Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(Teka @ 2013 11 04, 21:43)
thumbup.gif nu nemažai nemažai. o kas gamino/gamina? nepamenu visų nickų,  nepykit blush2.gif

Mes dar su niekuo nesusitarėm. Labai sunku išsirinkti, gi atsakingas žingsnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 05, 11:18)
sudetis taip, bet atsparumu prilygsta praktiskai plastmasei. Jei geras laminatas zinoma. Todel ji virtuvej deciau be baimes.

Gal daugiau pojutis plastamses, ir garas einant per jas. Bet cia tu pigiuju, ploniausiu 4u.gif
Mes dabar dejomes storas, 8 mm, tai draugai is pradziu galvojo, kad medzio masyvas thumbup.gif Ir nera to kauksejimo, to "plastmasisko" garso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 11 05, 12:32)
Mes dar su niekuo nesusitarėm. Labai sunku išsirinkti, gi atsakingas žingsnis biggrin.gif

biggrin.gif bet tai jūs bent jau pasiūlymų turit. o aš nežinau dar kokios noriu tos virtuvės doh.gif aaaaa vėl viskas iš naujo doh.gif sakau reik siųst planą, tegul patys ir galvoja biggrin.gif bet nežinau, kam siųst biggrin.gif dviem išsiunčiau, nebendrauja su manim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 05, 12:34)
biggrin.gif bet tai jūs bent jau pasiūlymų turit. o aš nežinau dar kokios noriu tos virtuvės  doh.gif aaaaa vėl viskas iš naujo  doh.gif sakau reik siųst planą, tegul patys ir galvoja biggrin.gif bet nežinau, kam siųst biggrin.gif dviem išsiunčiau, nebendrauja su manim  lotuliukas.gif

Aš siunčiau tiems, kurių darbų pavyzdžiai man gražūs. Dar žiūrėjau, kad būtų iš Vilniaus arba Kauno. Galvoju, kad jei iš labai toli, tai vis tiek tos transporto išlaidos, kad ir neišskirtos į atskirą eilutę, bet galutinę kainą įtakotų.

Siųskit tokį planą, kokį turit. Manau pradėjus su kokiu baldininku aktyviau bendrauti, tikrai pasiūlys įvairių variantų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 11 05, 13:11)
Aš siunčiau tiems, kurių darbų pavyzdžiai man gražūs. Dar žiūrėjau, kad būtų iš Vilniaus arba Kauno. Galvoju, kad jei iš labai toli, tai vis tiek tos transporto išlaidos, kad ir neišskirtos į atskirą eilutę, bet galutinę kainą įtakotų.

Siųskit tokį planą, kokį turit. Manau pradėjus su kokiu baldininku aktyviau bendrauti, tikrai pasiūlys įvairių variantų mirksiukas.gif

neberandu kam siųsti biggrin.gif ieškau, skaitinėju...

juodai, o ta dizainerė, kur baldininkų temoj sakėt, kad labai daug pakonsultavo, nemokamai tai darė?
Atsakyti
QUOTE(Aumiga @ 2013 11 05, 01:39)
Ar nekaitina šaldytuvo? nes pas mus irgi panašiai gausis, tai kažkaip pergyvenu ar taip galima?

Šaldytuvas turbūt labiau kaitina indaplovę, nei ana jį lotuliukas.gif .
QUOTE(murmur @ 2013 11 05, 10:50)
Medis sugeria i save viska, issipils bus plemai, prisitaskys pajuodos, nukris liks iduba ir t.t. ir pan.  doh.gif

Labai abejoju, ar jau taip greitai medinės grindys viską į save sugeria g.gif . Juk apsirbtos neprastai yra - visokie lakai ar aliejai. O ir nepaliekat balų/nešvarumų visą savaitę ant jų mirksiukas.gif
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 11 05, 14:11)
Galvoju, kad jei iš labai toli, tai vis tiek tos transporto išlaidos, kad ir neišskirtos į atskirą eilutę, bet galutinę kainą įtakotų.

Mes Palangoje, mūsų baldininkas Vilniuje. Turbūt pasisekė, nes transporto išlaidos mums nekainavo schmoll.gif . Iš pradžių buvom sutarę apie 200Lt už atvežimą, bet išėjo taip, kad kelias spinteles patys savo organizavimu atsivežėm, tai finale net pamiršo tą pristatymo mokestį.
Manau, toks mokestis nelabai įtakoja virtuvinio kainą smile.gif .
Atsakyti
mergaitės gal kuri nesenai pirkot orkaitę, o gal jau turit keletą metų ir negalit atsidžiaugt tai gal turit kokių patarimų dėl firmos, į ką atsižvelgt kas turi būt, be ko galima išsiverst? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 05, 12:34)
biggrin.gif bet tai jūs bent jau pasiūlymų turit. o aš nežinau dar kokios noriu tos virtuvės  doh.gif aaaaa vėl viskas iš naujo  doh.gif sakau reik siųst planą, tegul patys ir galvoja biggrin.gif bet nežinau, kam siųst biggrin.gif dviem išsiunčiau, nebendrauja su manim  lotuliukas.gif

man taip is pradziu buvo, kuo daugiau skaitinejau, ziurinejau foto, tuo labiau akys raibo biggrin.gif bet paskui nusistovejo nuomone ties vienu stiliumi, spalvom...dabar dar liko sugalvot del stalvirsio spalvos, ka det tarp stalvirsio ir spinteliu smile.gif
dar klausimas, kur talpinat laipteli, kad pasiekt virsutines spinteles?(jei toki turit zinoma )galvoju ji i kokia spintele kist, bet vel reik mastyt vieta jam...jis mums reikalingas, bet ant tako palikt nenorim....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 05 lapkričio 2013 - 14:23
QUOTE(lipnuske @ 2013 11 05, 14:22)
man taip is pradziu buvo, kuo daugiau skaitinejau, ziurinejau foto, tuo labiau akys raibo biggrin.gif  bet paskui nusistovejo nuomone ties vienu stiliumi, spalvom...dabar dar liko sugalvot del stalvirsio spalvos, ka det tarp stalvirsio ir spinteliu smile.gif
dar klausimas, kur talpinat laipteli, kad pasiekt virsutines spinteles?(jei toki turit zinoma )galvoju ji i kokia spintele kist, bet vel reik mastyt vieta jam...jis mums reikalingas, bet ant tako palikt nenorim....

aš galvojau pirktis kopėtėles, bet vat bėda, nežinau, kur jas kišt reiks/reiktų. galvojau daryt tarpelį tokį tarp aukštos spintos ir ten įkišt, bet jaučiu neįsivaizduoju, kokio realiai pločio suskleistos kopėtėlės biggrin.gif taigi šis klausimas kol kas lieka atviras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 05, 13:55)
Mes Palangoje, mūsų baldininkas Vilniuje. Turbūt pasisekė, nes transporto išlaidos mums nekainavo  schmoll.gif . Iš pradžių buvom sutarę apie 200Lt už atvežimą, bet išėjo taip, kad kelias spinteles patys savo organizavimu atsivežėm, tai finale net pamiršo tą pristatymo mokestį.
Manau, toks mokestis nelabai įtakoja virtuvinio kainą  smile.gif .

Tikrai šaunu, visgi atstumas nemažas thumbup.gif

QUOTE(lipnuske @ 2013 11 05, 14:22)

Lipu ant virtuvinės kedės, kai ką iš aukštai reikia paimti, tai nekyla jokių problemų ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ziuriu vis daugiau jungiasi i virtuves tema thumbup.gif lauksim visu rezultatu.
O mes del savosios kaip ir sutarem, lauksim kad siemet dar spetu pagaminti.
Ir vis tiek nusprendem to bariuko nedaryt biggrin.gif Ir Juodai turejo cia itakos biggrin.gif gal ateity jei bus poreikis slepti virtuve, ka nors idomiau sugalvosim.
Jaudinuos del rezultato, kai spalvos nestandartines parinktos, ypac pakabinamu spinteliu, bet tikiuosi bus ok.... ir dziovyklos stalciaus atsisakiau. Sakiau paprastai susidesiu sausas lekstes i stalciu. Tik cia del plocio dar buvo diskusijos, kad 90cm jau platoki gaunasi stalciai g.gif as tokius ir palieku. Gal nenulus nuo leksciu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

nusprendziau ir as ikelt savo sioki toki paskubom nupiesta planeli blush2.gif
Pradesiu nuo to, kad ten kur gele bus kriaukle kampinej spintelej, po ja spintele siuksliu dezei. Is desines ziurint bus saldytuvas, orkaite su mikrobangu krosnele, paskui kaitlente (po ja stalciai), kargo krepsys, stalvirsis (po juo 45 cm indaplove). prie plautuves dar ranksluostine darysim.
kaip ir planely virtuve bus blizgi balta su tamsiu stalvirsiu. cia rankeneles bet kokios panaudotos. virsuj spinteles bus be ju, o apacioj bus toki kaip ipjovimai. nepamenu kaip vadinasi. laukiu komentaru ax.gif
user posted image
Atsakyti