Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 05, 09:47)
Ačiū už komentarus. Kažkaip dviejų linijų atmetu variantą, nes darbastalio kaip tik sumažeja, niekur nesu numačiusi aukštų spintų, šaldytuvas laisvai pastatomas.
Kaitlentė už šaldytuvo dar ir todėl, kad iš ten mažiau eis kvapai į svetainę.
Prisegu 1 aukšto planą
user posted image

Pas mus labai panasus isdestymas, bet virtuve L formos, viskas labai panasiai tik kaitlente kampe bus arciau plautuves, taip gaunasi daugiau darbastalio nuo saldytuvo iki kaitlentes 4u.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 05, 10:07)
Pas mane iš plano matosi, kad viena erdvė svetainė ir virtuvė, svatainėjegrindys medinės, labai norėjau tų pačių ir virtuvėje, bet tiek visi apilinkui priprotino (iš patirties), kad nepraktiška, kad ryžausi dėti plyteles, tiesa, grindys pas mus šildomos.

pas mus taip pat sildomos grindys, virtuve su svetaine sujungta, tai nusprendem vienoda danga deti - medzio imitacijos plyteles.
Pamirsau nica, kas rase, kad daug iskilimu yra ant plyteliu unsure.gif Kokios jusu plyteles? Mane patikino, kad jei rinksimes akmens mases jos neskils, na nebent nuo didelio smugio labai g.gif Ar tiketi tuo, nezinau kaip yra su tom plytelem?
Atsakyti
QUOTE(Nendrė... @ 2013 11 06, 09:13)
pas mus taip pat sildomos grindys, virtuve su svetaine sujungta, tai nusprendem vienoda danga deti - medzio imitacijos plyteles.
Pamirsau nica, kas rase, kad daug iskilimu yra ant plyteliu unsure.gif  Kokios jusu plyteles? Mane patikino, kad jei rinksimes akmens mases jos neskils, na nebent nuo didelio smugio labai g.gif  Ar tiketi tuo, nezinau kaip yra su tom plytelem?

pas mus buvo akmens masės, tai tikrai neskilinėjo ten taip žiauriai, tik kartą, kai kažką labai sunkaus numečiau, truputis nuskilo, bet kad būtų ten žiauriai suskilinėję, tai nebuvo
Atsakyti
Sveikos mergaites, deliojuosi virtuvės išplanavimą ir reikia apsispresti prie kurios sienos bus kaitlente su garų ištraukėju. prie lango man atrodo negražu, tačiau prie kitos sienos norėjau padaryti daugiau spintelių g.gif
ka manot apie visą planavima? būsiu dėkinga už idėjas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
o kurioj vietoj prie lango galėtų būti kaitlentė? man rodos, ten net nesigautų jos padaryt, kur gartraukis būtų? dabar, kur kaitlentė, ten siena? ar kaitlentė čia saloj? atstumas tarp eilių rekomenduotinas 1,2m
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 06, 12:13)
o kurioj vietoj prie lango galėtų būti kaitlentė? man rodos, ten net nesigautų jos padaryt, kur gartraukis būtų? dabar, kur kaitlentė, ten siena? ar kaitlentė čia saloj? atstumas tarp eilių rekomenduotinas 1,2m

Taip cia tokia siaura virtuve, sienos is abieju pusiu.
user posted image

atstumas tarp eiliu beveik toks ir gausis, cia plius minus 1metras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 06 lapkričio 2013 - 11:23
kaitlentė prie kriauklės tikrai netinkamas variantas. geriau, kaip pirmam variante. o be to gartraukį gi galit dėt tokį, virš kurio spintelė, ir visa ta siena būtų spintelėm
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 06, 12:22)
kaitlentė prie kriauklės tikrai netinkamas variantas. geriau, kaip pirmam variante. o be to gartraukį gi galit dėt tokį, virš kurio spintelė, ir visa ta siena būtų spintelėm

va trecia varianta pakeiciau.. Irgi nelabai ane? Teks daryti prie kitos sienos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2013 11 06, 11:25)
va trecia varianta pakeiciau.. Irgi nelabai ane? Teks daryti prie kitos sienos rolleyes.gif

aš gal centruočiau kaitlentę (pirmas variantas), arba traukčiau toliau nuo šaldytuvo gal g.gif
aš tik nesuprantu, kaip ten ta orkaitė su mikrobange. ten tipo aukštoj spintoj jos? o nenorit tą aukštą spintą kišti šalia indaplovės prie sienos? ar ji taip ir stovi, tik nesupratau to biggrin.gif hm, nors tada tarp eilių bus atstumas 2m, jau kaip ir per didelis.
nu ateis daugiau merginų, patars geriau. gal jums geriau išvis L formos arba U formos virtuvę daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 06 lapkričio 2013 - 11:30
na niekaip as nesuprantu tu kriaukliu po langu... Negi langai neapsitasko kazka plaunant?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 06, 12:27)
aš gal centruočiau kaitlentę (pirmas variantas), arba traukčiau toliau nuo šaldytuvo gal g.gif
aš tik nesuprantu, kaip ten ta orkaitė su mikrobange. ten tipo aukštoj spintoj jos? o nenorit tą aukštą spintą kišti šalia indaplovės prie sienos? ar ji taip ir stovi, tik nesupratau to biggrin.gif hm, nors tada tarp eilių bus atstumas 2m, jau kaip ir per didelis.
nu ateis daugiau  merginų, patars geriau. gal jums geriau išvis L formos arba U formos virtuvę daryt?

Man ta auksta spinta su orkaite atrodo patogiausia prie praejimo... U forma netinka, vienintelis variantas II, bet man atrodo prarandu daug darbastalio..

Na va dar parodau:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Aleta @ 2013 11 06, 12:35)
na niekaip as nesuprantu tu kriaukliu po langu... Negi langai neapsitasko kazka plaunant?

o ka det po langu tuomet?
Atsakyti
QUOTE(Nendrė... @ 2013 11 06, 09:13)
Pamirsau nica, kas rase, kad daug iskilimu yra ant plyteliu unsure.gif  Kokios jusu plyteles? Mane patikino, kad jei rinksimes akmens mases jos neskils, na nebent nuo didelio smugio labai g.gif  Ar tiketi tuo, nezinau kaip yra su tom plytelem?

As rasiau. Akmens mases pas mus, bet gal kokios akcijines buve (ne mes dejom) nes labai prastos. Jei normalias issirinksit kokybiskas tai ir netrukines manau.

QUOTE(Aleta @ 2013 11 06, 11:35)

Nesuprantu ka jus ten plaunat kad visur apsitasko. Gal vaikus kriauklej maudot lotuliukas.gif Ne ant palanges juk kriaukle, nuo jos iki lango atstumas yra nemazas, kiti ir vazoneli koki pasistato tame tarpe.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 06, 12:55)
As rasiau. Akmens mases pas mus, bet gal kokios akcijines buve (ne mes dejom) nes labai prastos. Jei normalias issirinksit kokybiskas tai ir netrukines manau.
Nesuprantu ka jus ten plaunat kad visur apsitasko. Gal vaikus kriauklej maudot  lotuliukas.gif  Ne ant palanges juk kriaukle, nuo jos iki lango atstumas yra nemazas, kiti ir vazoneli koki pasistato tame tarpe.

Nieko as ten neplaunu, nes tokios kriaukles neturiu. Todel ir klausiau pas tas, kurios turi, ar jos patenkintos, ar nesitasko. Nes, kaip pastebejau, paskutiniu metu kriaukle ties langu- masinis reiskinys
Atsakyti