QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 06, 20:41)
Pas save dziovykle uzsidejau gana didele 80cm, manau su indaplove pastoviai neplausiu, tai norisi kad butu patogu ir viskas tilptu.
Tai kam Jum ta indaplovė, jei nuolat joje neplausit
. Aš tai jau tikrai neinvestuočiau tiek pinigų, kad paskui laikyt dyką daiktą. Pas mane jau 8 metai indaplovė dirba kasdien, išskyrus kai kuriuos savaitgalius, kai nebūnam namuose, arba kas antrą dieną
. Ar dėl mados gi dedat indaplovę
. Gal kai neturit, tai taip įsivaizduojat, kad kasdien neplausit, o kai atsiras, tai priprasit, ir išmesit savo 80cm džiovyklą
QUOTE(Freke @ 2013 11 06, 20:47)
o koks tos dziovykles tikslas? pas mama, mociute buvo reik ir cia
nes as dabartineje virtuveje turiu caro maro laiku virtuvini. ten yra ta dziovykle su skyle apacioj bet ten susidedu negeras lekstes. geru man gaila. gana nemazai esu patvarkius.... tai jei plausit rankom. negi desit i dziovykla nuvarveti, o tada i spec stalciu ar indauja
manau ji reikalinga jei nera indaploves ir indai bus visada plaunami rankomis, o ten palikti tuscia spintele ar stalciu kad lekstes tik nuvarvetu tai per didele prabanga.... geriau jau ranksluosteliu prisipirksiu po 2,5lt pusiau lininiu tai ir sugers dregme ir liks lekstes sausos
100 proc