Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 08, 10:40)
Sveiko 4u.gif
Ikeliu ir aš savo planeli....
Ka pasakysit jus? man kaskodel atrodo kad tarp kaitlentės ir kriaukles labai jau mazai vietos unsure.gif  bet musų projektuotoja sako kad pakanka pilna g.gif jau ir vanduo atvestas ir gartraukiui skyle ispjauta o aš tik dabar pradejau galvoti kad man cia netinka doh.gif

jei tas tarpas bent 60cm, tai nieko tokio. Aisku koldunu teslos ten nepakociosi, bet pasideti ir kazka papjaustyti ir i puoda dedi vietos uztektinai. Pas mane dabar tas tarpas 45cm, tai irgi ne tragedija.

QUOTE(Juodai @ 2013 11 08, 10:50)
O savo planelį pakartokit - gal praleidom netyčia  blush2.gif  - buvo čia bent keli sudėti  ax.gif .

idesiu biggrin.gif , ale mb paskambino kad reikia lekti apdailos medziagu rinktis, tai jau veliau bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 08, 12:04)
jei tas tarpas bent 60cm, tai nieko tokio. Aisku koldunu teslos ten nepakociosi, bet pasideti ir kazka papjaustyti ir i puoda dedi vietos uztektinai. Pas mane dabar tas tarpas 45cm, tai irgi ne tragedija.

Na kaip aš suprantu,jei gerai suprantu tai bus ir daugiau negu 60 bigsmile.gif bet kai dabar turiu 1200 tai man atrodo mazai ex kaip sunku šitame fronte...Taip norisi kaska savo sugalvoti padaryti o ne i dizaineriu rankas atsiduoti ir pinigus jiems moketi bet va kai esi zioplas taip ir gaunasi....moki blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 08, 10:36)
ax.gif cia akmens mases ane? kiek siai dienai kaina 1m ?

ax.gif Hmm, net nežinau tiesą sakant, žadėjo paimt tik už medžiagas blush2.gif

QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 08, 10:55)
Dabar jau nebegaliu norėti nes vanduo atvestas verysad.gif tikriausiai jau nebeimanoma pakeisti  g.gif . Šaldytuvas kampe bet iki  pat sienos nebus lieka tarpelis...Ne dar fasadiniu neturiu reiketu meginti kaskaip pasibraizyti  rolleyes.gif

Vanduo tikrai ne problema, labiau gal kanalizacija sunkumų sudaro, bet aš žinau ne vieną atvejį, kai žmonės užsimano WC pasistatyt tarkim rūsyje, o vamzdynas suvestas pirmame aukšte, ta prasme virš galvos biggrin.gif Ir nieko, pastato, pajungia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 08, 12:13)
Vanduo tikrai ne problema, labiau gal kanalizacija sunkumų sudaro, bet aš žinau ne vieną atvejį, kai žmonės užsimano WC pasistatyt tarkim rūsyje, o vamzdynas suvestas pirmame aukšte, ta prasme virš galvos biggrin.gif Ir nieko, pastato, pajungia biggrin.gif

Tai va o jau grindinis sildymas isvadziotas kanalizacija taip pat tai negriausi dabar grindu smile.gif MB tikrai nesutiks...Na reikia kaskaip pasipaišyti fasadus susidelioti kaip tada atrodys dabar kaip tik meginu neiseina man kaskaip imontuoti i kampa kanors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 08, 11:04)
jei tas tarpas bent 60cm, tai nieko tokio.

Esmė ne tarpe - jis nėra per mažas. Esmė tame, kad virtuvė didelė, o 2 pagrindiniai taškai dedami visai šalia. Ergonomiškai patogiausias darbastalis tarp plautuvės ir kaitlentės, tad plautuvę perkėlus prie kitos sienos gaunasi diiidelė patogi darbo zona. Iš šaldytuvo (būtinai arčiau stalviršio), pro plautuvę, per lentutę į puodą bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 08, 12:25)
Esmė ne tarpe - jis nėra per mažas. Esmė tame, kad virtuvė didelė, o 2 pagrindiniai taškai dedami visai šalia. Ergonomiškai patogiausias darbastalis tarp plautuvės ir kaitlentės, tad plautuvę perkėlus prie kitos sienos gaunasi diiidelė patogi darbo zona. Iš šaldytuvo (būtinai arčiau stalviršio), pro plautuvę, per lentutę į puodą  bigsmile.gif  4u.gif

Tai va aš taip ir norėjau bet mane perkalbejo o dabar pati nervojuos...Ir dar ta plautuve nu taip tiesiai iš svetaines ziurisi nuo sofkuciu sonu gal ne taip mamytusi... ax.gif Kodel ji mane taip ikalbejo nesuprantu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 08, 11:25)
Tai va o jau grindinis sildymas isvadziotas kanalizacija taip pat tai negriausi dabar grindu smile.gif

Ojej... o kur Jūs buvot prieš vedžiojat kanalizaciją?... unsure.gif Ko nepasirodėt anksčiau g.gif . Ar čia aš nepastabi praleidau pro akis unsure.gif ...
Papildyta:
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 08, 11:34)
Tai va aš taip ir norėjau bet mane perkalbejo o dabar pati nervojuos...Ir dar ta plautuve nu taip tiesiai iš svetaines ziurisi nuo sofkuciu sonu gal ne taip mamytusi... ax.gif  Kodel ji mane taip ikalbejo nesuprantu... schmoll.gif

Nu kas per dizainelė doh.gif . Kokia čia firma?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 08, 12:36)
Ojej... o kur Jūs buvot prieš vedžiojat kanalizaciją?...  unsure.gif Ko nepasirodėt anksčiau g.gif . Ar čia aš nepastabi praleidau pro akis unsure.gif ...
Papildyta:

Nu kas per dizainelė doh.gif . Kokia čia firma?

Taiva tai va juodai buvau apsireiskusi bet jokiu planu be nieko bigsmile.gif prasiau kad kas pagelbetu bet suprantu visi savo turi problemu o cia dar kaskas lenda su pabraizymu tai va dabar turiu ka turiu doh.gif nezinau ar ji turi firma Klaipėdiške ji bet draugams padare labai graziai bute Man labai patiko bet tai taip kai matai jau realiai viskas super o kai matai poperiuje ir kai visai bumbum viskas gaunasi kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 08, 11:45)
Taiva tai va juodai buvau apsireiskusi bet jokiu planu be nieko  bigsmile.gif

Ale... labai sunku taip rasti, kad kas nuo nulio imtų ir padarytų ax.gif . Aš asmeniškai užsikabinu ant tokių pagalbos prašančių, kai matau jau planą ir kartais sunkiau būna pasakyt, ką turiu omenyje, tad greičiau nupiešiu blush2.gif . Patarimas kitoms: popierius-pieštukas-elementarus planas-skeneris-SM 4u.gif . Jei jau neišeina dėliot pagal matmenis, tai bent surašyt juos reikėtų, parodyt langus, duris, praėjimus... ai, ką aš čia, viskas surašyta pirmoj temos žinutėj 4u.gif .

Gustukas000, dėl plautuvės pozicijos pabandykit dar paderint, galgi išeis ką padaryt smile.gif . Iš esmės nieko bloga nėra, bet norėjos patarti kaip atrodo geriau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 08, 13:08)
Gustukas000, dėl plautuvės pozicijos pabandykit dar paderint, galgi išeis ką padaryt smile.gif . Iš esmės nieko bloga nėra, bet norėjos patarti kaip atrodo geriau 4u.gif .

Reikes klausti MB bet jis mane prakeiks doh.gif lotuliukas.gif Na tuoj pasideliosiu Ikejoj kaip cia man atrodys ax.gif
Atsakyti
http://kitchenplanne.../Pages/VPUI.htm
kazin ar rodo nemoku ikelti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustukas000: 08 lapkričio 2013 - 11:40
Labas, na ismokau ikelti sienu planeli. smile.gif

user posted image

Cia 2,4 vienos sienos ilgis, kitos sienos ilgis 237 cm. 90 cm praejimas is koridoriaus i virtuve ir svetaine. Sitame kampe man reikia sutalpinti virtuve. Mes megstame gaminti, tad virtuves reikia didesnes. Gaminame abu su vyru. Reikia didesnio darbastalio.

Gal kas pabraizysit kaip jus darytumet. cool.gif cool.gif Kriaukle as mastau daryt kampine. Sala neiseina, per mazai vietos, per daug islis i svetaine. Svetaineje bus valgomasis stalas. Noriu virtuvej tokios vietos, bet ne bariuko, kur galima butu pavalgyt ant greituju. Esam 4 asmenu seima.

Anksciau buvau imetus toki pabraizyma. Bet nezinau ar cia viskas jau taip gerai...

user posted image

Buciau dekinga. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunia: 08 lapkričio 2013 - 11:46