Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(murmur @ 2013 11 06, 12:51)
Molibdena man kazkaip kliuna kaitlente prie pat orkaites. Jei kepi kazka orkaitej ir isimt nori tai turi nestis su visa karsta skarda i kita virtuves gala. Kazkaip nelabai sitoj vietoj apgalvota. As gal isvis orkaites nemontuociau i spinta, o deciau po kaitlente tuomet padaugetu darbastalio. Dabar spintom apsistato o vietos kur darbuotis nelieka praktiskai.
Nezinau, as irgi neturiu, bet siena neapsitasko man kai plaunu tai ir langas manau neapsiatskytu. O prie lango darbuotis smagiau, sviesos daugiau. Jei nuosavam name tai ir kitu patogumu galima rasti - kad ir vaikus zaidziancius kieme matai.

Na, nebent neturint indaplovės ir ištisai plaunant indus kriauklėje gali žiopsoti per langą į žaidžiančius vaikus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 11 06, 14:42)
Klausykit, o jūs kai rašot baldininkams, siunčiat pvz virtuvės, kurią pačios susiplanavot ir prašot paskaičiuot, projektą? Ar prašot, kad jums ten dar padėliotų ir pan? Aš nusiunčiau, tai vieni kai atrašė, tai pasimečiau. Aš įmečiau jiems pvz savo ikejos virtuvės projektėlį, ten plokštė blizgi, bet parašiau, kad noriu medžio masyvo, tai man parašė, kad mano foto ne medžio masyvas, o blizgi plokštė, išdėstė litaniją, ko baldininkas negamina, surašė kažkokias abstrakčias kainas ir pan ir dar pridėjo, kad tik dizaineris gali suprojektuoti virtuvę blink.gif galvoju, gal aš ką ne taip parašiau, ar ne taip paklausiau. tai vat galvoju, kaip jūs kreipiatės ir ką rašot. o kiti pabrėžė, kad jei gaminsiu virtuvę pas juos, projektas nieko nekainuos, o jei ne, tai kainuos. tai kaip žinot, ar gaminsiuos pas juos, jei nežinau, ką jie gali man pasiūlyt.

Geriausia, kad paskaičiuotų visos firmos pagal Jūsų projektą ir nurodytas medžiagas. Tokiu atveju galėtumėte išsirinkti gamintoją pagal kainą. O, kad negamina iš tam tikrų plokščių, tai manau, kad tai ,,netikę" baldininkai. Bet kokiu atveju jie gali tas plokštes pirkti Termopale ar kt. ir pjaustyti Ulme ar kt., jeigu neturi savo cecho, ką dauguma ir daro smile.gif
Atsakyti
Klausykit, o jūs kai rašot baldininkams, siunčiat pvz virtuvės, kurią pačios susiplanavot ir prašot paskaičiuot, projektą? Ar prašot, kad jums ten dar padėliotų ir pan?

Aš bent kai siunčiau tai buvau excelyje pabraiziusi paprastą projektuką ir rašant laišką dar darašiau iš kokios plokštės ir kokių mechanizmų norėčiau. Tai niekam klausimų nekilo, visi atrašė konkrečią tokios virtuvės kainą. ax.gif JOkių pastabų negavau. biggrin.gif Vat kai jau realiai nusprendžiau darytis, tada ir patarė ką galbūt būtų galima patobulinti ir nubraižė projektuką. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 06, 15:13)
Aš bent kai siunčiau tai buvau excelyje pabraiziusi paprastą projektuką ir rašant laišką dar darašiau iš kokios plokštės ir kokių mechanizmų norėčiau. Tai niekam klausimų nekilo, visi atrašė konkrečią tokios virtuvės kainą.  ax.gif JOkių pastabų negavau.  biggrin.gif  Vat kai jau realiai nusprendžiau darytis, tada ir patarė ką galbūt būtų galima patobulinti ir nubraižė projektuką.  ax.gif

nu karoč, teks ir man tada braižyt ant popieriuko štoli. nors kiti išvis neatsakė, o pora paprašė tel, nes turi klausimų, žadėjo paskambint, ale dar neskambino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 06 lapkričio 2013 - 15:41
QUOTE(Teka @ 2013 11 06, 15:15)
nu man tai išvis kas nepatiko, kad atrašė tai baldininko žmona ir dar parašė, kad ji tikisi, jog aš nieko prieš, kad ji atsakė man biggrin.gif o aš tai prieš, dar ir kaip biggrin.gif

nu karoč, teks ir man tada braižyt ant popieriuko štoli. nors kiti išvis neatsakė, o pora paprašė tel, nes turi klausimų, žadėjo paskambint, ale dar neskambino smile.gif

Nežinau gal pas jus Vilniuje tie baldininkai išlepę, nelabai vertina būsimus klientus tai ir nesistengia. unsure.gif Aš Klaipėdos regione siunčiau, tai čia gal tų užsakymų mažiau, visi labai operatyvūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 06, 15:30)
Nežinau gal pas jus Vilniuje tie baldininkai išlepę, nelabai vertina būsimus klientus tai ir nesistengia.  unsure.gif  Aš Klaipėdos regione siunčiau, tai čia gal tų užsakymų mažiau, visi labai operatyvūs smile.gif

matyt...
Atsakyti
Nusiunciau currus treci karta savo plana, tylu...jau gal gedinasi atrasinet kai prasau menesi laiko g.gif

tai kaip žinot, ar gaminsiuos pas juos, jei nežinau, ką jie gali man pasiūlyt.

Sumokesi uz projekta ir suzinosi biggrin.gif Nepatinka man tokie issikalinejimai, mesciau juos lauk isvis.

QUOTE(ariogala @ 2013 11 06, 15:13)
Na, nebent neturint indaplovės ir ištisai plaunant indus kriauklėje  gali žiopsoti per langą į žaidžiančius vaikus bigsmile.gif

As tai pastoviai prie kriaukles jei virtuvej esu, gaminu - plaunu mesa, skutu bulves, jas plaunu, darzoves plaunu, pjaustau salia kriaukles, visas darbas aplink vyksta kazkaip.
Atsakyti
Kur dedat indų džiovyklę, jei kriauklė prieš langą, juk viršui nepakabinsi spintelėje g.gif šalia ant stalviršio?
Atsakyti
Man irgi klausimas del dziovykles iskilo, turint indaplove ar ji isvis reikalinga? galvoju gal tiesiai i stalciu indus dedat? Kam juos dziaut jei jau sausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 06, 16:11)
Man irgi klausimas del dziovykles iskilo, turint indaplove ar ji isvis reikalinga? galvoju gal tiesiai i stalciu indus dedat? Kam juos dziaut jei jau sausi  unsure.gif

Man ji reikalinga. Nors ir turiu indaplovę. 4u.gif
Gal jei turėčiau didelę virtuvę, galėčiau indams skirti spintelę su stalčiais, tuomet atsisakyčiau džiovyklės. ax.gif
O kai virtuvė kišenės dydžio, ir indams skirti galiu tik kabančią spintelę, tai išeities kitos nematau. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 06 lapkričio 2013 - 16:26
QUOTE(coco5 @ 2013 11 06, 16:01)
kokia programele jus braizote virtuve?

Su Ikea programėle. Man ji pasirodė paprasta ir greitai viskas susidelioja...
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2013 11 06, 14:59)
Na va, cia sioks toks antras planelis kai orkaite po kaitlente. reiks pagalvot del platesnes indaploves g.gif situose planeliuose dedu 60 cm indaplove smile.gif
virtuve sujungta su svetaine, langas desinej kur saldytuvas toj sienoj.
user posted image

Dabar atrodo geresnis variantas.
Tik aš turbūt nuo kaitlentės kairiau dėčiau indaplovę, poto palikčiau stalčius ir poto užsukus iš kart kriauklę.
Čia dar mąstyt reikia. unsure.gif

Tik dabar užmačiau - nuo šaldytuvo dešiniau bus kargo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 06 lapkričio 2013 - 16:30
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 06, 17:21)
Dabar atrodo geresnis variantas.
Tik aš turbūt nuo kaitlentės kairiau dėčiau indaplovę, poto palikčiau stalčius ir poto užsukus iš kart kriauklę.
Čia dar mąstyt reikia. unsure.gif

Tik dabar užmačiau - nuo šaldytuvo dešiniau bus kargo?  g.gif

na, reiks dar pasibraizyt ir taip wink.gif

ten dengiamoji juosta 5 cm nuo sienos, kad patogiau butu dureles darinet... jos atsidarines nuo kaires, tai nesirems i siena. o rankeneles programa nezinau kodel nupaise... g.gif ten ju neturetu but
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molibdena: 06 lapkričio 2013 - 16:51