Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę (5)

QUOTE(lipnuske @ 2013 11 05, 08:35)
laba diena 4u.gif
issirinkome grindis i kambarius, dabar klausimas, ar reikia virtuves zonoje plyteliu? g.gif grindis bus medines...plotas nedidelis, tai gal nereik galvoju g.gif

aš sakyčiau, kad nereik. šiame bute turim laminatą virtuvėj, tai jokių bėdų, medinės tuo labiau sakyčiau neturėtų būt blogiau, nei laminatas smile.gif
Atsakyti
bet virtuves zonoj vistiek dregniau, tai indus plaunant prisitasko, tai puoda vandens nesant pribega..ne man, MB biggrin.gif beto, jam daznai is ranku kazkas krenta, anadiena kecupa sudauze doh.gif o medines grindis "jautrios" tokiem dalykam....o jeigu koki kilimeli paklojus, gal neblogai atrodytu g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
na nežinau... pas mane pernai išvis potvyniai buvo, kai indaplovė sugedus buvo, nu nieko nenutiko. juk nepilsit balų kasdien, tiesa? o kad daug kas iš rankų iškrenta, tai ir plytelėm gali būt blogai. plytelė žiūrėk jau ir nuskils kur... smile.gif
Atsakyti
nu taip, teisingai 4u.gif
kazkaip norisi viska apgalvot ir gerai padaryt....
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 11 05, 09:22)
nu taip, teisingai 4u.gif
kazkaip norisi viska apgalvot ir gerai padaryt....

tai be abejo smile.gif aišku pytelių visokių yra, yra ir medžio imitacijos, jei pavyktų pritaikyt prie medinių grindų, būtų irgi neblogai smile.gif bet man plytelės tokios šaltos... aš jų norėčiau tik, jei būtų šildomos grindys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 11 04, 22:39)
Dar apie jusu virtuve.
O nenorite daryti dvieju liniju virtuve, langa palikti laisvai prieinama? Taip isvengtumet kampiniu  spinteliu.
Vienoj sienoj butu tokios aukstos spintos su saldytuvu ir orkaite, ant tos kur uzsisuka baras kriaukle palei langa, darbastalis, kaitlente ir jusu bariukas.
Pas mano draugus toks variantas - labai sauni virtuvele.

Ačiū už komentarus. Kažkaip dviejų linijų atmetu variantą, nes darbastalio kaip tik sumažeja, niekur nesu numačiusi aukštų spintų, šaldytuvas laisvai pastatomas.
Kaitlentė už šaldytuvo dar ir todėl, kad iš ten mažiau eis kvapai į svetainę.
Prisegu 1 aukšto planą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 11 05, 09:35)
laba diena 4u.gif
issirinkome grindis i kambarius, dabar klausimas, ar reikia virtuves zonoje plyteliu? g.gif grindis bus medines...plotas nedidelis, tai gal nereik galvoju g.gif

Kiekvienas daro, kaip jam graziau. Dabar medžaigų pasirinkimas didelis, kokybe gera. Juk nelaistysite tu virtuves grindu istisai vandeniu smile.gif

Man asmeniskai patinka labiau medines, laminuotos grindys, nes plyteles saltos. Dar labai patinka vietisos, ta prasme, arba visoje virtuveje medis, arba plyteles, o ne per puse plyteles, per puse medis. BEt cia mano nuomone. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 05, 09:19)
na nežinau... pas mane pernai išvis potvyniai buvo, kai indaplovė sugedus buvo, nu nieko nenutiko. juk nepilsit balų kasdien, tiesa? o kad daug kas iš rankų iškrenta, tai ir plytelėm gali būt blogai. plytelė žiūrėk jau ir nuskils kur... smile.gif

Tai lamintas ne medis, greiciau su plastmase sulygint ji galima butu nei su medziu. Medis sugeria i save viska, issipils bus plemai, prisitaskys pajuodos, nukris liks iduba ir t.t. ir pan. doh.gif

Galima palikt ir medi, tik tuomet tikrai kilimuka pasitiesciau - ir grazu ir praktiskiau.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 05, 09:50)
Tai lamintas ne medis, greiciau su plastmase sulygint ji galima butu nei su medziu. Medis sugeria i save viska, issipils bus plemai, prisitaskys pajuodos, nukris liks iduba ir t.t. ir pan.  doh.gif

Galima palikt ir medi, tik tuomet tikrai kilimuka pasitiesciau - ir grazu ir praktiskiau.

na gali būt gali būt smile.gif nesiginčysiu, virtuvėj nesu turėjus medinių grindų, turėjom kambariuos, bet pušines, o jos minkštos, tai jei kas krisdavo, likdavo įdubimas toks. bet pvz koks ažuolas ar dar koks ten kietas medis, tai juk stipresnsi daug, o ir, manau, kad nėra taip jau neapdirbtas, kad taip iškart dėmės liktų. bet tai aišku, jei ištisai taškysis, tai gal ir liks
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 05, 10:50)
Tai lamintas ne medis, greiciau su plastmase sulygint ji galima butu nei su medziu. Medis sugeria i save viska, issipils bus plemai, prisitaskys pajuodos, nukris liks iduba ir t.t. ir pan.  doh.gif

schmoll.gif schmoll.gif Nesutikciau... Laimantas susideda is medienos dulkiu, kurios pertrintos ir supresuotos. Sudėtis tokia pat, kaip ir parketlentes.
Laminatas priskiriamas ekologiskai dangai, geros kokybes laminatas prilyginamas net parketui. Yra ir atsparaus dregmei, tai jeigu bala stoves ilgesni laika, neigers jos.
Atsakyti
Pas mane iš plano matosi, kad viena erdvė svetainė ir virtuvė, svatainėjegrindys medinės, labai norėjau tų pačių ir virtuvėje, bet tiek visi apilinkui priprotino (iš patirties), kad nepraktiška, kad ryžausi dėti plyteles, tiesa, grindys pas mus šildomos.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 11 05, 09:55)
schmoll.gif  schmoll.gif Nesutikciau... Laimantas susideda is medienos dulkiu, kurios pertrintos ir supresuotos. Sudėtis tokia pat, kaip ir parketlentes.
Laminatas priskiriamas ekologiskai dangai, geros kokybes laminatas prilyginamas net parketui. Yra ir atsparaus dregmei, tai jeigu bala stoves ilgesni laika, neigers jos.

sudetis taip, bet atsparumu prilygsta praktiskai plastmasei. Jei geras laminatas zinoma. Todel ji virtuvej deciau be baimes.

Pas mane dabar sudetos plyteles. Na valosi lengvai, bet idauzu yra tikrai daug, kas mane nervina labai. Keisim baldus pakeisciau ir grindis bet jos vienodos sudetos virtuvej ir koridoriuj, jei keist virtuvej reik ir koridoriu visa dauzyt lauk. Zodziu nesamone gaunasi... doh.gif
Atsakyti