spintelė, plautuvės spintelė, indaplovė jjei reikia ir užsukimas tipo pusbaris, po kuriuo gali būti mažesnio gylio stalčiai arba spintelės, tuomet mažiau išsikiš į svetainę. Jei pamokintumėt kaip įkelti paveikslėlį, galėčiau įkelti tai ką aš matau Jums tada įvertintumėt patinka tai ar ne
Jeigu mėgstate gaminti su vyru drauge vienu metu, tai mano akimis žiūrint pas Jus per daug baldų vienoj vietoj, virtuvė užsisuka ratu, tai Jūs stumdysitės užpakaliais kai gaminsit. tarpas tarp spintelių gaunasi 1,1m o tai tikrai mažai dviem. Ir kiek liks vietos kai pvz darinėsit dureles, orkaitę ar stalčius? Bus ankšta. Ir labai daug išsikiša iš už sienos į svetainės pusę, siūlyčiau susiaurini. Ir man nepatinka šaldytuvas kurio siena matysis iš svetainės pusės. Jei nereikia rištis prie elektros ar santechnikos kaip yra, tai aš siūlyčiau šiek tiek kitokį išdėstymą. Šaldytuvą dėčiau prie įėjimo, po to stalčiai, orkaitė, kampinė spintelė, plautuvės spintelė, indaplovė jjei reikia ir užsukimas tipo pusbaris, po kuriuo gali būti mažesnio gylio stalčiai arba spintelės, tuomet mažiau išsikiš į svetainę. Jei pamokintumėt kaip įkelti paveikslėlį, galėčiau įkelti tai ką aš matau Jums tada įvertintumėt patinka tai ar ne
Musu svetaine su virtuve apie 44 kv m, gal nieko tas isikimas i svetaine....
Kriaukle bus kampine, o elektra dar galima kilnoti. Saldytuvas bus spintelej, nesimtys saldytuvo nuo svetaines puses. Pagal virtuves ta zymuji trikampi, turi buti saldytuvas, kriaukle, tada orkaite. O jei mes desim saldytuva prie duru, tada i kaire orkaite, tada kriaukle, tai nebus tos sekos.Ar bus patogu??? .Gausis visi trys virtuves svarbiausi atributai sukisti i viena eile...Ar taip gerai..Masciau ir taip, bet nezinau ar taip gerai..
Atsiuskit man paveiksliuka i emeila. Parasiau jums asmenine zinute.
Ciune,
Jus savo virtuves plana rodote jau trecia karta, bet nematau, kad butu kas pakeista pagal pasisakymus : atsimenu, nes isplanavimas kaip mano ir pati komentavau abu kartus. Sorry, jei grieztai, bet ir taip pro akis praslysta nauji planai, kuriuos ir perdelioja pagal patarimus ar paraso kodel negai/nenori. O cia tas pats jau kelinta karta :
Jus savo virtuves plana rodote jau trecia karta, bet nematau, kad butu kas pakeista pagal pasisakymus : atsimenu, nes isplanavimas kaip mano ir pati komentavau abu kartus. Sorry, jei grieztai, bet ir taip pro akis praslysta nauji planai, kuriuos ir perdelioja pagal patarimus ar paraso kodel negai/nenori. O cia tas pats jau kelinta karta :
Tikriausiai jau cia milijona kartu kalbėta bet vistiek paklausiu gal kas nepatinges parašys...Kokias spinteles su stalciais ar kai jūs renkatės prie orkaitės....Kokiu nedetumet salia jos po ja? Labai nebenoriu kliurku prisidaryti... Nors iki irengimo dar toli gal tik kita meta bet noriu kaip juodai sako geriau anksciau uzklausti negu po visko nervotis
Dar galvoju ar netrodys nykiai tušcios sienos vienas gartraukis kaip sasas koks kabės..
Dar galvoju ar netrodys nykiai tušcios sienos vienas gartraukis kaip sasas koks kabės..
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 09, 10:39)
Tikriausiai jau cia milijona kartu kalbėta bet vistiek paklausiu gal kas nepatinges parašys...Kokias spinteles su stalciais ar kai jūs renkatės prie orkaitės....Kokiu nedetumet salia jos po ja? Labai nebenoriu kliurku prisidaryti... Nors iki irengimo dar toli gal tik kita meta bet noriu kaip juodai sako geriau anksciau uzklausti negu po visko nervotis
čia stalčių sekta, aš irgi planuoju visur stalčius, aišku, jei kaina smarkiai koreguosis, gal teks atsisakyt ir dėt paprastom durelėm. gartraukis pas mane irgi vienišas nusimato, tai aš galvoju, kad jam taip liūdna nebūtų, padaryt lentynėlę/-les