Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Molibdena @ 2013 11 05, 18:26)
Sveikos,

nusprendziau ir as ikelt savo sioki toki paskubom nupiesta planeli blush2.gif
Pradesiu nuo to, kad ten kur gele bus kriaukle kampinej spintelej, po ja spintele siuksliu dezei. Is desines ziurint bus saldytuvas, orkaite su mikrobangu krosnele, paskui kaitlente (po ja stalciai), kargo krepsys, stalvirsis (po juo 45 cm indaplove). prie plautuves dar ranksluostine darysim.
kaip ir planely virtuve bus blizgi balta su tamsiu stalvirsiu. cia rankeneles bet kokios panaudotos. virsuj spinteles bus be ju, o apacioj bus toki kaip ipjovimai. nepamenu kaip vadinasi. laukiu komentaru ax.gif
user posted image

ax.gif
Atsakyti
Molibdena man kazkaip kliuna kaitlente prie pat orkaites. Jei kepi kazka orkaitej ir isimt nori tai turi nestis su visa karsta skarda i kita virtuves gala. Kazkaip nelabai sitoj vietoj apgalvota. As gal isvis orkaites nemontuociau i spinta, o deciau po kaitlente tuomet padaugetu darbastalio. Dabar spintom apsistato o vietos kur darbuotis nelieka praktiskai.

QUOTE(Aleta @ 2013 11 06, 12:17)
Nieko as ten neplaunu, nes tokios kriaukles neturiu. Todel ir klausiau pas tas, kurios turi, ar jos patenkintos, ar nesitasko. Nes, kaip pastebejau, paskutiniu metu kriaukle ties langu- masinis reiskinys

Nezinau, as irgi neturiu, bet siena neapsitasko man kai plaunu tai ir langas manau neapsiatskytu. O prie lango darbuotis smagiau, sviesos daugiau. Jei nuosavam name tai ir kitu patogumu galima rasti - kad ir vaikus zaidziancius kieme matai.
Atsakyti
QUOTE(Aleta @ 2013 11 06, 12:35)
na niekaip as nesuprantu tu kriaukliu po langu... Negi langai neapsitasko kazka plaunant?

O jei ir apsitasko, tai nuvalai... biggrin.gif bet kaip jau viena sake, kad gi atstumas iki lango sioks toks gaunasi. Pas mus irgi taip bus kriaukle, bet del taskymosi nesibaiminu. Man baisiau atrodo kaitlentes saloj, kur jau ne ant sienos riebalai tiska, o ant grindu ir puse svetaines biggrin.gif nu bet irgi tos kur turi tokia sala, sako, kad niekas ten nesitasko biggrin.gif matyt pagal kiekvieno darbo igudzius priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 11 06, 13:58)
O jei ir apsitasko, tai nuvalai...  biggrin.gif bet kaip jau viena sake, kad gi atstumas iki lango sioks toks gaunasi. Pas mus irgi taip bus kriaukle, bet del taskymosi nesibaiminu. Man baisiau atrodo kaitlentes saloj, kur jau ne ant sienos riebalai tiska, o ant grindu ir puse svetaines biggrin.gif nu bet irgi tos kur turi tokia sala, sako, kad niekas ten nesitasko biggrin.gif matyt pagal kiekvieno darbo igudzius priklauso biggrin.gif

na tai matyt as cia viena tokia netikus, nes man siena tai tikrai apsitasko, todel ir tos kriaules po langais taip itartinai atrodo. Bet, kaip ir saket, nuo kiekvieno darbo igudziu priklauso. As jau namo projekte is karto numaciau kriauklei vieta ne po langu, nes, matyt, taskausi labiau uz kitas seimininkes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2013 11 06, 11:41)

user posted image
Papildyta:
o ka det po langu tuomet?

Aš daryčiau tokį variantą, tik keisčiau kriauklę su indaplove vietomis.
Tai prie lango būtų darbastalis. ax.gif

Dar pagalvojus sukeisčiau šaldytuvą ir orkaitę vietomis.
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2013 11 05, 17:26)
Sveikos,

nusprendziau ir as ikelt savo sioki toki paskubom nupiesta planeli blush2.gif
Pradesiu nuo to, kad ten kur gele bus kriaukle kampinej spintelej, po ja spintele siuksliu dezei. Is desines ziurint bus saldytuvas, orkaite su mikrobangu krosnele, paskui kaitlente (po ja stalciai), kargo krepsys, stalvirsis (po juo 45 cm indaplove). prie plautuves dar ranksluostine darysim.
user posted image

Darbastalio tarp kaitlentės ir kriauklės gaunasi vos 60 cm. Jums to pakanka? unsure.gif
Atsisakyčiau visokių kargo ir rankšluostinių - jie tik vietą suvalgo tokioje ir taip mažoje virtuvėje. cool.gif Geriau išplatinti stalčius vietoj kargo.

Koks trumposios sienos ilgis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 06, 13:51)
Molibdena man kazkaip kliuna kaitlente prie pat orkaites. Jei kepi kazka orkaitej ir isimt nori tai turi nestis su visa karsta skarda i kita virtuves gala. Kazkaip nelabai sitoj vietoj apgalvota. As gal isvis orkaites nemontuociau i spinta, o deciau po kaitlente tuomet padaugetu darbastalio. Dabar spintom apsistato o vietos kur darbuotis nelieka praktiskai.

Aciu uz pastebejima 4u.gif
kaitlente pas mus bus dujine, tai bus groteles. skarda isimta is orkaites desiu ant ju. as visada taip darau ir dabartinej virtuvej. niekada ikaitusios skardos nededu ant darbastalio... skarda ant dujines, o salia ant darbastalio lekstes, indas i kuri viska dedu... tai man kazkaip tas vietos nebuvimas tarp orkaites ir kaitlentes netrukdo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 06, 14:26)
Darbastalio tarp kaitlentės ir kriauklės gaunasi vos 60 cm. Jums to pakanka? unsure.gif
Atsisakyčiau visokių kargo ir rankšluostinių - jie tik vietą suvalgo tokioje ir taip mažoje virtuvėje. cool.gif Geriau išplatinti stalčius vietoj kargo.

Koks trumposios sienos ilgis? rolleyes.gif

stalciai po kaitlente 80 cm. trumpoji siena 1,56 m, ilgoji siena 3,485 m.
Brezinuky indaplove 60 cm, susimaisiau, bet galvojam gal mum bus per didele ir gal desim 45 cm, tai kols kas darbo zonai 80 cm lieka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molibdena: 06 lapkričio 2013 - 13:38
Klausykit, o jūs kai rašot baldininkams, siunčiat pvz virtuvės, kurią pačios susiplanavot ir prašot paskaičiuot, projektą? Ar prašot, kad jums ten dar padėliotų ir pan? Aš nusiunčiau, tai vieni kai atrašė, tai pasimečiau. Aš įmečiau jiems pvz savo ikejos virtuvės projektėlį, ten plokštė blizgi, bet parašiau, kad noriu medžio masyvo, tai man parašė, kad mano foto ne medžio masyvas, o blizgi plokštė, išdėstė litaniją, ko baldininkas negamina, surašė kažkokias abstrakčias kainas ir pan ir dar pridėjo, kad tik dizaineris gali suprojektuoti virtuvę blink.gif galvoju, gal aš ką ne taip parašiau, ar ne taip paklausiau. tai vat galvoju, kaip jūs kreipiatės ir ką rašot. o kiti pabrėžė, kad jei gaminsiu virtuvę pas juos, projektas nieko nekainuos, o jei ne, tai kainuos. tai kaip žinot, ar gaminsiuos pas juos, jei nežinau, ką jie gali man pasiūlyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 06 lapkričio 2013 - 14:48
QUOTE(Molibdena @ 2013 11 06, 13:35)
Aciu uz pastebejima 4u.gif
kaitlente pas mus bus dujine, tai bus groteles. skarda isimta is orkaites desiu ant ju. as visada taip darau ir dabartinej virtuvej. niekada ikaitusios skardos nededu ant darbastalio... skarda ant dujines, o salia ant darbastalio lekstes, indas i kuri viska dedu... tai man kazkaip tas vietos nebuvimas tarp orkaites ir kaitlentes netrukdo g.gif
Papildyta:
stalciai po kaitlente 80 cm. trumpoji siena 1,56 m, ilgoji siena 3,485 m.
Brezinuky indaplove 60 cm, susimaisiau, bet galvojam gal mum bus per didele ir gal desim 45 cm, tai kols kas darbo zonai 80 cm lieka...

Kaitlentės ir kriauklės vietas galima keisti vietomis, stumti kažkiek į šoną?
Aš turbūt pritarčiau murmur nuomonei ir orkaitę dėčiau po kaitlente - taip atsiras papildomas stalviršis.
Indaplovės nedėčiau siauresnės. Kaip tik geriau platesnė indaplovė nei kargo.
Turiu siaurą indaplovę ir gailiuosi, nes dažniausiai ne viskas telpa. O esam tik dviese.

Šiaip gal jus visos virtuvės planą papaišykit, kad būtų aiškiau kur langai ir durys. rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, cia sioks toks antras planelis kai orkaite po kaitlente. reiks pagalvot del platesnes indaploves g.gif situose planeliuose dedu 60 cm indaplove smile.gif
virtuve sujungta su svetaine, langas desinej kur saldytuvas toj sienoj.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nendrė... @ 2013 11 06, 09:13)
Pas mus labai panasus isdestymas, bet virtuve L formos, viskas labai panasiai tik kaitlente kampe bus arciau plautuves, taip gaunasi daugiau darbastalio nuo saldytuvo iki kaitlentes 4u.gif
pas mus taip pat sildomos grindys, virtuve su svetaine sujungta, tai nusprendem vienoda danga deti - medzio imitacijos plyteles.
Pamirsau nica, kas rase, kad daug iskilimu yra ant plyteliu unsure.gif  Kokios jusu plyteles? Mane patikino, kad jei rinksimes akmens mases jos neskils, na nebent nuo didelio smugio labai g.gif  Ar tiketi tuo, nezinau kaip yra su tom plytelem?

Dėl tų atstumų tai aš galvos labai nesuku, t.y. ar didesnis tarpas tarp šaldytuvo ir kaitlentės, ar tarp kaitlentės ir plautuvės, svarbu kad apskritai bent vienoj vietoj jis būtų ir nemažas smile.gif
O pas jus medžio imitacijos plytelės ir svetainėj, ar tik virtuvėj?
Mes dar plytelių neturim, dar neapsisprendžiau dėl pačios virtuvės spalvos, todėl negaliu rinktis biggrin.gif
Klausimas dėl spalvos - ar kas turit tokia pilkšvai juodą matinę spalvą virtuvėje, bent jau ant apatinių spintelių? ar labai nepraktiška? nu kažkaip baltos pradeda atsibosti, tai mąstau tik viršutines baltas dayti, o apatines tamsias arba medžio spalvos (jei nuspręsim iš masyvo daryti). Ir kokios spalvos tada stalviršis gražu būtų, jei apatinės spintelės beveik juodos g.gif akmens neįpirksim, tai dvejoju, ar masyvo stalviršis tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2013 11 06, 15:59)
Na va, cia sioks toks antras planelis kai orkaite po kaitlente. reiks pagalvot del platesnes indaploves g.gif situose planeliuose dedu 60 cm indaplove smile.gif
virtuve sujungta su svetaine, langas desinej kur saldytuvas toj sienoj.
user posted image

kokia programele jus braizote virtuve?
Atsakyti