QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 08, 13:18)
Aš matau
Carpe diem bet pakomentuoti nieko negaliu man tik pasirodė per daug sienos apkrautos atsisakyciau tu lentynelių dulkem kauptis...
Ačiū
jų gal pamažinsiu arba pakeisiu kitokiom, ebt atvirom, čia mano svajonė - dulkių kaupykla
nu man reikia pasidėti ne už durelių, man taip ir labai gražu, kaina bus tokia, kad teks dulkes valyt
Papildyta:
Dėl spalvos pasirinkimo visai galva apsisuko... Pirma galvojau, kad tiek apatinės, tiek viršutinės spintelės bus baltos, tai išsirinkau plyteles į tarpą tarp viršutinių ir apatinių per visą stalviršio perimetrą, tokias (jau nupirktos):
Tada apsigalvojau dėl baltos spalvos, dabar jau verkiant reikia apsispręsti, iš ko gaminam fasadus (mdf ar masyvas) ir kokia spalva, ir nebežinau
Mano būsima virtuvė atitinka maždaug tokį išdėstymą
Planas:
Toj pačioj vietoj, kaip ir foto, yra plytų siena, tiesa, jos raudonesnės nei šiame pavyzdyje - raudona, pilkšva, pilka, rusva spalvos. Už plytų sienos iš karto slepiasi šaldytuvas, po jo kaitlentė, tada po langu plautuvė, o likusi siena be lango ir užsibaigia užsuktu bariuku.
Kokia fasadų ir stalviršio spalva labiausiai tiktų prie turimų plytelių
Svarstau (spalvos tik matinės):
1) masyvą su natūralaus tamsaus medžio spalva ir faktūra, o viršų baltą/tokį pat masyvą, bet spintutės su stiklais, tai nelabai jis matysis;
2) pilkai juodą spalvą viskam arba tik apačiai, tada jau mdf, būtų pigiau
o viršus toks pat arba baltas;
3) visiškai pilką/pilkšvą spalvą viskam arba tik apačiai, o viršus baltas.
Dėl stalviršio iš vis be minčių, kol kas mąstau medžio masyvo (akmens nedėsim dėl kainos) arba hpl, nu bet dėl spalvos pasimetus
Interjeras skandinaviškas/vintažinis.
Grindų plytelių nesižytu pirkti, kol neapsisprendžiau su fasadais. Sienos baltos.
Help