Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

ar kas nors darėtės baldus pas currus?
Atsakyti
Uzsisakiau ir as siandien jau virtuve, uztat dabar turbut naktim nebeuzmigsiu begalvodama koks bus rezultatas, ar graziai parinktos spalvos atrodys. doh.gif Jau beveik persigalvojau del pasirinkto varianto, bet geda bekeisti, nes jau karta spalvas pakeiciau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 05, 19:02)
Uzsisakiau ir as siandien jau virtuve, uztat dabar turbut naktim nebeuzmigsiu begalvodama koks bus rezultatas, ar graziai parinktos spalvos atrodys.  doh.gif Jau beveik persigalvojau del pasirinkto varianto, bet geda bekeisti, nes jau karta spalvas pakeiciau.  blush2.gif

o kokias spalvas užsisakėt?
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2013 11 05, 20:02)
Uzsisakiau ir as siandien jau virtuve, uztat dabar turbut naktim nebeuzmigsiu begalvodama koks bus rezultatas, ar graziai parinktos spalvos atrodys.  doh.gif Jau beveik persigalvojau del pasirinkto varianto, bet geda bekeisti, nes jau karta spalvas pakeiciau.  blush2.gif

drinks_cheers.gif viskas bus gerai.
As dar irgi vis ziuriu projekta ir bandau isitikinti kad jau tikrai nieko nebereikia keisti doh.gif
Per kiek laiko jums zada pagaminti?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 05, 19:30)
ar kas nors darėtės baldus pas currus?

mes darem. patenkinti viskuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mfsouth @ 2013 11 05, 19:48)
mes darem. patenkinti viskuo  smile.gif

o virtuvę savo rodėt? seniai darėt? smile.gif vieninteliai, kurie sureagavo į laišką, kiti tyli jau kelinta diena
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 11 05, 12:32)
Gal daugiau pojutis plastamses, ir garas einant per jas. Bet cia tu pigiuju, ploniausiu  4u.gif
Mes dabar dejomes storas, 8 mm, tai draugai is pradziu galvojo, kad medzio masyvas  thumbup.gif Ir nera to kauksejimo, to "plastmasisko" garso  biggrin.gif

Na, pas mus 12 mm 33 klasės laminatas, vaizdas - kaip geros medienos grindys. Superinis, bet peilių geriau nemėtyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 11 05, 16:21)
Tikrai šaunu, visgi atstumas nemažas thumbup.gif
Lipu ant virtuvinės kedės, kai ką iš aukštai reikia paimti, tai nekyla jokių problemų ax.gif

Aš ir lipu, gerai, kad kėdes tvirtas ąžuolines nusipirkom. Gerai laiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 05, 20:04)
o virtuvę savo rodėt? seniai darėt? smile.gif vieninteliai, kurie sureagavo į laišką, kiti tyli jau kelinta diena

O man jau 1,5sav jie neatraso...nors atsiliepimus gerus buvau radus ir psl ju darbai patiko.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 05, 20:33)
O man jau 1,5sav jie neatraso...nors atsiliepimus gerus buvau radus ir psl ju darbai patiko.

o gal reik jiems kartot? ir kitiems. būna juk paskaitai laišką, galvoji vėliau atrašysi ir pamiršti. neatrašys dar kartą, bandyt skambint, o jei ir tada nieko, tai atsisveikint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 05, 19:02)
o kokias spalvas užsisakėt?

Sviesiu dureliu ir tamsiu apvadu kontrasta, taip norejau ryskaus kontrasto jog bijau kad nebuciau nusitamsinusi. Stalvirsis irgi tamsus, sendinto medzio imitacija, tai idomu kaip devesis.
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2013 11 05, 19:05)
drinks_cheers.gif viskas bus gerai.
As dar irgi vis ziuriu projekta ir bandau isitikinti kad jau tikrai nieko nebereikia keisti  doh.gif
Per kiek laiko jums zada pagaminti?

Zadejo per menesi, nors sutartyje ilgesni termina uzdejo, tai ziuresim kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 05, 20:34)
o gal reik jiems kartot? ir kitiems. būna juk paskaitai laišką, galvoji vėliau atrašysi ir pamiršti. neatrašys dar kartą, bandyt skambint, o jei ir tada nieko, tai atsisveikint smile.gif

Kartojau smile.gif baldu gamintoju tiek yra kad tikrai negaudysiu as ju.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 05, 20:34)
y
Man is kokiu 10 atrase 8, tie kur atraso tai ir atraso greitai 2 dienu begyje, o kur neatraso tai jau ir nebekartojau.
Atsakyti