ar kas nors darėtės baldus pas currus?
Uzsisakiau ir as siandien jau virtuve, uztat dabar turbut naktim nebeuzmigsiu begalvodama koks bus rezultatas, ar graziai parinktos spalvos atrodys. Jau beveik persigalvojau del pasirinkto varianto, bet geda bekeisti, nes jau karta spalvas pakeiciau.
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 05, 19:02)
Uzsisakiau ir as siandien jau virtuve, uztat dabar turbut naktim nebeuzmigsiu begalvodama koks bus rezultatas, ar graziai parinktos spalvos atrodys. Jau beveik persigalvojau del pasirinkto varianto, bet geda bekeisti, nes jau karta spalvas pakeiciau.
o kokias spalvas užsisakėt?
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 05, 20:02)
viskas bus gerai.
As dar irgi vis ziuriu projekta ir bandau isitikinti kad jau tikrai nieko nebereikia keisti
Per kiek laiko jums zada pagaminti?
QUOTE(Teka @ 2013 11 05, 19:30)
ar kas nors darėtės baldus pas currus?
mes darem. patenkinti viskuo
QUOTE(mfsouth @ 2013 11 05, 19:48)
mes darem. patenkinti viskuo
o virtuvę savo rodėt? seniai darėt? vieninteliai, kurie sureagavo į laišką, kiti tyli jau kelinta diena
QUOTE(Smilla @ 2013 11 05, 12:32)
Gal daugiau pojutis plastamses, ir garas einant per jas. Bet cia tu pigiuju, ploniausiu
Mes dabar dejomes storas, 8 mm, tai draugai is pradziu galvojo, kad medzio masyvas Ir nera to kauksejimo, to "plastmasisko" garso
Mes dabar dejomes storas, 8 mm, tai draugai is pradziu galvojo, kad medzio masyvas Ir nera to kauksejimo, to "plastmasisko" garso
Na, pas mus 12 mm 33 klasės laminatas, vaizdas - kaip geros medienos grindys. Superinis, bet peilių geriau nemėtyti
Papildyta:
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 11 05, 16:21)
Tikrai šaunu, visgi atstumas nemažas
Lipu ant virtuvinės kedės, kai ką iš aukštai reikia paimti, tai nekyla jokių problemų
Lipu ant virtuvinės kedės, kai ką iš aukštai reikia paimti, tai nekyla jokių problemų
Aš ir lipu, gerai, kad kėdes tvirtas ąžuolines nusipirkom. Gerai laiko
QUOTE(Teka @ 2013 11 05, 20:04)
o virtuvę savo rodėt? seniai darėt? vieninteliai, kurie sureagavo į laišką, kiti tyli jau kelinta diena
O man jau 1,5sav jie neatraso...nors atsiliepimus gerus buvau radus ir psl ju darbai patiko.
QUOTE(murmur @ 2013 11 05, 20:33)
O man jau 1,5sav jie neatraso...nors atsiliepimus gerus buvau radus ir psl ju darbai patiko.
o gal reik jiems kartot? ir kitiems. būna juk paskaitai laišką, galvoji vėliau atrašysi ir pamiršti. neatrašys dar kartą, bandyt skambint, o jei ir tada nieko, tai atsisveikint
QUOTE(Teka @ 2013 11 05, 19:02)
o kokias spalvas užsisakėt?
Sviesiu dureliu ir tamsiu apvadu kontrasta, taip norejau ryskaus kontrasto jog bijau kad nebuciau nusitamsinusi. Stalvirsis irgi tamsus, sendinto medzio imitacija, tai idomu kaip devesis.
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2013 11 05, 19:05)
viskas bus gerai.
As dar irgi vis ziuriu projekta ir bandau isitikinti kad jau tikrai nieko nebereikia keisti
Zadejo per menesi, nors sutartyje ilgesni termina uzdejo, tai ziuresim kaip bus.
QUOTE(Teka @ 2013 11 05, 20:34)
o gal reik jiems kartot? ir kitiems. būna juk paskaitai laišką, galvoji vėliau atrašysi ir pamiršti. neatrašys dar kartą, bandyt skambint, o jei ir tada nieko, tai atsisveikint
Kartojau baldu gamintoju tiek yra kad tikrai negaudysiu as ju.
QUOTE(Teka @ 2013 11 05, 20:34)
yMan is kokiu 10 atrase 8, tie kur atraso tai ir atraso greitai 2 dienu begyje, o kur neatraso tai jau ir nebekartojau.