Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(airise @ 2013 11 04, 22:24)
gerai, o kaip man reikės valyti, jei grublėtumas tas bus skersai, kai valysiu tradiciškai judesiu žemyn, jei supratot ką noriu pasakyt. O žemyn iškilimai  jei būtų, tai braukčiau be vargo.

Plokste apskritai tokia medziaga , kuri itin gerai valosi.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 06, 17:08)
Kur dedat indų džiovyklę, jei kriauklė prieš langą, juk viršui nepakabinsi spintelėje  g.gif šalia ant stalviršio?

Ale kai as klausiau apie tas dziovykles, tai tylejot biggrin.gif
Masciau daryti specialu stalciu dziovyklai salia kriaukles, bet permasciau, kad man netilps ten tiek daug indu kiek noreciau, o kitur nera kur sudeti. Tai pratinsimes viska plauti indaplovej ir sausus deti tiesiog i stalciu. O kokia viena kita lekste ar puodeli isplovus galima iskart ir isvalyti. Tai zodziu, dziovyklos pas mus nebus.
Atsakyti
Pas mus irgi nebus : )
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 06, 19:16)
Pas mus irgi nebus : )

Kazkaip neuzskaiciau o kokiu tikslu jus apskritai virsutiniu spinteliu nedesit ? Juk tiek neisnaudoto ploto gaunasi. schmoll.gif
Pas save dziovykle uzsidejau gana didele 80cm, manau su indaplove pastoviai neplausiu, tai norisi kad butu patogu ir viskas tilptu.
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2013 11 06, 14:59)
Na va, cia sioks toks antras planelis kai orkaite po kaitlente. reiks pagalvot del platesnes indaploves g.gif situose planeliuose dedu 60 cm indaplove smile.gif
virtuve sujungta su svetaine, langas desinej kur saldytuvas toj sienoj.
user posted image

O nenorit šaldytuvo kelti prie tos trumpos sienos?
planas

Kriauklė - ta apvali.
Nemoku programom dirbti, tai pasideliokit, gal bus įdomu. ax.gif
Atsakyti
o koks tos dziovykles tikslas? pas mama, mociute buvo reik ir cia g.gif nes as dabartineje virtuveje turiu caro maro laiku virtuvini. ten yra ta dziovykle su skyle apacioj bet ten susidedu negeras lekstes. geru man gaila. gana nemazai esu patvarkius.... tai jei plausit rankom. negi desit i dziovykla nuvarveti, o tada i spec stalciu ar indauja g.gif manau ji reikalinga jei nera indaploves ir indai bus visada plaunami rankomis, o ten palikti tuscia spintele ar stalciu kad lekstes tik nuvarvetu tai per didele prabanga.... geriau jau ranksluosteliu prisipirksiu po 2,5lt pusiau lininiu tai ir sugers dregme ir liks lekstes sausos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 06, 19:41)
Kazkaip neuzskaiciau o kokiu tikslu jus apskritai virsutiniu spinteliu nedesit ? Juk tiek neisnaudoto ploto gaunasi. schmoll.gif
Pas save dziovykle uzsidejau gana didele 80cm, manau su indaplove pastoviai neplausiu, tai norisi kad butu patogu ir viskas tilptu.

As nedarau virsutiniu, nes mano langas tam trukdo, o ta siena, kuri laisva bus iki lubu vien spinta ir saldytuvas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 06 lapkričio 2013 - 20:01
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 06, 20:41)

Tai kam Jum ta indaplovė, jei nuolat joje neplausit g.gif . Aš tai jau tikrai neinvestuočiau tiek pinigų, kad paskui laikyt dyką daiktą. Pas mane jau 8 metai indaplovė dirba kasdien, išskyrus kai kuriuos savaitgalius, kai nebūnam namuose, arba kas antrą dieną smile.gif . Ar dėl mados gi dedat indaplovę g.gif . Gal kai neturit, tai taip įsivaizduojat, kad kasdien neplausit, o kai atsiras, tai priprasit, ir išmesit savo 80cm džiovyklą 4u.gif

QUOTE(Freke @ 2013 11 06, 20:47)
o koks tos dziovykles tikslas? pas mama, mociute buvo reik ir cia g.gif nes as dabartineje virtuveje turiu caro maro laiku virtuvini. ten yra ta dziovykle su skyle apacioj bet ten susidedu negeras lekstes. geru man gaila. gana nemazai esu patvarkius.... tai jei plausit rankom. negi desit i dziovykla nuvarveti, o tada i spec stalciu ar indauja g.gif manau ji reikalinga jei nera indaploves ir indai bus visada plaunami rankomis, o ten palikti tuscia spintele ar stalciu kad lekstes tik nuvarvetu tai per didele prabanga.... geriau jau ranksluosteliu prisipirksiu po 2,5lt pusiau lininiu tai ir sugers dregme ir liks lekstes sausos smile.gif

100 proc drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir diskusija užvirė dėl džiovyklos. rolleyes.gif

Kas jos nedėjo, parodykit kur laikot lekštes ir puodukus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 06, 21:21)
Na ir diskusija užvirė dėl džiovyklos.  rolleyes.gif

Kas jos nedėjo, parodykit kur laikot lekštes ir puodukus? blush2.gif

Isivaizduoju bus mazdaug taip biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 06, 20:02)
Tai kam Jum ta indaplovė, jei nuolat joje neplausit  g.gif . Aš tai jau tikrai neinvestuočiau tiek pinigų, kad paskui laikyt dyką daiktą. Pas mane jau 8 metai indaplovė dirba kasdien, išskyrus kai kuriuos savaitgalius, kai nebūnam namuose, arba kas antrą dieną  smile.gif . Ar dėl mados gi dedat indaplovę  g.gif . Gal kai neturit, tai taip įsivaizduojat, kad kasdien neplausit, o kai atsiras, tai priprasit, ir išmesit savo 80cm džiovyklą  4u.gif  biggrin.gif
100 proc  drinks_cheers.gif

Ne del mados, man indaplove daugiau vasarai reikalinga, kai ugnies pastoviai nekuriam tada ir silto vandens nevisada buna, turiu labai planuotis kada ugni pasikurti kada indus plauti, o vasaros laiku turiu tu reikalu ir be indu, nebespeju. biggrin.gif O ziema nesunku galiu plauti, turiu ir taip daug laisvo laiko.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 11 06, 20:26)
Isivaizduoju bus mazdaug taip biggrin.gif
user posted image

Daugiau variantų bus?

O jei nėra vietos apačioje?
Pvz. pas mane apačioje yra
1. indaplovė,
2. spintelė po kriaukle ir
3. blokas stalčių, kur turėjau sukišti visus puodus, kepimo bliudus, stalo įrankius, kombainą...
4. skalbyklė (kitur vietos jai nebuvo)

Virtuvė tsakant - kišenės dydžio. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 06 lapkričio 2013 - 20:40