Išsirinkau durelems plokštę Cleaf LG 23Matrix Šviesus Ąžuolas.Ant pavyzdžio rievės -faktūra eina išilgai, ty. iš viršaus žemyn.O meistras sako dės skersai, nes daugumoj bus stalčiai ,kokios 3-4 tik durelės bus.Visas ilgis apie apie 7metrai virtuves. Noriu patarimo, ar užsispirti ir dėti išilgai ,kaip ir buvau maniusi, kad taip turi būt, ar nusileisti dėti skersai tą plokštės faktūrą. tada bus stalčiai ir durelės skersai (iš kairės į dešinę faktūra ). Kaip čia yra su tais dryžais? kaip jie turi būt?
QUOTE(kutulis @ 2013 11 04, 20:14)
Sveikos, jei kam reikia galiu padet , esu is pajurio.. paskaiciuosiu visus variantus (tik "kaimynems" ).. Rasykit I AZ.. zinoma yra papildomu salygu..Detaliu negaliu rasyt cia , nes tai jau bus reklama, o cia negalima
QUOTE(Teka @ 2013 11 04, 19:57)
o kurie atrašė ir kurie neatrašė?
Neatrašė:
http://www.currus.lt/
http://www.olideja.lt/
http://artdeko.lt/
O atrašė 14 gamintojų, tai tingiu vardint
QUOTE(kutulis @ 2013 11 04, 20:29)
graziau faktura atrodo horizontaliai.Meistras pataria tikrai gerai. paprastai vertikaliai tekstura buna korpuso
gerai, o kaip man reikės valyti, jei grublėtumas tas bus skersai, kai valysiu tradiciškai judesiu žemyn, jei supratot ką noriu pasakyt. O žemyn iškilimai jei būtų, tai braukčiau be vargo.
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 04, 17:58)
Aš irgi komentarų norėčiau, kažkodėl buvau praignoruota
Ir iš karto keli konkretūs klausimai: ar užtenka tarp šaldytuvo ir viryklės 35 cm? dar dvejoju dėl to užsukimo (ale bariuko), jis jau išsikiša į svetainės zoną, bet būtų vieta pusryčiams valgyti ir vizualiai uždaryta virtuvė
Ir iš karto keli konkretūs klausimai: ar užtenka tarp šaldytuvo ir viryklės 35 cm? dar dvejoju dėl to užsukimo (ale bariuko), jis jau išsikiša į svetainės zoną, bet būtų vieta pusryčiams valgyti ir vizualiai uždaryta virtuvė
jei turite pakankamai vietos - as palikciau bariuka. Man patinka uztvertos atskiros erdves.
Is viso jusu projekto tai as kriaukle kelciau kuo labiau i kairyji kampa, kad nebutu po langu dar ir darbastalis padidetu tarp kaitlentes ir kriaukles.
AS cia savo nuomone pasakysiu nepykit tos kurioms patinka kriaukle po langu. Nu niekaip nesuprantu sito bajerio, viskas taskosi pastoviai, atseit tam kad indus plaut ir ziuret pro langa.. nesamone. Visos susidedam indaplove bet indus istisai kriauklei plaunam. Man patinka ziuret proe langa kai kai gaminu maista..
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 11 04, 21:14)
O atrašė 14 gamintojų, tai tingiu vardint
nu nemažai nemažai. o kas gamino/gamina? nepamenu visų nickų, nepykit
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 04, 17:58)
Aš irgi komentarų norėčiau, kažkodėl buvau praignoruota
Dar apie jusu virtuve.
O nenorite daryti dvieju liniju virtuve, langa palikti laisvai prieinama? Taip isvengtumet kampiniu spinteliu.
Vienoj sienoj butu tokios aukstos spintos su saldytuvu ir orkaite, ant tos kur uzsisuka baras kriaukle palei langa, darbastalis, kaitlente ir jusu bariukas.
Pas mano draugus toks variantas - labai sauni virtuvele.
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 10 21, 10:19)
Mūsų labai panašus išplanavimas. Pradžioje irgi kriauklė buvo planuojama arčiau kampo (ten ir išvesti vamzdžiai), bet pamąsčius, pasvarsčius (supermamoms patarus ) vis gi kėlėm kriauklę kairiau, kad didesnis darbastalis būtų, o ne truputį čia, truputį ten
kriauklė tokia man labai patinka. Ta vieta likusi prie šaldytuvo irgi patogu dėti/išimti iš šaldytuvo..beto nenorėčiau kriauklės šalia šaldytuvo, nes laaabai taškosi arba aš indų plauti nemoku
Štai mūsų kūrinys
kriauklė tokia man labai patinka. Ta vieta likusi prie šaldytuvo irgi patogu dėti/išimti iš šaldytuvo..beto nenorėčiau kriauklės šalia šaldytuvo, nes laaabai taškosi arba aš indų plauti nemoku
Štai mūsų kūrinys
Mes irgi planuojame patys daryti virtuvę, tikiuosi pasiseks Jūsų tiesiog Aš net panašias spalvas esu nusižiūrėjusi, tik dar nežinom kur plokštę užsakinėsim.
Norėjau paklausti ar nieko kad indaplovė prie šaldytuvo? Ar nekaitina šaldytuvo? nes pas mus irgi panašiai gausis, tai kažkaip pergyvenu ar taip galima?
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 11 04, 22:37)
AS cia savo nuomone pasakysiu nepykit tos kurioms patinka kriaukle po langu. Nu niekaip nesuprantu sito bajerio, viskas taskosi pastoviai, atseit tam kad indus plaut ir ziuret pro langa.. nesamone. Visos susidedam indaplove bet indus istisai kriauklei plaunam. Man patinka ziuret proe langa kai kai gaminu maista..
Aš ir savo nuomonę pasakysiu Nei čia patinka, nei ką. Kad jau langas toje sienoje, tai galėjau nebent rinktis arba kaitlentė arba plautuvė po langu Būtų taip paprasta, tai jamčiau ir patraukčiau langą šonan
O šiaip tai aš pvz išvis nežiūriu kai gaminu per langą Nei kai indus plaunu, nei kai puodą maišau ar tešlą minkau
Bet čia kiekvienam savo Niekad net tv neturėjau nei virtuvėj, nei miegamam, ir nereikėjo