Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

tai virs kriaukles susidekit ar lentynoje kokioje.

pvz stalciuje
user posted image

aisku galit ir dziovykla tame stalciuje isideti

user posted image

bet man rodos stabeliuojant daugiau telpa nei dedant i dziovykle, nors nezinau kiek jie ten dzius. slapiu gi nedesit g.gif

na tik isivaizduokit kad cia uz dureliu viskas sudeta.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 11 06, 20:58)
tai virs kriaukles susidekit ar lentynoje kokioje.

pvz stalciuje

aisku galit ir dziovykla tame stalciuje isideti

na tik isivaizduokit kad cia uz dureliu viskas sudeta.

user posted image

Šioje nuotraukoje matau tik neracionaliai išnaudotą vietą virtuvėje. Ir dulkių kaupyklą.
Na taip, atrodo gražiai. Bet tai didelėje virtuvėje. IMHO. biggrin.gif

Taip, taip, turint vietos virtuvėje galima dėti į stalčių.
Bet man patogiau stalčiuose puodus ir įrankius laikyti, o ne lekštes.

Beto, jei virš kriauklės daryčiau paprastą spintelę su lentynom, tai būtų kiek problematiška tvarką palaikyti. Pas mane indus plauna indaplovė arba MB. Jei nebūtų džiovyklos, MB išplautus indus dėtų tiesiog šlapius į spintelę. O dabar deda į džiovyklą. Man tik belieka džiaugtis, kad nereikia stovėti jam virš galvos ir kontroliuoti kaip ką daro. Dėl šventos ramybės. Ir buitinių barnių mažiau.

Beto, lėkštės būna skirtingo dydžio - tai kaip? Apačioje sudedi didžiausias, ant jų kaip piramide mažesnes. Ir jei reikia pietums paimti dideles lekštes, turi visa piramide išimti iš lentynos, žiūrėti kad nenuvirstų, paimti ką reikia ir nereikalingas lekštes statyti atglal į lentyną.

Įdedu savo spintelės foto. Daryta telefonu, dėl to neryškai.
Kelios lėkštės ir dubenėliai indaplovėje dabar. Turiu 3 skirtingų dydžių lekštes, vieną pailgą lėkštę ("alia žuviai"), trijų skirtingų dydžių dubenėlius. Jei nedaryčiau džiovyklos, kažin ar ką išloščiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 06 lapkričio 2013 - 21:40
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 06, 21:40)

Taip, taip, turint vietos virtuvėje galima dėti į stalčių.
Bet man patogiau stalčiuose puodus ir įrankius laikyti, o ne lekštes.

Beto, jei virš kriauklės daryčiau paprastą spintelę su lentynom, tai būtų
Beto, lėkštės būna skirtingo dydžio - tai kaip? Apačioje sudedi didžiausias, ant jų kaip piramide mažesnes. Ir jei reikia pietums paimti dideles lekštes, turi visa piramide išimti iš lentynos, žiūrėti kad nenuvirstų, paimti ką reikia ir nereikalingas lekštes statyti atglal į

Pagalvojus ir man atrodo jog deti i lentynas ar stalcius turetu buti labai nepatogu, o ir stalciu reiktu tokiu nemazu. g.gif
Atsakyti
Aš tai džiausiu šalia kriauklės ant padėkliuko, kas bus džiaunamo, o ne skalbiamo indaplovėj, ai, dzin man, nedarysiu jokių papildomų stalčių ar lentynų, nėra joms vietos, nebus kur tada kitų daiktų susidėti.
Atsakyti
Bandau įdėti savo virtuvę per ikea programą
virtuve
Atsakyti
tai pas jus ir nebutu tiek indu kiek toje foto. bet tada kam jums indaplove? gal jos nedekit ir turesit papildoma spintele g.gif nes indus plausit rankomis g.gif bet aisku cia kiekvienos asmeninis reikalas. juk virtuves skirtingos. kaip sako na vkus i svet druzej net mirksiukas.gif

as galvoju tokiems dalykams kas netelpa i indaplove arba netinka ten plauti tai isplovus gi galima salia kriaukles sustabeliuot kad nubegtu. bet cia ne mazoje virtuveje kur reik taupyt kiekviena cm ax.gif

pvz as svajoju restauruotis sena bufetei ir ten laikyt lekstes puodelius ir kitus rankandelius. nors kasdieniai indai bus stalciuje ax.gif bet ir virtuve ne 5.5 kvadratu ax.gif tai galiu ir neturet dziovyklos.

va toks va daiktas manes laukia wub.gif wub.gif myliu ji labai labai wub.gif wub.gif ir jauciu pareiga issaugoti. cia foto is rumsiskiu muziejaus, mano be tu soniniu papuosimu ir karunos virsuj. bet sentimentai ir vaikystes prisiminimai, bei tas kvapas atidarius dureles...... ten mociute laike cinamona, kakava ir tirpu limonada wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 06 lapkričio 2013 - 22:58
QUOTE(Freke @ 2013 11 06, 22:56)
tai pas jus ir nebutu tiek indu kiek toje foto. bet tada kam jums indaplove? gal jos nedekit ir turesit papildoma spintele g.gif nes indus plausit rankomis g.gif bet aisku cia kiekvienos asmeninis reikalas. juk virtuves skirtingos. kaip sako na vkus i svet druzej net  mirksiukas.gif
as galvoju tokiems dalykams kas netelpa i indaplove arba netinka ten plauti tai isplovus gi galima salia kriaukles sustabeliuot kad nubegtu. bet cia ne mazoje virtuveje kur reik taupyt kiekviena cm ax.gif  

pvz as svajoju restauruotis sena bufetei ir ten laikyt lekstes puodelius ir kitus rankandelius. nors kasdieniai indai bus stalciuje ax.gif bet ir virtuve ne 5.5 kvadratu ax.gif tai galiu ir neturet dziovyklos.

Manęs klausiat - kam indaplovė? Plaunu indus. Jei ne kasdien, tai kas antrą dieną. Savaitgaliais ji arba ilsisi, jei būnu ne namuose, arba plauna po du kart, jei svečių turiu.
Vietoj indaplovės daryt spintelę - manęs tokia mintis nežavi. cool.gif
Kitas dalykas, kurį siūlot - išplautus indus padžiaustyt šalia kriauklės. Bet tai užima darbastalį. Man blogai. Man darbastalis reikalingas darbui. O jei išplautus indus šluostyt, tuomet sudėti į spinteles, tik tuomet pradėti gaminti valgyt tai man blogai. Man geriau tegu indai džiūsta džiovykloj, aš tuo metu jau valgyt darysiu. Laiką taupau. Jo irgi ne marios. rolleyes.gif

Patariu toms, kurios dabar tik projektavimo stadijoje. Pagalvokit kokie jūsų gaminimo įpročiai. Gaminat visą laiką viena? O gal kažkas iš namiškių jums padeda? Kartais labai keista, kai vejasi mados - pridaro ūkinių spintų mažoj virtuvėje, lieka darbastalio kokie 80 cm, ir poto skundžiasi, kad niekas nepadeda ir pačiai tenka suktis visą vakarą prie puodų.. Jei jums vyras bent retkarčiais padeda supjaustyti salotas, iškepti karbonadus, pakol jus minkot tešlą pyragui, tai pagalvokit apie tai.
Kartais grožį galima paaukoti vardan patogumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 07 lapkričio 2013 - 07:34
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 06, 19:45)
planas

Kriauklė - ta apvali.
Nemoku programom dirbti, tai pasideliokit, gal bus įdomu. ax.gif

oo, musu virtuve tokia pat, tik kriaukle su kaitlente sukeista vietomis smile.gif ir indaploves nera....
kadangi su programelem dirbt nemoku, gal kas galetu pasiulyti virsutiniu spinteliu variantu? virs cargo ir kriaukles bus paprasta lentynele, o toliau ir nesugalvoju kokias spinteles det....taip pat tam kampe prie saldytuvo noreciau taip pat lentyneliu, pvz foto, tik kazi ar patogu....
http://bloombety.com...ner-Shelves.jpg

laba diena beto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cold play: 07 lapkričio 2013 - 07:49
Pas mane lėkštės stalčiuje, bet labai norėčiau tokio tipo lėkščių laikiklio stalčiuje, gal kas užmatėte kur galima tokį gauti mirksiukas.gif mano stalčių ilgis 80 cm, plotis tai irgi nemažas

user posted image

dabar jos viena ant kitos, tai tikrai nėra labai patogu jas traukioti, o jeigu butų taip sustatytos, tai tik atsidarai stalčių ir pasiemi lėkštę kokios reikia thumbup.gif

p.s pas mane virtuvė nors ir nemaža, bet nėra nei vienos pakabinamos spintelės. Pradžioje keista buvo, dabar jau nieko, apsiprantu, puodeliai irgi stačiuje sustatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 07 lapkričio 2013 - 08:02
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 07, 07:33)

tai ir viskas aisku. jums svarbus kiekvienas centimetras, o man ne. tai jums ta dziovykle reikalinga, man ne. juk rasiau kiek zmoniu tiek nuomoniu tiek virtuviu.

todel ir svartymai apie dziovykles neverti net diskusiju wink.gif vieniems ji issigelbejimas, kitiems bereikalingas dalykas 4u.gif

mamuciuk, manau pas baldininkus klauskit

pvz http://www.akmus.lt/...v...5&Itemid=34 yra kazkokia dziovykle 80cm ax.gif
Atsakyti
Freke, kad tie baldininkai viską perka furnitane arba brasoje (kainos gan nemažos) O man čia reikia tokios ilgos, Ikea mačiau , tik tos džiovyklės nėra didelės verysad.gif

va, va gal kažkas tokio g.gif AČIŪ FREKE
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 07 lapkričio 2013 - 08:47
QUOTE(Freke @ 2013 11 06, 22:56)
va toks va daiktas manes laukia wub.gif  wub.gif myliu ji labai labai  wub.gif  wub.gif ir jauciu pareiga issaugoti.

nuostabus daiktas, būtinai išsaugokit wub.gif
Atsakyti