Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

Man matyt nesiseka su baldininkais. Paskaiciavimus turiu tik vienos firmos. Jie tikrai graziai gamina, maloniai aptarnauja bet kaina netiko. O daugiau kam siunciau jokiu ziniu...vakar dar trim nusiunciau kolkas tylu. Aprasiau viska ir plana idejau ir medziagas surasiau.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 06, 15:42)
Klausykit, o jūs kai rašot baldininkams, siunčiat pvz virtuvės, kurią pačios susiplanavot ir prašot paskaičiuot, projektą? Ar prašot, kad jums ten dar padėliotų ir pan?

As siunciau savo brezinuka, ir pora nuotrauku is interneto, kokiu spalvu noresiu. Tada man skmabino ir klause, is kokios plokstes darysim fasadus ir si kokios stalvirsi. Dar pora smulkmenu aptareme ir paskaiciavo kaina. Paskui kai atvyko issimatuoti, tai issirinkau plokstes, dar aptaremes smulkmenas ir viskas, pradejo gaminti.
Bet jau as turejau vizija, kaip kas bus ir brezini, tai jie man nieko nebraize patys, sake geras brezinys ir mano biggrin.gif
Atsakyti
aciu JUODAI , jusu pilkai rudi fasadai tai super wub.gif
Papildyta:
del vidiniu ploksciu tai kaip kalbejau su baldininkais , tai siulo tamsias , todel kad maziau matosi nesvarumai ir dar ties plokstes apkantavimu maziau apsinesa...
Atsakyti
Juodai, ačiū už atsakymą biggrin.gif

šiapi paskambino man vieni baldininkai, tai prakalbėjau val doh.gif biggrin.gif pradėjo rašyt ir skambint tie, kuriems pirmad rašiau, sako galvojom, žiūrėjom... bet visi skambina ir sako, čia mes tie, kuriems jūs virtuvę siuntėt, iš kauno. O kad visi kuriems siunčiau praktiškai ir yra iš kauno, tai nebeatsirenku, kur kurie lotuliukas.gif po to aišku išsiaiškinau
Atsakyti
QUOTE(Lince777 @ 2013 11 07, 15:44)
aciu JUODAI , jusu pilkai rudi  fasadai tai super  wub.gif
Papildyta:
del vidiniu ploksciu tai kaip kalbejau su baldininkais , tai siulo tamsias , todel kad maziau matosi nesvarumai ir dar ties plokstes apkantavimu maziau apsinesa...

Ačiū 4u.gif . Ta spalva tokia gyva (raudona irgi), nuo apšvietimo, žiūrėjimo kampo mainos atspalvis - aišku, savo žavesio duoda ir medžio faktūra - tai didžiausias grožis wub.gif . Išvis mums su spalvom kažkaip pasisekė, iš pirmo karto išsirinkom. Nereikėjo baldininkui vargti su mumis gaminant keliolika pavyzdžių, o sakė, neretai taip būna - renkasi renkasi žmonės ir galų gale išsirenka... baltą doh.gif . Bijo dar pas mus spalvų, labai bijo rolleyes.gif .

Man tai jau tegul matos tie nešvarumai - greičiau nuvalysiu mirksiukas.gif . Pakabinamose spintelėse tai nė klausimo nebuvo dėl spalvos - pro stiklą matos balta, šviesu- gražu wub.gif . Likusiose spintelėse daryti kitokią plokštę man nė mintis nekilo schmoll.gif

Dėl to nešvarumų nesimatymo - tai turiu džiaugsmą su stalviršiu. Nu nieko ant jo nesimato schmoll.gif net trupinių doh.gif , bet kai iš tam tikro kampo pažiūri - viskas kaip ant delno doh.gif . Vat taip ir valau vis lankstydamasi, vis tikrindama, ar viską nuvaliau lotuliukas.gif
QUOTE(Teka @ 2013 11 07, 15:44)
Juodai, ačiū už atsakymą biggrin.gif

šiapi paskambino man vieni baldininkai, tai prakalbėjau val doh.gif biggrin.gif pradėjo rašyt ir skambint tie, kuriems pirmad rašiau, sako galvojom, žiūrėjom...

Prašom, nėr už ką 4u.gif

Vat kaip gerai, tuoj nuo pasiūlymų neatsimuši thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 lapkričio 2013 - 16:14
Laba visoms. Gal galit paaiškinti kuo skiriasi MDP ir LMDP, kuri plokštė geresnė, lengviau prižiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(Lince777 @ 2013 11 07, 14:44)

Kažkaip abejoju, manau kaip tik visos dulkelės ir trupinėliai matosi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zorė @ 2013 11 07, 17:21)
Laba visoms. Gal galit paaiškinti kuo skiriasi MDP ir LMDP, kuri plokštė geresnė, lengviau prižiūrėti?

MDF - medžio dulkių plokštė. LMDP - laminuota medžio drožlių plokštė.
MDF brangesnė. Blizgi MDF - lengvas valymas. LMDP su faktūra - nesimato nučiupinėjimų, kiek sunkesnis valymas, bet jo dažnai ir nereikia tokiai plokštei smile.gif . LMDP gali būti dengiama natūraliu lukštu - gaunas mašyvo imitacija, MDF galima daryti filingus - irgi dažyto mayvo imitacija, bet man panašiau į plastmasę unsure.gif .
Daugiau apie medžiagas ir ne tik apie jas, apie visą virtuvę šitam tinklapy. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 07, 18:33)
MDF - medžio dulkių plokštė. LMDP - laminuota medžio drožlių plokštė.
MDF brangesnė. Blizgi MDF - lengvas valymas. LMDP su faktūra - nesimato nučiupinėjimų, kiek sunkesnis valymas, bet jo dažnai ir nereikia tokiai plokštei  smile.gif . LMDP gali būti dengiama natūraliu lukštu - gaunas mašyvo imitacija, MDF galima daryti filingus - irgi dažyto mayvo imitacija, bet man panašiau į plastmasę  unsure.gif .
Daugiau apie medžiagas ir ne tik apie jas, apie visą virtuvę šitam tinklapy4u.gif

Ačiū už nuorodą, perskaičiau, bet kuri geresnė taip ir nesupratau. Aš renkuosi blizgią plokštę, gal žinot kuri lengviau prižiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(Zorė @ 2013 11 07, 17:44)
Ačiū už nuorodą, perskaičiau, bet kuri geresnė taip ir nesupratau. Aš renkuosi blizgią plokštę, gal žinot kuri lengviau prižiūrėti?

Nu ką reiškia - geresnė? g.gif Kiekviena savaip gera mirksiukas.gif . Viena tikriausia supratot, kad LMDP pigesnė 4u.gif .
Blizgių priežiūra tikrai lengvesnė, nei matinių - lengvai jos valosi. Matines sunkiau nuvalyt.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 07, 14:41)
visur kitur beveik nesimato mirksiukas.gif . Aišku, jei atsistosit tiesiai priešais siūlę - matysis, bet visai neerzina. Pritariu Carpe diem, šviesus korpusas - geriau matoma erdvė viduje drinks_cheers.gif .
Mano baldininkas net klausė, ar, jei daryčiau virtuvę iš naujo, rinkčiausi baltas korpuso plokštes? Atsakiau - taip bigsmile.gif

O mane erzina doh.gif
Bet jaučiu neilgai, nes kai sudės fasadus, tai bus tikriausiai labiau dėl ko nervuotis lotuliukas.gif

Reiktų dieną fotkint, dabar kažkaip neryškiai gaunasi doh.gif
Va koks tarpas g.gif

user posted image

O pas mane kažkodėl korpusas baltas, o stalčiai pilki g.gif Taip turi būt? g.gif
Pradėjo jau šiandien stalviršį lipint ax.gif

user posted image
Atsakyti
kas su baldininkais nesusisneka kas su programom.... stringa mano kitchen draw kompe ir nors imk tu ji ir isinstaliuok dry.gif teks pasipiesti ant languoto popieriaus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tiks toks variantas?
Atsakyti