QUOTE(murmur @ 2013 11 06, 12:51)
Molibdena man kazkaip kliuna kaitlente prie pat orkaites. Jei kepi kazka orkaitej ir isimt nori tai turi nestis su visa karsta skarda i kita virtuves gala. Kazkaip nelabai sitoj vietoj apgalvota. As gal isvis orkaites nemontuociau i spinta, o deciau po kaitlente tuomet padaugetu darbastalio. Dabar spintom apsistato o vietos kur darbuotis nelieka praktiskai.
Nezinau, as irgi neturiu, bet siena neapsitasko man kai plaunu tai ir langas manau neapsiatskytu. O prie lango darbuotis smagiau, sviesos daugiau. Jei nuosavam name tai ir kitu patogumu galima rasti - kad ir vaikus zaidziancius kieme matai.
Nezinau, as irgi neturiu, bet siena neapsitasko man kai plaunu tai ir langas manau neapsiatskytu. O prie lango darbuotis smagiau, sviesos daugiau. Jei nuosavam name tai ir kitu patogumu galima rasti - kad ir vaikus zaidziancius kieme matai.
Na, nebent neturint indaplovės ir ištisai plaunant indus kriauklėje gali žiopsoti per langą į žaidžiančius vaikus
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 11 06, 14:42)
Klausykit, o jūs kai rašot baldininkams, siunčiat pvz virtuvės, kurią pačios susiplanavot ir prašot paskaičiuot, projektą? Ar prašot, kad jums ten dar padėliotų ir pan? Aš nusiunčiau, tai vieni kai atrašė, tai pasimečiau. Aš įmečiau jiems pvz savo ikejos virtuvės projektėlį, ten plokštė blizgi, bet parašiau, kad noriu medžio masyvo, tai man parašė, kad mano foto ne medžio masyvas, o blizgi plokštė, išdėstė litaniją, ko baldininkas negamina, surašė kažkokias abstrakčias kainas ir pan ir dar pridėjo, kad tik dizaineris gali suprojektuoti virtuvę galvoju, gal aš ką ne taip parašiau, ar ne taip paklausiau. tai vat galvoju, kaip jūs kreipiatės ir ką rašot. o kiti pabrėžė, kad jei gaminsiu virtuvę pas juos, projektas nieko nekainuos, o jei ne, tai kainuos. tai kaip žinot, ar gaminsiuos pas juos, jei nežinau, ką jie gali man pasiūlyt.
Geriausia, kad paskaičiuotų visos firmos pagal Jūsų projektą ir nurodytas medžiagas. Tokiu atveju galėtumėte išsirinkti gamintoją pagal kainą. O, kad negamina iš tam tikrų plokščių, tai manau, kad tai ,,netikę" baldininkai. Bet kokiu atveju jie gali tas plokštes pirkti Termopale ar kt. ir pjaustyti Ulme ar kt., jeigu neturi savo cecho, ką dauguma ir daro