Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 08, 13:35)

Virtuvė
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 06, 22:47)
Bandau įdėti savo virtuvę per ikea programą
virtuve

ar rodo? labai komentarų norėčiau 4u.gif
Atsakyti
Nerodo.
Gustukas000 irgi nerodo.
Atsakyti
Nesuprantu ar as jau visai fool.gif nerandu ikeos planavimo programoj kampiniu spinteliu, kaip jos vadinas ir kur ju ieskot lens.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2013 11 08, 15:00)
Nerodo.
Gustukas000 irgi nerodo.

Aš matau Carpe diem 4u.gif bet pakomentuoti nieko negaliu man tik pasirodė per daug sienos apkrautos atsisakyciau tu lentynelių dulkem kauptis...
Papildyta:
QUOTE(Nendrė... @ 2013 11 08, 15:11)
Nesuprantu ar as jau visai  fool.gif nerandu ikeos planavimo programoj kampiniu spinteliu, kaip jos vadinas ir kur ju ieskot lens.gif  doh.gif  biggrin.gif

Aš radau iekite i spinteles ir stalciai pasirinkite kokio plocio reikalinga spintele ir tada jau dar rodo kampines spinlelės.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustukas000: 08 lapkričio 2013 - 13:19
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 08, 13:18)
Aš matau Carpe diem  4u.gif  bet pakomentuoti nieko negaliu man tik pasirodė per daug sienos apkrautos atsisakyciau tu lentynelių dulkem kauptis...

Ačiū 4u.gif jų gal pamažinsiu arba pakeisiu kitokiom, ebt atvirom, čia mano svajonė - dulkių kaupykla biggrin.gif nu man reikia pasidėti ne už durelių, man taip ir labai gražu, kaina bus tokia, kad teks dulkes valyt ax.gif

Papildyta:
Dėl spalvos pasirinkimo visai galva apsisuko... Pirma galvojau, kad tiek apatinės, tiek viršutinės spintelės bus baltos, tai išsirinkau plyteles į tarpą tarp viršutinių ir apatinių per visą stalviršio perimetrą, tokias (jau nupirktos):
user posted image
Tada apsigalvojau dėl baltos spalvos, dabar jau verkiant reikia apsispręsti, iš ko gaminam fasadus (mdf ar masyvas) ir kokia spalva, ir nebežinau doh.gif

Mano būsima virtuvė atitinka maždaug tokį išdėstymą
user posted image
Planas:
user posted image

Toj pačioj vietoj, kaip ir foto, yra plytų siena, tiesa, jos raudonesnės nei šiame pavyzdyje - raudona, pilkšva, pilka, rusva spalvos. Už plytų sienos iš karto slepiasi šaldytuvas, po jo kaitlentė, tada po langu plautuvė, o likusi siena be lango ir užsibaigia užsuktu bariuku.

Kokia fasadų ir stalviršio spalva labiausiai tiktų prie turimų plytelių g.gif
Svarstau (spalvos tik matinės):
1) masyvą su natūralaus tamsaus medžio spalva ir faktūra, o viršų baltą/tokį pat masyvą, bet spintutės su stiklais, tai nelabai jis matysis;
2) pilkai juodą spalvą viskam arba tik apačiai, tada jau mdf, būtų pigiau ax.gif o viršus toks pat arba baltas;
3) visiškai pilką/pilkšvą spalvą viskam arba tik apačiai, o viršus baltas.

Dėl stalviršio iš vis be minčių, kol kas mąstau medžio masyvo (akmens nedėsim dėl kainos) arba hpl, nu bet dėl spalvos pasimetus doh.gif

Interjeras skandinaviškas/vintažinis.
Grindų plytelių nesižytu pirkti, kol neapsisprendžiau su fasadais. Sienos baltos.

Help biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 08 lapkričio 2013 - 14:28
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 08, 13:22)
ar rodo? labai komentarų norėčiau  4u.gif

Bendras vaizdas visai nieko 4u.gif Tik, ar kampai išnaudoti? Jei taip, tai kokio pločio durelės kampinėms spintelėms? 300? Ne per siauros? Pas mane buvo 450mm, tad nežinau, kaip su siauresnėm - gal kas geriau pakomentuos...
Lentynų prie lango tikrai nedėčiau, dėl kitų irgi gerai pagalvočiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 08, 13:18)
Aš radau iekite i spinteles ir stalciai pasirinkite kokio plocio  reikalinga spintele ir tada jau dar rodo kampines spinlelės.. 4u.gif

Aciu 4u.gif radau, bet nera tokios kokios reikia, na svarbu nors kokia kampine radau biggrin.gif sunku man su tom programom doh.gif
Atsakyti
Sveiki. Moterys, gal pasakytumėte, kas turi, ar patogu, kai kriauklė įmontuota pačiam kampe? Ar nesunku plauti indus tada? Labai ačiū
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 08, 14:29)
Bendras vaizdas visai nieko 4u.gif Tik, ar kampai išnaudoti? Jei taip, tai kokio pločio durelės kampinėms spintelėms? 300? Ne per siauros? Pas mane buvo 450mm, tad nežinau, kaip su siauresnėm - gal kas geriau pakomentuos...
Lentynų prie lango tikrai nedėčiau, dėl kitų irgi gerai pagalvočiau g.gif

Kairiam kampe atsistojus veidu į langą planuočiau tą apvalų būgną daryti, bet nežinau dar, meistras siūlo dėti tiesiog dvejas dureles, jos išeina 35 cm ir 45 cm. Bet nemanau, kad bus patogu grūsti daiktus/maistą į vidų.
Kitam kampe priėjimas tik pro spinteles po kriaukle, t.y. šiukšlių dėžę smile.gif ten galvočiau visokias bulves, mokras laikyt.
Dėl lentynų - noriu bent poros tkių atvirų, kad pasidėti priekonius vazonėlyje ir ne tik, senovinių antikvarinių daiktų turiu - kavamalę, druskinę ir t.t., noriu juos pasidėlioti, aišku, nepersikraunant, tam reikia atvirų lentynų, bet kairiam kampe gal ir spintutę su stiklais dėti, tik kad ji viena telpa, kažkaip be ryšio viena.
Gartruakis bus neįmontuojamas.
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 08, 12:49)

Viskas man čia pas Jus tvarkoj, tik ta plautuvė... ax.gif . Bet tikrai ne kritinis variantas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 08, 15:40)
bet kairiam kampe gal ir spintutę su stiklais dėti, tik kad ji viena telpa, kažkaip be ryšio viena.

Supratau dėl lentynų noro mirksiukas.gif . Vietoj lentynų kairėje viena spintutė būtų tokia vieniša... drinks_cheers.gif Darykit, kaip Jums atrodo gražiau 4u.gif . Mane irgi dauguma kritikavo dėl pakabinamų spintelių su stiklais ir filingų - daug valymo, viskas matos, - bet labai norėjau būtent tokių ir dabar džiaugiuos bigsmile.gif . O ir tai daugumai gražu pažiūrėt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Čiunia @ 2013 11 08, 12:43)
Labas, na ismokau ikelti sienu planeli.  smile.gif

Bet nezinau ar cia viskas jau taip gerai...

Kai prašiau įkelti patalpos planelį, turėjau galvoje visos patalpos - svetainės irgi mirksiukas.gif . Jei gerai pamenu, viską jau anksčiau pasakiau apie Jūsų virtuvę. Man sukėlė abejonių planuojamas pusbaris - ar nesigaus kėdės ant praėjimo. Jei ten kairėje durys į kitą kambarį, tai gal ir nieko baisaus smile.gif . O vat įėjimas į svetainę-virtuvę 897mm - toks tik tik... Kaip suprantu, čia bus dažnai vaikščiojama, tad tas pratęstas virtuvinis padaro tokį siaurą koridorių - nelabai patogų dažnam vaikščiojimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 lapkričio 2013 - 14:47
QUOTE(Čiunia @ 2013 11 08, 11:43)
Labas, na ismokau ikelti sienu planeli.  smile.gif

user posted image

Cia 2,4 vienos sienos ilgis, kitos sienos ilgis 237 cm. 90 cm praejimas is koridoriaus i virtuve ir svetaine. Sitame kampe  man reikia sutalpinti virtuve. Mes megstame gaminti, tad virtuves reikia didesnes. Gaminame abu su vyru. Reikia didesnio darbastalio.

Gal kas pabraizysit kaip jus darytumet. cool.gif  cool.gif Kriaukle as mastau daryt kampine. Sala neiseina, per mazai vietos, per daug islis i svetaine. Svetaineje bus valgomasis stalas. Noriu virtuvej tokios vietos, bet ne bariuko, kur galima butu pavalgyt ant greituju. Esam 4 asmenu seima.
Anksciau buvau imetus toki pabraizyma. Bet nezinau ar cia viskas jau taip gerai...

user posted image

Buciau dekinga.  4u.gif  4u.gif

Skaitinėjau temą ir užkliuvo už akių Jūsų Čiunia planelis smile.gif
Jeigu mėgstate gaminti su vyru drauge vienu metu, tai mano akimis žiūrint pas Jus per daug baldų vienoj vietoj, virtuvė užsisuka ratu, tai Jūs stumdysitės užpakaliais kai gaminsit. tarpas tarp spintelių gaunasi 1,1m o tai tikrai mažai dviem. Ir kiek liks vietos kai pvz darinėsit dureles, orkaitę ar stalčius? Bus ankšta. Ir labai daug išsikiša iš už sienos į svetainės pusę, siūlyčiau susiaurini. Ir man nepatinka šaldytuvas kurio siena matysis iš svetainės pusės. Jei nereikia rištis prie elektros ar santechnikos kaip yra, tai aš siūlyčiau šiek tiek kitokį išdėstymą. Šaldytuvą dėčiau prie įėjimo, po to stalčiai, orkaitė, kampinė spintelė, plautuvės spintelė, indaplovė jjei reikia ir užsukimas tipo pusbaris, po kuriuo gali būti mažesnio gylio stalčiai arba spintelės, tuomet mažiau išsikiš į svetainę. Jei pamokintumėt kaip įkelti paveikslėlį, galėčiau įkelti tai ką aš matau 4u.gif Jums tada įvertintumėt patinka tai ar ne mirksiukas.gif

Atsakyti