Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 07, 08:42)
Freke, kad tie baldininkai viską perka furnitane arba brasoje. O man čia reikia tokios ilgos, Ikea mačiau , tik tos džiovyklės nėra didelės  verysad.gif

o tai pas juos pasiklausinet tiesiogiai? juk yra parduotuves. aisku jauciu kaina kandziosis. arba kokiam Ebay. g.gif

Carpe diem aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 06, 15:01)
Klausimas dėl spalvos - ar kas turit tokia pilkšvai juodą matinę spalvą virtuvėje, bent jau ant apatinių spintelių? ar labai nepraktiška? nu kažkaip baltos pradeda atsibosti, tai mąstau tik viršutines baltas dayti, o apatines tamsias arba medžio spalvos (jei nuspręsim iš masyvo daryti). Ir kokios spalvos tada stalviršis gražu būtų, jei apatinės spintelės beveik juodos  g.gif akmens neįpirksim, tai dvejoju, ar masyvo stalviršis tiktų  g.gif

Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2013 11 06, 12:11)
Sveikos mergaites, deliojuosi virtuvės išplanavimą

Būtų gerai, kad nurodytumėt sienas duris/praėjimus - žodžiu tokį visos erdvės planelį, nes dabar nelabai aišku, ar čia praeinama virtuvė, ar tokia siaura kišenė g.gif . Tada daugiau idėjų kils smile.gif .
QUOTE(Teka @ 2013 11 06, 15:42)
Klausykit, o jūs kai rašot baldininkams, siunčiat pvz virtuvės, kurią pačios susiplanavot ir prašot paskaičiuot, projektą? Ar prašot, kad jums ten dar padėliotų ir pan? Aš nusiunčiau, tai vieni kai atrašė, tai pasimečiau. Aš įmečiau jiems pvz savo ikejos virtuvės projektėlį, ten plokštė blizgi, bet parašiau, kad noriu medžio masyvo, tai man parašė, kad mano foto ne medžio masyvas, o blizgi plokštė, išdėstė litaniją, ko baldininkas negamina, surašė kažkokias abstrakčias kainas ir pan ir dar pridėjo, kad tik dizaineris gali suprojektuoti virtuvę blink.gif galvoju, gal aš ką ne taip parašiau, ar ne taip paklausiau. tai vat galvoju, kaip jūs kreipiatės ir ką rašot. o kiti pabrėžė, kad jei gaminsiu virtuvę pas juos, projektas nieko nekainuos, o jei ne, tai kainuos. tai kaip žinot, ar gaminsiuos pas juos, jei nežinau, ką jie gali man pasiūlyt.

Aš siunčiau projektinį patalpos planą su virtuvės planeliu - su visais matmenimis, vizualizaciją, kelias virtuvių fotografijas rastas i-nete, ar gamintojų, kuriems siunčiau tinklapyje, kurios patiko - kad aiškiau būtų, kokio stiliaus virtuvės noriu, nurodžiau fasadų medžiagas, preliminarias spalvas...

QUOTE(kutulis @ 2013 11 06, 18:43)
Plokste apskritai tokia medziaga  ,  kuri itin  gerai valosi.

Plokštė su faktūra ne taip jau lengvai valosi schmoll.gif . Tiesa ta, kad ant jos nesimato nuterliojimų, tačiau, kai nori pavalyt, reikia labiau pabrūžinti, nei kokį blizgų fasadą mirksiukas.gif .
Kas čia klausė, kaip reikės valyti horizontaliu raštu fasadą - nugi iš kairės į dešinę ir atgal mirksiukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 06, 21:21)
Na ir diskusija užvirė dėl džiovyklos.  rolleyes.gif
Kas jos nedėjo, parodykit kur laikot lekštes ir puodukus? blush2.gif

Lėkštės apačioj stalčiuose, puodeliai ir stiklinės viršuje pakabinamose spintelėse mirksiukas.gif . Skirtingo dydžio lėkštes dedu į skirtingas krūveles, kad nereikėtų traukti iš "piramidės" apačios reikiamos lėkštės. Lygiai taip pat, skirtingomis krūvelėmis lėkštes galima sudėti ir pakabinamose spintelėse. Tos furnitūros stačioms lėkštėms laikyti yra patogu, bet į jas sudėsit mažiau lėkščių, nei į tokio pat pločio lentyną ar stalčių wink.gif.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 06, 21:38)
Daugiau variantų bus?

Gali būti dar atskiros indaujos - čia didelėse virtuvėse 4u.gif
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 06, 21:38)
O jei nėra vietos apačioje?

Virtuvė tsakant - kišenės dydžio. g.gif

Be abejo, kai virtuvė mažutė, niekur nedingsi, nesusikrausi visko apačioj.
Atsakyti
Gal galetumete patarti - galvojame apie tamsiai ruda plokste apatinems spintelems, stalvisis sviesus, Kokia plokste deti i vidu tamsia ar sviesia ir pacioje apacioje |grindu plyteles sviesios\ +\ Koks optimalus salciu plotis turetu buti, kur bus dedamos lekstes, galvojame apie 60 CM, bet dabar kai ziuriu paveikslelius galvoju ar nebus per siauras. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Lince777 @ 2013 11 07, 10:38)
Gal galetumete patarti - galvojame apie tamsiai ruda plokste apatinems spintelems, stalvisis sviesus, Kokia plokste deti i vidu tamsia ar sviesia ir pacioje apacioje |grindu plyteles sviesios\ 

Kadangi pati irgi noriu tamsių fasadų, iš vieno baldininko gavau komentarą, kad viduje geriau vis tiek dėti šviesias plokštes, nes kai jos tamsios, prqsčiau matosi erdvė ir kur kas sudėta, nežinau dar pati kaip darysim, nes dar ir dėl spalvos gali keistis viskas doh.gif nežinau, kaip apsispręsti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Carpe diem,2013 11 07, 11:52]
Kadangi pati irgi noriu tamsių fasadų, iš vieno baldininko gavau komentarą, kad viduje geriau vis tiek dėti šviesias plokštes, nes kai jos tamsios, prqsčiau matosi erdvė ir kur kas sudėta, nežinau dar pati kaip darysim, nes dar ir dėl spalvos gali keistis viskas doh.gif nežinau, kaip apsispręsti doh.gif biggrin.gif

todel ir klausiu mergaiciu, gal kas turi tamsai ruda, kazin ar per tuos mazus tarpelius nesimato sviesiu ploksciu g.gif ..., su tamsia apacia ir vidumi bijau labai uztamsini kambari
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 07, 10:52)
Kadangi pati irgi noriu tamsių fasadų, iš vieno baldininko gavau komentarą, kad viduje geriau vis tiek dėti šviesias plokštes, nes kai jos tamsios, prqsčiau matosi erdvė ir kur kas sudėta, nežinau dar pati kaip darysim, nes dar ir dėl spalvos gali keistis viskas  doh.gif nežinau, kaip apsispręsti  doh.gif  biggrin.gif

As issirinkau tamsius, pati dar dvejoju ar tinkamai pasirinkau, ziuresiu gal nebus labai blogai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 07, 09:42)
Aš siunčiau projektinį patalpos planą su virtuvės planeliu - su visais matmenimis, vizualizaciją, kelias virtuvių fotografijas rastas i-nete, ar gamintojų, kuriems siunčiau tinklapyje, kurios patiko - kad aiškiau būtų, kokio stiliaus virtuvės noriu, nurodžiau fasadų medžiagas, preliminarias spalvas...

vadinas aš per daug abstrakčiai ten viską išdėsčiau blush2.gif biggrin.gif vienas šiandien paskambino, sako, nu bet pas jus ten ir bardakas biggrin.gif eisiu padėliosiu ne bardaką biggrin.gif tik nežinau, kas ten bardakinio, kai viena eilė prie sienos, o kita didelė spinta.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 06, 09:19)
pas mus buvo akmens masės, tai tikrai neskilinėjo ten taip žiauriai, tik kartą, kai kažką labai sunkaus numečiau, truputis nuskilo, bet kad būtų ten žiauriai suskilinėję, tai nebuvo

As taip ir galvoju, jos tikrai atsparesnes turetu buti ax.gif

QUOTE(murmur @ 2013 11 06, 11:55)
As rasiau. Akmens mases pas mus, bet gal kokios akcijines buve (ne mes dejom) nes labai prastos. Jei normalias issirinksit kokybiskas tai ir netrukines manau.
Nesuprantu ka jus ten plaunat kad visur apsitasko. Gal vaikus kriauklej maudot  lotuliukas.gif  Ne ant palanges juk kriaukle, nuo jos iki lango atstumas yra nemazas, kiti ir vazoneli koki pasistato tame tarpe.

drinks_cheers.gif
Del kriaukles mano nuomone sutampa, yra atstumas iki lango tikrai nemazas, o jei ir uztiks koks lasas, nuvalysiu irnesakyk.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 06, 15:01)
Dėl tų atstumų tai aš galvos labai nesuku, t.y. ar didesnis tarpas tarp šaldytuvo ir kaitlentės, ar tarp kaitlentės ir plautuvės, svarbu kad apskritai bent vienoj vietoj jis būtų ir nemažas smile.gif
O pas jus medžio imitacijos plytelės ir svetainėj, ar tik virtuvėj?
Mes dar plytelių neturim, dar neapsisprendžiau dėl pačios virtuvės spalvos, todėl negaliu rinktis biggrin.gif
...

drinks_cheers.gif
Taip, svetainej ir virtuvej vienodos bus ax.gif Mes taip pat neturim dar nieko, tik planas toks biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lince777 @ 2013 11 07, 12:15)
todel ir klausiu mergaiciu, gal kas turi tamsai ruda,  kazin ar per tuos mazus tarpelius nesimato sviesiu ploksciu g.gif ..., su tamsia apacia ir vidumi bijau labai uztamsini kambari

Pas mane fasadai raudoni ir pilkai rudi, o vidinės plokštės - baltos. Matosi minimaliai 4u.gif .
user posted image

gal kiek daugiau aplink orkaitę:
user posted image

visur kitur beveik nesimato mirksiukas.gif . Aišku, jei atsistosit tiesiai priešais siūlę - matysis, bet visai neerzina. Pritariu Carpe diem, šviesus korpusas - geriau matoma erdvė viduje drinks_cheers.gif .
Mano baldininkas net klausė, ar, jei daryčiau virtuvę iš naujo, rinkčiausi baltas korpuso plokštes? Atsakiau - taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 07, 13:41)
Mano baldininkas net klausė, ar, jei daryčiau virtuvę iš naujo, rinkčiausi baltas korpuso plokštes? Atsakiau - taip bigsmile.gif

o jis siūlė kitokias? ar baltos skaitos kaip minusas ar kaip pliusas? jos pigesnės ar ne? įdomu pasidarė
ir dar, juodai, ar jūs ir viduje dėjot medžio masyvą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 07 lapkričio 2013 - 13:44
QUOTE(Teka @ 2013 11 07, 13:25)
vadinas aš per daug abstrakčiai ten viską išdėsčiau blush2.gif  biggrin.gif vienas šiandien paskambino, sako, nu bet pas jus ten ir bardakas biggrin.gif eisiu padėliosiu ne bardaką biggrin.gif tik nežinau, kas ten bardakinio, kai viena eilė prie sienos, o kita didelė spinta.

Galbūt galbūt... g.gif . Pas mane tai situacija tokia buvo, kad aš viską tiksliai jau žinojau, kur kas turi būti (buitinė technika), tik dėl stalčių pločio, taigi ir jų skaičiaus, vėliau apsisprendžiau, ir tas sprendimas man pakėlė kainlelę hihihi.gif . Bet esmė buvo, kad visur apačioj noriu stalčių, pakabinamos spintelės su stiklais, salos matmenys buvo aiškiau negu aiškūs, nes juos riboja erdvė. Tai vat.
Beje, kai kalbėjom apie plautuves prie lango, kažkas rašė, kad labiau bijotų dėti kaitlentę saloje. Tai pas mane ir plautuvė ties langu, ir kaitlentė saloje lotuliukas.gif . Ir nieko baisaus tongue.gif . Jei jau dėti kaitlentę į salą, tai ši tikrai turėtų būti min 1000mm gylio, nes jei bus mažiau, vat tada ir į svetainę gali prispirgėt. Man dabar apsitaško tradiciškai vienoj pusėj, lygiai taip pat, kaip ir prie sienos esant kaitlentei. Nors ne, ne taip pat - prie sienos dar siena apsitaško hihihi.gif . Žodžiu, svetainei nekliūna mirksiukas.gif . Tik problematiška iš vienos pusės salos stalviršį nuvalyt - elementariai nepasiekiu kito krašto doh.gif lotuliukas.gif (jei labai švariai noriu nuvalyt, jei tik šiaip sau nubraukt, tai dar pasiekiu cool.gif ). O langas nuo plautuvės yra už 42,5cm - apsitaško kažkiek, bet tikrai ne tragedija smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 11 07, 14:44)
o jis siūlė kitokias? ar baltos skaitos kaip minusas ar kaip pliusas? jos pigesnės ar ne? įdomu pasidarė
ir dar, juodai, ar jūs ir viduje dėjot medžio masyvą?

Pasiūlė baltas. Niekaip nesiskaito unsure.gif . Klausė dėl to, kad žmonės tradiciškai nededa baltų, o deda gal pilkas, gal kokias beige, nežinau rolleyes.gif .Dėl kainos - nežinau... Viduje plokštės, nes korpuso nieks nedaro iš masyvo - kam? Tik stalčių dugnai pas mane ne plokštė, o faniera. Ir plautuvės spintelės viršų pakeitė į drėgmei atsparią fanierą - dėl plautuvės įpatumų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 lapkričio 2013 - 13:57