QUOTE(coco5 @ 2013 11 06, 12:11)
Sveikos mergaites, deliojuosi virtuvės išplanavimą
Būtų gerai, kad nurodytumėt sienas duris/praėjimus - žodžiu tokį visos erdvės planelį, nes dabar nelabai aišku, ar čia praeinama virtuvė, ar tokia siaura kišenė
. Tada daugiau idėjų kils
.
QUOTE(Teka @ 2013 11 06, 15:42)
Klausykit, o jūs kai rašot baldininkams, siunčiat pvz virtuvės, kurią pačios susiplanavot ir prašot paskaičiuot, projektą? Ar prašot, kad jums ten dar padėliotų ir pan? Aš nusiunčiau, tai vieni kai atrašė, tai pasimečiau. Aš įmečiau jiems pvz savo ikejos virtuvės projektėlį, ten plokštė blizgi, bet parašiau, kad noriu medžio masyvo, tai man parašė, kad mano foto ne medžio masyvas, o blizgi plokštė, išdėstė litaniją, ko baldininkas negamina, surašė kažkokias abstrakčias kainas ir pan ir dar pridėjo, kad tik dizaineris gali suprojektuoti virtuvę
galvoju, gal aš ką ne taip parašiau, ar ne taip paklausiau. tai vat galvoju, kaip jūs kreipiatės ir ką rašot. o kiti pabrėžė, kad jei gaminsiu virtuvę pas juos, projektas nieko nekainuos, o jei ne, tai kainuos. tai kaip žinot, ar gaminsiuos pas juos, jei nežinau, ką jie gali man pasiūlyt.
Aš siunčiau projektinį patalpos planą su virtuvės planeliu - su visais matmenimis, vizualizaciją, kelias virtuvių fotografijas rastas i-nete, ar gamintojų, kuriems siunčiau tinklapyje, kurios patiko - kad aiškiau būtų, kokio stiliaus virtuvės noriu, nurodžiau fasadų medžiagas, preliminarias spalvas...
QUOTE(kutulis @ 2013 11 06, 18:43)
Plokste apskritai tokia medziaga , kuri itin gerai valosi.
Plokštė su faktūra ne taip jau lengvai valosi
. Tiesa ta, kad ant jos nesimato nuterliojimų, tačiau, kai nori pavalyt, reikia labiau pabrūžinti, nei kokį blizgų fasadą
.
Kas čia klausė, kaip reikės valyti horizontaliu raštu fasadą - nugi iš kairės į dešinę ir atgal
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 06, 21:21)
Na ir diskusija užvirė dėl džiovyklos.
Kas jos nedėjo, parodykit kur laikot lekštes ir puodukus?
Lėkštės apačioj stalčiuose, puodeliai ir stiklinės viršuje pakabinamose spintelėse
. Skirtingo dydžio lėkštes dedu į skirtingas krūveles, kad nereikėtų traukti iš "piramidės" apačios reikiamos lėkštės. Lygiai taip pat, skirtingomis krūvelėmis lėkštes galima sudėti ir pakabinamose spintelėse. Tos furnitūros stačioms lėkštėms laikyti yra patogu, bet į jas sudėsit mažiau lėkščių, nei į tokio pat pločio lentyną ar stalčių
.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 06, 21:38)
Daugiau variantų bus?
Gali būti dar atskiros indaujos - čia didelėse virtuvėse
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 06, 21:38)
O jei nėra vietos apačioje?
Virtuvė tsakant - kišenės dydžio.
Be abejo, kai virtuvė mažutė, niekur nedingsi, nesusikrausi visko apačioj.